Смело Майчето ни крачи ще месиме погачи

• 33 607
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро, момичета!

Нати, Winnie, и ние сме същите с ходенето! Ако го пусна без да усети си прави 5-6 крачки, но щом разбере, че не го държа и веднага сяда да лази  Laughing

Морските маЙчета, така благородно ви завиждам за плажа и морето Simple Smile . На Марти му правя слънчева вода на вилата и в едно коритце се плацика и умира от радост. Тези дни обаче е доста хладно и сме в почивка Simple Smile

˙·•● milkinis ●•·˙, Гали,
браво за мерките Hug

krischana, браво на Йоанка за зъбаците! Успех с връщането на работа Hug
Иначе имаме все още осем зъба, но кътниците така са му набъбнали, че очаквам всеки момент да се появят.

# 76
кътниците така са му набъбнали, че очаквам всеки момент да се появят.

И на Белла също! Мислех си, че си въобразявам, но не им ли е рано на тези деца за кътници  newsm78

Ние тук нямаме плаж, но в парка ни има едни "пръскалки" цък, където водата пръска от земята на 3 различни струи и дечурлигата много се забавляват. Там ги пускам, но само по бански, голи не бих ги пуснала дори на морето. При нас беше топло 2 дена, но сега сви един студ  Rolling Eyes

# 77
˙·•● milkinis ●•·˙, Гали, браво за хубавите мерки!

За банският по принцип аз не бих го пуснала без бански. Hug

tufituri,krischana, успех с връщането на работа!

Ох с тези зъби ще лудна да излизат вече, при нас за тръгнали 4 наведнъж и е някакъв яд, едно мрънкане, едно сърдене... Wink

Пухкавелка, и при вас е весело. Hug

# 78
  • Русе
Привет момичета,няма с какво да се похвалим.Бяхме на село за 2 дена ,ама луднах и се прибрахме. Mr. Green
Браво на Пламенчо,да си изкарате хубаво на моренцето! Hug
Пухкавелка,при вас е наистина весело,твоите по-луди ще да са от моите. Mr. Green
Този месец искам да свършва,много проблеми и нерви. ooooh!

# 79
Привет! Hug
Аз все се каня да пиша, ама само ви прочитам и до там...  Blush
При нас няма нищо ново  Rolling Eyes
Обаче определено откакто Ива си ходи сама ми е доста по-лесно  Whistling Вярно, че сега си отива където си поиска и пипа навсякъде, но пък си е много по-самостоятелна, търси ме единствено да й отворя някоя врата или да й дам нещо, което е на високо и не може да го стигне  Mr. Green

Пухкавелка, много се смях на поста ти  Crazy Hug

Еййй, щях да забравя да се поФаля  Whistling в началото на август отиваме и ние на море   grinning039 Резервирах в Ахтопол. Поръчала съм на Ива бански от АСДА, има няколко чифта джапанки, включително и такива, които отпред са с каишка межсу пръстите  Crazy  Вуйчо й ги видял в Спортдепо и не се стърпял да й ги купи  ooooh! Ама ми е толкова смешна с тях  hahaha През минута се спира и си гледа краката, много й е странно с тях  Joy
Та, с две думи - готови сме за морето  Party

# 80
Опс. Hug
Хайде и аз да попиша че само ви чета.
Честито на патерица на всички които са празнували.
Честито и на днешните именници ако има такива живи и здрви да са.  bouquet
Милкинис много хубава питка радвам се че ви е минал толкова хубаво празника.И нашата обикаля доста време докато се накани да си избере предмет.Беше много смешна. Crazy Mr. Green
Пухкавелка и аз много се смях на поста ти...и това вашия батко какви бисери рони на малката.И нашия ходи и нещо й измърмори но е основно..ИВИЩЕ ПРЕЧИШ МИ... ooooh!
Лудницата е наистина голяма.Все за нещо намират да се дракат а нашата така хубаво хапи брат си че той вече бяга на далече от нея... Whistling Mr. Green
уф като ви слушам с тая ваксина и мен ме хваща шубето.Още не сме я били и понеже сега юли заминаваме за моренцето и после при майка ми та ще остане чак за август.Дано нямат пороблеми малките че много съм резервяе към тия ваксини... Thinking Crazy
Абе момичета на малките ще им сваляте ли памперсите за плажа ???Защото всички говорите за бански а няма ли да се наакат.Хайде пишото...Не знам аз мислех да сме по памперс.Ама се замислям...
Иначе и при нас няма ново.Малката е фурия,има вече 1 кътник който излезе с адски мъки и тя беше най-киселото  и неедящо дете на света ....и така сега е мааалко по-добре.Ами това е като цяло желая на всикчи хубав ден.  bouquet

# 81
Мира, аз ще взимам някакви такива гащички за плуване http://www.ibebe.bg/gaschichki-za-pluvane.html
Ива общо взето я знам по кое време ги прави "големите работи", та мисля, че ще се справим без инциденти  Mr. Green

Милкинис, забравих да те похваля за питката  Peace

И стига сте се шашкали с тая ваксина  Naughty При нас минаха 12 дни вече без реакции, дано няма и за напред  Praynig

# 82
Привет!

Никаква активност няма днес Thinking

desex, браво за моренцето. Hug

Ние от днес сме със сополи, дано е от зъбите, но според мен е слаб имунитета и с тези зъби, веднага ни тръгват сополи, лошото е че обръща на кашлица веднага. Cry

# 83

Аз да те успокоя, че ние май ще сме от най изостаналите - нямаме още нито един зъб Whistling

Хехе, значи не сме само ние без никакъв зъб - и Криси е все още беззъба!  
Тия дни забелязах долу едното зъбче пробива - драска ми на пръста като опипвам, но все още не се е показало както трябва.  Grinning

# 84
  • Русе
Момичета,аз купих гащички за плуване,ама според мен са за басейн.На морето ползвах само 1бр. Crazy Или под чадъра с обикновен памперс,а във водата с един костюм с ув защита или голо дупе! Peace  С Бойко сме ходили по басейни с тия гащички,там вършат работа,особенно веднъж Crazy,доста добре си свърши работата,ама и навън имаше. Mr. Green
Милиникс,бях забравила да те похваля за питката,наистина страхотна! Peace
Аз продължавам да си изкрейзвам с децата,то вали почти цял ден ,количката изпрана неможе да изсъхне и ходихме за малко навън без количка,ама батко не слуша и беше ужас. Mr. Green Да не говорим в магазина кво беше!
Кога ще ни преведат от новото майчинство,дали ще има утре? newsm78

# 85

Аз си чакам още парите за половината от май месец  #Cussing out Те по принцип превеждат във вторник и четвъртък, т.е. утре няма да има, ще чакаме 5 юли  Twisted Evil

Мимаче, я сподели защо не стават за морето тия гащури?  Thinking

# 86
И аз си чакам майчинството и за май и за юни...Днес поне ми преведоха заплатата  Peace сега чакам от баната да си дръпнат каквото им се полага и да ми я освободят за харчене  Mr. Green
Да ви кажа моето щурче какви ги върши - има един динозавър върви и пее и се засили той към гардероба и нашата услужливо му отвори вратата на гардероба и в момента, в който динозавъра си намърда главата вътре тя така я затвори със замах, че той спря да пее  Mr. GreenМноооого брутално

# 87

Аз днес получих за остатъка от май, другата седмица предполагам ще се отчетат подобаващо и за юни  Peace
Всъщност то зависи кога декларацията от работодателя е стигнала при тях. Моите документи са ги получили на 21-ви и вече плащат Simple Smile

За гащичките, аз взех от тези, но така и не сме отворили пакета още. Мойто диваче въвв водата не иска да влиза, а на пясъка сме по обикновен памперс или голо дупе или бански, както дойде Mr. Green Конкретно за тези на Хъджис четох, че пропускат течното и навън и навътре  Mr. Green, вършат работа единствено за ако.
Крисчана, децата са жестоки Mr. Green
Нелка,   grinning039 да си изкарате много хубаво!

# 88
Добро утро!

И аз получих остатъка за май Peace.

На плажа сме по бански или по обикновен памперс само.И аз мисля,че гащичките не вършат толкова добра работа в морето.За басейн са ок.Аз имам такива на Либеро.Досега сме нямали инциденти,но тя си казва като й се ака.

Вчера излиязохме с Мирчо и Илейна и ни запука дъжда и седяхме 2 чАса под едни чадъри Crazy.

Момичета моля ви споделяйте как минава адаптацията в яслата,че октомври.... и ние сме на линия Blush

# 89
Добро утро, бързам да се разпиша, че не знам като заминем дали ще мога да се включвам и от морето.
Радвам се че ви хареса питката, и на вкус беше много хубава освен картинките - изяде се за нула време. Ако някой има желание, да свирка да му дам рецептата Simple Smile
Днес ми е последния работен ден преди дългата почивка. Ще си тръгна по-рано от работа, стягаме багажа и довечера към 22-23ч потегляме. Надявам се Пламен да спи през целия път и вече се чудя какво да му сложа около врата, че да може като заспи да не си криви главата на една страна и да спи така изкълчен до морето. Взех едан от възглавничките за път за голям човек и довечера ще се опитам да му я сложа.
В случай, че не успея да се влкючвам от там - пожелавам ви едно незабравимо лято изпълнено с много хубави емоции и весели спомени!  smile3548 piasyk  grinning039

Общи условия

Активация на акаунт