Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 281
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • софия

|Да не забравя- един ваучер важи за един човек. Peace

Не пише така в офертата. Много странно.

Мисля утре да минем от там. В петък ходих да пазарувам и мислех да взема за вкъщи, но не можело.

# 616
Ето го менюто на Фенси за тези, които се чудят за цените  Wink
Бяхме в събота - пиците бяха страхотни, обслужването отлично. Не намерих по различно отношение заради ваучера. Оценка 10/10  Peace
Абсолютно!
Същото важи и за Бургас.
И при нас 1 ваучер за цялата група:)

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 13:03 от Кашпичка

# 617
  • в града на вечния купон
както вече писах , ползвах 1 ваучер за 4 човека бяхме т.е 1 посещение -1 ваучер.
Много са подвеждащи тези оферти.Сега на грабо гледах една оферта за яфата, която е доста подвеждаща  за сач за двама и бутилка вино

искам да питам за отзиви по тази оферта от далавера:4 лв. за идеална кожа на лице с ултразвук от салон "Darlin" - 50% отстъпка!

# 618
  • София
Много съм доволна - взех си ваучер за масаж за 40 стотинки от офертомат Laughing
Не бях забелязала, че ми се трупат някакви кредити от платени вече сделки и когато исках да си заявя ваучера за масажа ми се изпречи пред погледа плащането с кредити.
Някой ползвал ли е вече тази услуга?

# 619
  • София-Младост
Имам ваучер за:
Класически Шведски лечебен масаж на гръб с топли есенциални масла + мобилизация на периферни стави за 13лв. вместо 45лв. в Медицински център „Кинетик”

Валидност до 31.07., ако някой го иска нека ми пише на лични Simple Smile

# 620
Да се "похваля" с пореден лош ваучер този път за кафе   
  http://member.bg/оферти-в-софия/item/77-2кг-ароматно-италианско-кафе-на-зърна,-100бр-суха-сметана,-1000-бр-бисквитки,-850-бр-захарчета-само-за-56лв,-вместо-112лв
 Италианско кафе дрън-дрън,ние все едно не сме пили.Абсолютен боклук,въобще не е мазно,супер слабо и "Нова Бразилия" е по-хубаво от него(приципно,въобще не го харесвам).Това кафе не заслужава повече от 5 лв за кило,а те го изкарват повече от 40.Знам,че някой ще си помисли,че това пак са си много пари за кафе,дори и с намалението,но на мен ми е все едно с бонуси и си мислех,че ще пия невероятно кафе.Абсолютни измамници!И си мисля,че такив измами няма как да стават без знанието на сайта.Все пак тези фирми си имат ценоразпис и предложенията/съветите не може да идват от въздуха. Member.bg е аут.Това е втория сайт,който отсвирвам.Първия беше Промозона,защото  ме изкараха едва ли не конкуренция,въпреки че им подарих втория ваучер за суши от Енсо за да го опитат.И продължиха да им пускат оферти,въпреки всичките им недоволни клиенти и оплаквания.

# 621
  • в 1001-та нощ
за съжаление съм чувала, че от сайтовете нищо не проверяват, ама нищо  Tired явно ги вълнува само печалбата - набързо  ooooh!

аз също на тема кафе съм чувствителна и  ooooh! ooooh! ooooh!

...Много са подвеждащи тези оферти.Сега на грабо гледах една оферта за яфата, която е доста подвеждаща  за сач за двама и бутилка вино...

цените ли са подвеждащи  newsm78 - само минах отгоре и не съм оглеждала  newsm78

# 622
  • в града на вечния купон
за съжаление съм чувала, че от сайтовете нищо не проверяват, ама нищо  Tired явно ги вълнува само печалбата - набързо  ooooh!

...Много са подвеждащи тези оферти.Сега на грабо гледах една оферта за яфата, която е доста подвеждаща  за сач за двама и бутилка вино...

цените ли са подвеждащи  newsm78 - само минах отгоре и не съм оглеждала  newsm78
ами цените на сачовете по менюто на яфата са под 16.90лв-може да го видиш в интернет страницата, но ако тази цена е сач с бутилка вино е ок, защото виното излиза фри. Зададох им въпроса, но още нищо не са върнали. На мен не ми става ясно дали 16.90 е цената на сача и ползващ 50% отстъпка от вино

# 623
  • София-Младост

ами цените на сачовете по менюто на яфата са под 16.90лв-може да го видиш в интернет страницата, но ако тази цена е сач с бутилка вино е ок, защото виното излиза фри. Зададох им въпроса, но още нищо не са върнали. На мен не ми става ясно дали 16.90 е цената на сача и ползващ 50% отстъпка от вино
Сач за двама и бутилка бяло вино, за 16.90лв, вместо за 33.80лв!
Кое ти се вижда подвеждащо?

# 624
Искам да помоля за впечатления от тази оферта http://www.avanto.bg/sofia/pochivka_Boliarska_kushta_Arbanasi, ако вече някой има такива. Предварително благодаря!

# 625
Здравейте момичета, интересувам се от тази оферта за фотоепилация   http://www.evtinko.com/offer.php?id=44#c
Нямам никакви отзиви за салона, ако някой е ходил, моля да сподели. Благодаря ви!

# 626
Момичета, за Истанбул и други дестинации съм чела ревюта и мнения, но ...

http://niesme.bg/team.php?id=WRMTg4 - Скопие

...това е, което ме впечатли, а не помня дали е имало отзиви до сега newsm78

Гледахте ли миналия ден по новините репортаж за офертите за почивки  Naughty от сайтове за колективно пазаруване, а и като цяло от тур агенции? #Cussing out

А това е... Hug Peace Praynig --- http://888.bg/offers/detail/active/11812

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 16:00 от AzureEyes

# 627
  • Sofia
Да се "похваля" с пореден лош ваучер този път за кафе   
  http://member.bg/оферти-в-софия/item/77-2кг-ароматно-италианско-кафе-на-зърна,-100бр-суха-сметана,-1000-бр-бисквитки,-850-бр-захарчета-само-за-56лв,-вместо-112лв
 Италианско кафе дрън-дрън,ние все едно не сме пили.Абсолютен боклук,въобще не е мазно,супер слабо и "Нова Бразилия" е по-хубаво от него(приципно,въобще не го харесвам).

mi6ani,мое лично мнение е,че е въпрос на вкус  Wink
Това дали сайтовете си проверяват офертите е малко субективно...Все пак бълват толкова много предложения и освен ценово не виждам по какъв друг начин могат да следят нещата Rolling Eyes Това означава целият им персонал да е по екскурзии,масажи,ресторанти и т.н.  Mr. Green

Друг е въпросът,когато офертите са потенциално опасни!!!!
"Galia Simeonova
Благодарение на един ваучер получих процедура лазерна епилация в козметична клиника" Femme clinic" с повреден лазер. Сега съм с изгаряния ІІ степен и абсцеси.
петък в 14:24 ·"  Shocked Shocked Shocked
Горката жена!Дано бързо да се възстанови.

А тези са ми любимци  Simple Smile Много са качествени като материал и зарадвах малкия змей.

# 628
Да напиша малко отзиви от моите впечатления с ваучери .
За Спагети къпмани добре беше , но след като момичето разбра , че сме с ваучер ни настани на кофти маса по средата на ресторанта. Иначе храната беше добра.  7/10
Лагуна доволна съм . Тортите си бяха вкусни и големината на парчетата беше нормална за там . 9/10
Края на този месец съм във Версус на лазерна епилация зона бикини. Клиент съм и се надявам да се отнесат подобаващо . В момента привършвам зона подмишници на стандартна цена , дано това , че съм с ваучер да не ги накара да ме претупват. Иначе там лазера е хубав до момента няма проблем.
Тирамусу за вкъщи бяхме взели от една оферта от Грабо . Не останах особено доволна много малки порции , за което не бих дала 16 лв. стандартна цена. 3/10
Палмико-Ло фризьорски салон . Първия ми ваучер за подобна услуга . Като изключим , че чаках 10 минути жената да си изпуши цигарата и да си изпие кафето и после още 2-3 минути да се разберат кой да ме прави не беше зле. Не ми сложиха нищо на косата за сешоара казаха , че шампоана и балсама , с които са ме измили бил специален  Thinking Thinking Thinking. Претупаха ме малко . След това ходих още един път без ваучер по-добре беше , но като цяло салона не ми харесва и е много малък . 3/10
Ресторант Before and After Малко мрачна атмосфера . Добри порции и обслужване . Храната е вкусна . 8/10
В момента ползвам ваучер за народни танци , ходих на 1 урок за сега не съм с лоши впечатления ще пиша по натам за това  Simple Smile.

Това е за сега очаквайте другата седмица отзиви от ресторант Senso d'Arte оферта от грабо .

# 629
  • София
Здравейте момичета, интересувам се от тази оферта за фотоепилация   http://www.evtinko.com/offer.php?id=44#c
Нямам никакви отзиви за салона, ако някой е ходил, моля да сподели. Благодаря ви!

Аз ходих преди няколко дни за мишници-първа процедура. В салона бяха любезни, а по време на самата процедура се усеща боцкане - не е особено приятно, но не е и болка за умиране Simple Smile Преди да закупя ваучери и аз бях пуснала питане и отзивите бяха само положителни.

Общи условия

Активация на акаунт