Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 281
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Дано пуснат шофьорски курс или опреснителни часове!
Доволна съм от плуването в Германи.
От другите ваучери - малката много хареса интерактивната игра на английски.
Има ли мнения за :
http://sdelkite.bg/sdelka/190-lpg-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5 … %D0%B2%D0%B0.html
и остров Тасос
http://www.lapni.bg/offer/399

# 631
  • в града на вечния купон
В момента ползвам ваучер за народни танци , ходих на 1 урок за сега не съм с лоши впечатления ще пиша по натам за това 

къде ходиш на танци? аз съм си взела за vj dance, но не успях днес да отида

# 632
# 633
  • Хасково
Някой искаше почивка на Хисаря http://eha.bg/dIjA  Wink

# 634
В момента ползвам ваучер за народни танци , ходих на 1 урок за сега не съм с лоши впечатления ще пиша по натам за това 

къде ходиш на танци? аз съм си взела за vj dance, но не успях днес да отида

Зад хотел Плиска  Grinning. В Tropical Line Dance Center Grinning .

# 635
  • София
Накой питаше за зъбен камък, силно препоръчвам тази оферта: http://www.zadrujno.bg/736/pregled-pochistvane-zuben-kamak-plaka … flow-lazerno.aspx , имаха преди време пак оферта, много доволна останах  и си смених зъболекаря Simple Smile Освен, че работи чудесно, е много внимателен и доста симпатичен Twisted Evil

Аз също съм съгласна с  казаното по-горе. Любезно отношение, изключителна хигиена. Много доволна останах, ходих за почистване на зъбен камък. Не мисля че има някаква уловка. Препоръчвам с две ръце  Hug и съм сигурна, че ще останеш доволна. Ако сега не заделяхме всичко за морето, щях да се възползвам от избелването. Дано след време пак пуснат тази оферта (мисля, че я виждам за 2 ри път)
Някой има впечатления от козметичен салон Blush Beauty - имам ваучер за кола маска (интим) там, и се чудих дали някой вече не е ходил  newsm78 за да сподели

# 636
Днес бях на кавитация в Ейнджъл Фейс. Ами бяха учтиви, всичко нормално мина, само дето за тоя час сигурно 20 дена чакам. Бяхме се уговорили за една дата. Те ми се обадиха същия ден да отменим часа за по-късно, аз не можех и .... Така бая време мина. Явно са доста заети.

Все по-често чувам, че трудно се резервират места. Не може ли да се слага някакъв лимит на продадени ваучери, а не да изнемогват от салоните и да претупват? Sad

# 637
Да напиша малко отзиви от моите впечатления с ваучери .
За Спагети къпмани добре беше , но след като момичето разбра , че сме с ваучер ни настани на кофти маса по средата на ресторанта. Иначе храната беше добра.  7/10
Лагуна доволна съм . Тортите си бяха вкусни и големината на парчетата беше нормална за там . 9/10
Края на този месец съм във Версус на лазерна епилация зона бикини. Клиент съм и се надявам да се отнесат подобаващо . В момента привършвам зона подмишници на стандартна цена , дано това , че съм с ваучер да не ги накара да ме претупват. Иначе там лазера е хубав до момента няма проблем.
Тирамусу за вкъщи бяхме взели от една оферта от Грабо . Не останах особено доволна много малки порции , за което не бих дала 16 лв. стандартна цена. 3/10
Палмико-Ло фризьорски салон . Първия ми ваучер за подобна услуга . Като изключим , че чаках 10 минути жената да си изпуши цигарата и да си изпие кафето и после още 2-3 минути да се разберат кой да ме прави не беше зле. Не ми сложиха нищо на косата за сешоара казаха , че шампоана и балсама , с които са ме измили бил специален  Thinking Thinking Thinking. Претупаха ме малко . След това ходих още един път без ваучер по-добре беше , но като цяло салона не ми харесва и е много малък . 3/10
Ресторант Before and After Малко мрачна атмосфера . Добри порции и обслужване . Храната е вкусна . 8/10
В момента ползвам ваучер за народни танци , ходих на 1 урок за сега не съм с лоши впечатления ще пиша по натам за това  Simple Smile.

Това е за сега очаквайте другата седмица отзиви от ресторант Senso d'Arte оферта от грабо .

Кога и къде е имало ваучери за спагети къмпани?? Аз съм им фенка Simple Smile

# 638
  • София
Все по-често чувам, че трудно се резервират места. Не може ли да се слага някакъв лимит на продадени ваучери, а не да изнемогват от салоните и да претупват? Sad
Няма как да не се получава дублиране на часове и изчакване.
Нали все пак в салоните имат и други клиенти, освен ваучерите. Тях също трябва да ги обслужат.
Случва се и друго -  фризьорката е 2 дни понеделник и вторник в почивка През това време в салона са записани часове при нея - например за  сряда в 14 ч. Да, но докато е в почивка тя не знае. Постоянна клиентка и звъни на личния тел. и се разбират за същия час.
Дублирането са разбира едва когато се яви на работа. Грешката е на координатора - не я е информирал своевременно. Но той пък се оправдава, че не иска да я безпокои в почивните дни.
Така се получаванеудобство.Вие протестирате, че ви се налага да чакате. Фризьорката се натоварва двойно, не може да обърне достатъчно внимание на клиентите. За нея еднакво важни са и постоянните и евентуално новите.
По офертите - в събота хапнах шкембе чорба в Супатерия.
Много любезен персонал, чистичко, супата беше вкусна - 10/10.

# 639
  • София
gery_, Illit , благодаря ви, момичета за препоръката. Както и на всички, които ми писаха на лични   bouquet
Аз все пак ще се пробвам с тази оферта - цената ми харесва, на удобно място е и най-важното има добри препоръки Simple Smile
Утре отивам да платя и веднага ще си запиша час. Чак ми се събуди любопитството за този симпатичен доктор  Laughing

# 640
  • в 1001-та нощ
според мен са лакоми да вземат повече пари в аванс  newsm78 пък после някои ще се откажат, като все не успяват да си запишат час ...други ще изпуснат момента и така ...каквото стане ...

днес звънях в ейнджъл фейс лозенец - нямаше часове разбира се, но ме вмъкнаха и ще ме работят успоредно с друго момиче - за мен не е проблем - ще ми сложат терапия - с която ще стоя 30 мин, т.е. никой не ми виси постояно, само заемам кушетка  newsm78

казаха, че козметичката почива в понеделник и вторник, вероятно за това - предния път, като ходих в такъв ден ме обслужи рецепционистката и съкрати и промени процедурата, но беше мила  Hug

# 641
kukumindrela Отдавна беше  Laughing Laughingофертата беше нещо от сорта на пица и паста за 8-9 лева .Ако има нова такава оферта ще пиша Wink

ПС: За Арлет Енерджи са закупени над 300 ваучера дали ще се вредя  Thinking Thinking Thinking. Мисля утре да звънна в салона да видя дали има изобщо свободни часове  преди да плащам ваучер. Не ми се чака до края на Август , когато офертата изтича за едно подстригване  Laughing Laughing Laughing.Иначе е примамливо  Laughing Laughing.

# 642
С риск да стана досадна, къде има За Арлет ? Simple Smile Много го харесвам този салон и съм адски доволна Simple Smile

# 643
Да се "похваля" с пореден лош ваучер този път за кафе   
  http://member.bg/оферти-в-софия/item/77-2кг-ароматно-италианско-кафе-на-зърна,-100бр-суха-сметана,-1000-бр-бисквитки,-850-бр-захарчета-само-за-56лв,-вместо-112лв
 Италианско кафе дрън-дрън,ние все едно не сме пили.Абсолютен боклук,въобще не е мазно,супер слабо и "Нова Бразилия" е по-хубаво от него(приципно,въобще не го харесвам).

mi6ani,мое лично мнение е,че е въпрос на вкус  Wink
АБСОЛЮТНО не е въпрос на вкус в случая.Говорим за кафе без никакъв вкус и аромат,супер слабо.Смлях го и по ситно от необходимото за еспресо за машината(хубава е)-негърска пот,правих го турско с 6 л. кафе -негърска пот.Без мляко няма как да се пие.Това достатъчно ли е като подробности?
Дадох примера с "Нова Бразилия"(знам че много хора го харесват),най-вече за сравнение с най-евтиното кафе(на мен лично не ми доставя удоволствие ,а е само силно).

# 644
И да похваля р-т Пасифик.Ама много,много  Grinning .Страхотно обслужване.Много нови неща.Имат нова практика-наливат вода при сядането,да не стоиш на празна маса ,докато си избереш Grinning (не се плаща).Всеки следващ път става все по-добре и това определено са най-добрите ми ваучери и любим ресторант.Просто нямам думи колко съм доволна...май когато съм недоволна съм по-многословна  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт