Смело Майчето ни крачи ще месиме погачи

• 33 618
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
Нелка,не  че не стават,ама идват излишни.По добре във водата по голо дупе или обикновен бански,под чадъра с стандартен памперс.Вярно е ,че пускат вода навътре и навън ,само за акото вършат работа! Peace Hug
Аз остатъка си го получих на 14-ти предният месец  newsm78 явно бързо съм се уредила. Crazy Дано за юни наистина ги преведат до 5-ти,че положението вмомента е зле. Мъжът ми не може да ми преведе,вчера опита. Crazy Абе за това са кредитните карти! Mr. Green Ама и те са яко напипани  Mr. Green.

# 91
spiritо Дани добре понася яслата, но то си е до дете.Първият ден беше тежко,оставих го за 4 часа, не е искал да яде,само е стоял и е гледал, но на втория ден вече си хапваше и обикаляше на всякъде.Вече 2 седмици става да ходи и е рев само докато го вземат от мен и го вкарат при децата, като влезе и замлъква.Ходи си на гърне, научи се да хапва по-бързо, преди хапваше доста бавно,но там покрай другите се научи.
Ако се сещаш нещо питай?Това е досегашния ни опит с часната ясла, за държавната не мога да кажа нищо  Peace
За майчинство аз за Май си го получих, цели 24лв.  Laughing ,а за Юни още не съм, но предполагам другата седмица ще ме огрее.
˙·•● milkinis ●•·˙ Весело изкарване на моренцето  grinning039 , а за възглавничка незнам дали е удачно,защото нали са по-дебели и няма ли да му изтормозат вратлето, но това са само предположения ,нямам си идея  newsm78

# 92
  • Русе
Здравейте,Благодаря за топлото посрещане Hug
Питката на Милкинис е невероятна smile3501
И аз вече си мисля за море,но в нашето семейство всичко се решава в последния момент...въпреки,че с малката няма да е точно почивка,но все пак...Аз  имам 4-5кг за сваляне,но най странното е,че напълнях след като родих-зимата от стоене в къщи и cookИначе от родилното излязох само с коремче и на килограмите на който забременях.
Времето е ужасно и до млечна кухня не мога да отида,не спира да вали и това е.

# 93
  • Русе
Нелка,не  че не стават,ама идват излишни.По добре във водата по голо дупе или обикновен бански,под чадъра с стандартен памперс.Вярно е ,че пускат вода навътре и навън ,само за акото вършат работа! Peace Hug
Аз остатъка си го получих на 14-ти предният месец  newsm78 явно бързо съм се уредила. Crazy Дано за юни наистина ги преведат до 5-ти,че положението вмомента е зле. Мъжът ми не може да ми преведе,вчера опита. Crazy Абе за това са кредитните карти! Mr. Green Ама и те са яко напипани  Mr. Green.
Обещетенията за отглеждане на дете след първата година ги превеждат след 15число....поне такава е моята информация от тази тема я получих
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=587656.0;topicseen

# 94
  • Sofia
Хайде и аз по последните теми  Embarassed
Тия памперс-гащи за нищо не вършат работа (освен акото в басейна де). Има още от Габи пакет Либеро, само 1 съм слагала, за да видя, че е безмислено  Mr. Green

За яслата - Габи го дадох на година и 3 месеца в ясла в Разлог (стара, стара, порутена... ooooh!) Ами зорът е първите дни - никакви сърцераздирателни раздели - взимат го леличките и го вкарват  Peace После може да се пореве на воля, ама да не вижда детето  Mr. Green Много бързо се научи да ходи (той не можеше), да си сяда на столчето за хранене, да пие от обикновена чашка... ехееее - неща, които Бери сигурно ги прави за "добър ден". Спири, мисля си, че не е нужно да се притесняваш  Hug Габи първите дни, като го взимах, ходеше един такъв важен, пораснал  bowuu Там яко се уморяват и огладняват от игри  Grinning
Аз ще го мисля с тази моята залепена Дриста, дето не мисля да я давам преди 2 годинки  Confused

За морето, понеже искахме да сме компания, та сега хем не сме, хем нищо резервирано нямаме  #Cussing out Ще грабнем багажа в някой момент и ще отпрашим нанякъде. Днес си ЗАръчах палатка за 4-ма от спортния  Joy

Варненки, мъж ми беше полудял да идва за волейбола - викам "супер, аз ще ида с нашите майки на плаж Wink " Не нис е получи де... явно  Mr. Green

desex, Нелка, снимай я моля те с тия джапанета  Peace И ние имаме подарък едни Хаваянас, ама едва ли ще И ги обуя - каквато е стабилно ходеща и с това през топавите пръстчета  ooooh!

Последно - да се похваля тихо, че вече ходи сама - месец и половина, след като се отпусна за първи път  Crazy Навън търси да ме хване за ръка, но в къщи си щапурка. Millkinis,в тази връзка, страхотна питка  Peace Много хубаво да си прекарате - вие и всички, които заминават в близките дни - ДАНО ВИ Е ХУБАВО ВРЕМЕТО  Praynig

Мимаче, и твоите са с малка разлика, на Пухкавелка също (веселба) - направо не знам как се гледат 2 бебета  Crazy

Уф, проточих се  Blush

# 95
  • София
Адаптацията в ДЗ си е до дете. Марти е плакал всичко на всичко 2-3 дни в началото (беше на 1 година и 7 месеца), но в неговата група в ДГ сега има едно момиченце, което всеки ден плаче. Той в началото дори се опитваше да я успокои, но вече явно му писна и само отбелязва "Елена пак реве за майка си."

Ще видим Ники как ще е - започва ясла на 7 септември.

# 96
Здравейте мацки и дечица!!!

За яслата грийн-че е права, всичко зависи от детето. Ники също бързо свикна, от октомври ще видим и Павчо как ще бъде. Като ходим да вземаме Ники всеки ден се е запознал с обстановката и като види децата на  двора веднага тръгва към тях. Дано е лесна и неговата адаптация Simple Smile

Аник, браво на Криста и на проходилите крачета!!! Simple Smile

Вече мирише на море в темичката Simple Smile
·•● milkinis ●•·˙ много хубаво изкарване и слънчево настроение на почивката!
Аник и ние чакахме повече да се съберем по-голяма компания. Simple Smile
Последно ще ходим с едно приятелско семейство в края на юли и вчера успяхме да резервираме за Лозенец, живот и здраве!

Като ви чета май няма да вземам тези памперс-гащи, въпреки че много се чудя. Но наистина най-добре е на плажа по памперс, а във водата по голо дупе или бански.

Ние скоро сложихме ваксината за шарките, добре я понесе, не е имало странични реакции до сега, дано и да няма. Павчо е около 11.500 кг и 80см. На скоро избиха 4-те предкътника и вече имаме 12 зъбчета Simple Smile
В неделя на 26.06 правихме кръщене на Павчо, гледахме да е около именния му ден, така го бяхме запланували отдавна Simple Smile Ето и снимки от събитието: http://pavelmarinski.multiply.com/photos/album/15/15

Ние следобед ще пътуваме при свекърите, Ники вече от една седмица е ваканция и е при тях, та ще им погостуваме малко и ние с Павчето.

Пожелавам на всички ви едно незабравимо лято, изпълнено с много слънчево настроение и незабравими мигове с любимите хора!!!  Hug

# 97
Ани, честито на проходилите крачета!

Дидка, колко много зъбки, браво и хубаво прекарване на моренце!

За яслата, при всяко дете май е различно, на и мен ще ми пуши главата другата година!

Ние вече 4 нощ не спим като хората, от тези зъби и сополи. Сега съм решила да давам Имунокинд, някой да има отзиви.
Вече ми писна през месец и половина да сме със сополи и болни. Sad
Преди два месеца пи Стодал, общо взето останах доволна, но сега не знам дали мога да давам пак ooooh! пи го почти дава месеца.

# 98
Не ми се вярва да превеждат майчинството след 15-то число - на мен ми изплатиха разликата за дните от 22-ри до 31 май още на 8 юни.

Оф, утре съм на сватба, а никак не ми се ходи - нещо ми е Утрепано Confused Отделно така грозно ми опаковаха подаръка, че само като го видях и започна да ме блъска главата.

# 99
Момичета благодаря за коментарите за гащичките за моренцето.  bouquet
Оф, утре съм на сватба, а никак не ми се ходи - нещо ми е Утрепано Confused Отделно така грозно ми опаковаха подаръка, че само като го видях и започна да ме блъска главата.
Нати и ние утре сме на сватба в Пловдив.Добре че е по-хладничко че не знам как ще се печем с тия деца там... ooooh!Не се ядосвай толкова за подаръка важното е че ще се веселите и малко ще разнообразиш. Hug PeaceНие мислим да подарим парички. Crazy
За яслата и аз смятам че всяко дете си го приема по различен начин.Но е факт че в началото боледуват повече докато се адаптират особенно есенно и зимно време. ooooh!Аз малката също смятам да си я погледам този път че баткото тръгна на 1,6г и според мен си беше още малък за ясла. PeaceНо всеки си знае.
Аз отивам да стягам багажерите че ме чака беззънна нощ.Не ми се мисли пак колко багаж ще има за месец и половина липса от София... ooooh! Outta Joint
Хайде хубав ден на всички.  bouquet

# 100
Еех страхотно морско настроение, чак и на мен ми замириса на моренце  Mr. Green
Весело изкарване на всички, които сега заминават или са вече там  car003  grinning039   sport027
Честито на проходилите крачета!
Дано всички саполки, болести и бактерии си заминат с лошото време  Praynig

# 101
да си сяда на столчето за хранене, да пие от обикновена чашка... ехееее - неща, които Бери сигурно ги прави за "добър ден".

Ееее Ани,Ани де да беше така Laughing.Тя преди  една седмица  проходи официално Laughing.Може да се храни сама с лъжица,но като се наяде и ела гледай Crazy как храна хвърчи навсякъде Twisted Evil.
Иначе времето тук хич не е за плаж,все едно сме септември ooooh!.Вали,спира,вали спира...егаси.Е поне щяхме да се запознаем.Нищо лятото тепърва започва Wink.

За яслата  засега само малко се панирах ама то 'щото има още време.За Беринката незнам ама аз сигурно ще точа ред сълзи,ред сополи ooooh!.Най-се притеснявам за заспиването,тя без мен и без биба не заспива Tired.Уфф както и да,ще го мисля октомври.

От известно време Берин стана отвратителна  Tired.Никой да не я пипа нея или пък количката й,само аз или баща й да я водим за ръчичка,тръшка се, инати се...и все такива мурафети.Немога да си позная детето newsm78.

И последно да питам Mr. Green.Някой къпе ли си детето под душа?

Изчезвам ,че ми започна сериала Joy.Тази вечер е финала Joy

# 102
И мен това ми е все в ума - яслата...как ще го приемем и двете и така...
За къпането- от два месеца процедирам под душа, че все се случва сама да я къпя и ми е по-лесно - слагам я да седне на гърнето и я поливам, тя се опитва да изяде сапуна после цапка в събралата се вода, опитваме се да се поизтрепем като се пързаляме  Mr. Green, но така се оправяме
Днес я взехме като пазарувахме с нас и нашата даже не разбрах, че баща й я буташе откъде докопа една пластмасова лопатка огромна и като я гушна и не пуска - та си купихме лопатка  Laughing поредната ни

# 103
  • Русе
Аз от мойто бойно гледане на деца-сама,отдавна процедирам с душа,не винаги де само като бързам.Той много хубаво се гущка за краката ми и се справяме доста добре! Peace

# 104
Добро утро  Heart Eyes !

Аз пък да се похваля- намерих си сребърни лъжички , на добра цена , от производител и съм много доволна  Peace

Ако някой се интересува, да споделя малко опит- има много ментета, внимавайте  Peace

Моите са от тук- много добро обслужване, ясни, точни, без престорена любезност и могат да ви изработят лъжичка по ваш вкус-

http://www.empressjewellery.com/product_info.php?products_id=3326

Някой питаше , бургазлийки къде ходят на плаж, ами- по възможност извън Бургас, Китен е прекрасно място , само че се пренасели напоследък, а на север Бяла , чиста вода и пясък и спокойствие  Peace

А в Бургас, ние ходим до волейболното игрище , щото мъжи там е абониран, а аз- на прибежки , да изровя малкия от пясъка или да го измъкна, ако е допълзял до чужда хавлия, че и все на русо налита  Laughing , а кака му се кисне в морето и вече е с хрема при баба си.... Crazy

За Имунокинда, давах го зимата , май ефект не видях, ама то вируси , като вируси ли бяха тая зима...  ooooh!

За Дентокинда мога да кажа , от както ни смениха дозировката 2х2 има подобрение , не че спи вечер, но предкътника не го усетихме, за разлика от останалите 8 зъба  Peace

За адаптацията в ясли и Дг ,казват- няма несвикнали деца има несвикнали родители  Peace , а темата за болестите е друго нещо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт