Аз остатъка си го получих на 14-ти предният месец
явно бързо съм се уредила.
Дано за юни наистина ги преведат до 5-ти,че положението вмомента е зле. Мъжът ми не може да ми преведе,вчера опита.
Абе за това са кредитните карти!

Дано за юни наистина ги преведат до 5-ти,че положението вмомента е зле. Мъжът ми не може да ми преведе,вчера опита.
, а за възглавничка незнам дали е удачно,защото нали са по-дебели и няма ли да му изтормозат вратлето, но това са само предположения ,нямам си идея

Иначе от родилното излязох само с коремче и на килограмите на който забременях.

) Ами зорът е първите дни - никакви сърцераздирателни раздели - взимат го леличките и го вкарват
После може да се пореве на воля, ама да не вижда детето
Габи първите дни, като го взимах, ходеше един такъв важен, пораснал
Там яко се уморяват и огладняват от игри 
Ще грабнем багажа в някой момент и ще отпрашим нанякъде. Днес си ЗАръчах палатка за 4-ма от спортния 
" Не нис е получи де... явно
И ние имаме подарък едни Хаваянас, ама едва ли ще И ги обуя - каквато е стабилно ходеща и с това през топавите пръстчета 
Навън търси да ме хване за ръка, но в къщи си щапурка. Millkinis,в тази връзка, страхотна питка
Много хубаво да си прекарате - вие и всички, които заминават в близките дни - ДАНО ВИ Е ХУБАВО ВРЕМЕТО 

Ето и снимки от събитието: http://pavelmarinski.multiply.com/photos/album/15/15

пи го почти дава месеца.
Не се ядосвай толкова за подаръка важното е че ще се веселите и малко ще разнообразиш.
Ние мислим да подарим парички. 
Аз малката също смятам да си я погледам този път че баткото тръгна на 1,6г и според мен си беше още малък за ясла.
Но всеки си знае.

как храна хвърчи навсякъде
.Вали,спира,вали спира...егаси.Е поне щяхме да се запознаем.Нищо лятото тепърва започва
.
.Най-се притеснявам за заспиването,тя без мен и без биба не заспива
.Уфф както и да,ще го мисля октомври.
.Никой да не я пипа нея или пък количката й,само аз или баща й да я водим за ръчичка,тръшка се, инати се...и все такива мурафети.Немога да си позная детето
.
.Тази вечер е финала 
!

, а темата за болестите е друго нещо Препоръчани теми