Чашата ви е - наполовина пълна или наполовина празна

• 6 691
  • 93
  •   1
Отговори
# 30
  • близо до Кресненското дефиле
2/ 3 пълна. Не обичам половинчатите неща. Peace

# 31
  • София
Зависи от съдържанието на чашата.
Ако е отрова, е едно.
Ако е амброзия - друго.

# 32
Според оптимиста чашата е наполовина пълна, според песимиста – наполовина празна.
Вашата чаша как изглежда, от собствената ви гледна точка?

зависи от съдържанието 

хе хе, не бях чела другите отговори, а гледам Клонка преди мен е писала подобен отговор...
Само, че моята интерпретация е друга..
ако сравня течностите с мигове от моя живот, то не би се лишила нито от полупълните чаши, които ме задоволяват нито от полупразните, които ме карат да мечтая и боря.

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 00:16 от Бо_

# 33
за съжаление много често надделява песимизма ми. гласувах с 'наполовина празна".

# 34
Трябваше да мине време, да преминат едни такива трудни периоди от живота ми, за да разбера че моята чаша е наполовина пълна, че и повече от половината ( за разлика от преди когато имах много повече и мислех че наполовина празна )

# 35
  • волно калдъръмче
И двете ми чашки преливат  Embarassed  Laughing

# 36
Чашата ми е огромна и няма никакъв шанс да се напълни.

# 37
  • Талант на 2012,2013 г.
При мен отдавна няма чаша. Счупих я и не можах да намеря същата...

# 38
  • В Космоса
Реалист съм.

# 39
  • на брега на морето
Пълна е наполовина. Обаче всеки ден си наливам. Grinning

Хърмаяни, Карме - усмихвайте се широко. Доказано е по научен път, че лицевите мускули, разтеглени в широка усмивка, изпращат сигнал на мозъка, че е щастлив. И той започва да си произвежда съответните хормони (мозъка произвежда ли хормони newsm78) на щастието. И щастливият човек започва да привлича щастието към себе си. Проверено лично от мен, работи.

# 40
Гласувах с "наполовина пълна", обаче сега като се замисля постоянно нещо ми се върти в главата, все нещо искам да променя, да донаправя, да изхвърля, да купя ново....
Започва да се очертава тенденция към недостатъчност на това, което имам /духовно и материално/.
Но не съм в период на емоционални дисекции, тъй че спокойствие и само спокойствие. Simple Smile

# 41
  • Варна
Отпийвайки леко от запотената чаша, все си мисля, че има още с какво да се пълни.

# 42
  • София
Аз съм песимист по душа и винаги мислено очаквам най-лошото.
Напоследък много сътресения се случиха на нашето семейство - къде по-големи, къде по-битови. Вече си налагам настоятелно да мисля, че това е дъното и скоро ще почнем да драпаме нагоре, чашата ни е наполовина пълна и доливаме.

# 43
Прелива, защото се пълни непрекъснато.

# 44
И двете ми чашки преливат  Embarassed  Laughing
Laughing Laughing Laughing

Моята в момента е пълна догоре, но е била и пълна само до половината- то и това ми е минимума. Party

Общи условия

Активация на акаунт