Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 296
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
  • в 1001-та нощ
и нали в това е смисълът  Peace да опиташ на по-ниска цена и ако ти хареса да станеш редовен клиент  Peace

# 481
Споделям отлични впечатления от салон Blush beauty на ул. Лайош Кошут, където правих маникюр и педикюр. Без никакъв проблем удължиха срока на ваучера. Обслужването бе на ниво без фамилиарности и лицемерна любезност от страна на маникюристката, но внимателна, старателна  и добър професионалист. Въпреки късния час не претупа работата си и резултатът е много добър. Оценка 10/10.

# 482
  • София
Искам да похваля Атина, спазиха часа, доволна съм от резултата. Не усетих отношение ваучер, може би защото бях първата клиентка за деня  Mr. Green. 9/10
Много съм доволна и от Мармо - храна, обслужване - всичко - страхотни са. 10/10. Макар, че е доста скъпо....ние бяхме 4ма, храната ни беше за 90 лв, като моя мъж яде салата. Пиенето = 3 по 50 ракия, бут. вино 19.00, 3 по 50 водка, 3 коли и бут. вода бяха 65 лв. Има и сервиз, който беше 9,40 лв. Не разбрах как го изчисляват...

# 483
  • София
да дам отзиви за Апаратен СПА педикюр ‘Шоколад’ за 15 лв. вместо за 80 лв. от бюти салон ‘Бона Деа’ много съм доволна с един малък  минус. Много добре ми оформи ноктите и кожичките . Минуса ми е , че бих искала шоколада да се усеща повече като мирис . 9/10 Да съм честна обаче 80 лв не бих дала

# 484
На Караджъ турс са си 2 звездите и затова е намалена от 165 лв. на 99, а не от 240 на 120. И аз се чудех и даже питах в истанбулската тема дали някой е спал в 2 звезди. Дори тогава сравних наличните оферти, и споделих, че за 3 звезди е само с 20 лв. повече и май не си заслужава да се рискува. Tолкова пък да не съм видяла?  newsm78
Защо не звъннете в туристическата агенция преди да закупите ваучер и да попитате кой конкретно е хотела?Повечето хотели си имат сайтове и там могат поне снимки да се видят, както и отзиви за конкретния хотел.Особено в истанбулската тема със сигурност ще знаят хотелите.
Аз вече не си купувам ваучер преди да съм звъннала по телефона за проверка на свободните часове и инфо за услугата, ако не ми е ясно.Днес даже ходих в Бона Деа без изобщо да ми беше излязал номер на ваучера, но ме приеха.Дадох разпечатка от epay.bg. В някои сайтове не ти излиза ваучер ако офертата не е изтекла, като тази, на която бях:
http://www.888.bg/offers/detail/active/11649
Номер на ваучер все още нямам, а вече съм боядисана и накипрена:) Blush
Постараха се хората да заличат абсурдното червено, което ми пляснаха в STEFANEL, доколкото това е възможно.Между другото ми направиха и сешоар, за което изобщо не пише(или поне аз не разбрах) в офертата.Оценка 8/10

# 485
  • София
hotday, нерешителността ме спаси, защото ми хареса офертата, но реших малко да помисля преди да купя. След като я промениха, се отказах. Но за екскурзиите до Истанбул никога не се знае хотела. Обикновено казват или предишния ден или дори в автобуса. Когато зимата закупих ваучер на Бутик травел дори беше посочен хотел, а после ни настаниха в друг  Laughing. Поне беше от същата категория и останахме доволни. Пътувалите с други фирми споделят същото. Явно зависи от броя на конкретната група и ги разпределят в последния момент според свободните места.

# 486
  • София
Имам молба към авторката на следващата тема
Моля, сложете в началото правилното изписване на думата - ваучер.
Няма такова животно валчер. Много пъти бе споменато, но ....
оно рупа ли рупа.

# 487
  • Sofia
Имам молба към авторката на следващата тема
Моля, сложете в началото правилното изписване на думата - ваучер.
Няма такова животно валчер. Много пъти бе споменато, но ....
оно рупа ли рупа.

Подкрепям  Peace Peace Peace

# 488
  • София
Сигурно е коментирано някъде из темите, но са адски много и не открих - някой има ли отзиви от екскурзията до Истанбул с Бутик Травел? Предстои ни другия месец и се чудя какво да очаквам newsm78

# 489
  • София
... правилното изписване на думата - ваучер.
Няма такова животно валчер. 

А има ли ВАЛЧАР?  Mr. Green  И туй животно съм го срещала  hahaha

Illit, само 2 поста по-нагоре съм ги споменала. Ако питаш за път и хотел - супер са за тези пари. На допълнителните скъпи екскурзии не съм ходила, с изключение на безплатната обиколка, защото едва след нея настаняваха в хотела. Ако прочетеш темата за Истанбул, може да си организираш сама маршрутите и да спестиш време, нерви и пари.

# 490
  • София
Ние ходихме в началото на юни - писах в темата за Истанбул. Общо взето нямам оплаквания - пътуването мина нормално, дадоха ни хубава стая в хотел Ayma, чиста, светла. Закуската беше богата. Не сме ползвали други екскурзии освен обзорната при пристигането. Ако имаш конкретни въпроси, питай. Simple Smile

# 491
Aisha, абе дразнещо е, ама това е най-малкото. Като се почнат едни думи в мн.ч., дето завършват на "Й" (като промоциЙ, батериЙ и не знам какво още) и едни "не"-та слято с глаголите (незнам, немога и т.н.), ваЛчерът ти иде да го разцелуваш, поне е чужда дума. Peace
И за да не е съвсем офф, благодаря на суийткидс мама за сигнала за кексчетата. Аз съм им фен и без ваучер, така че се заредих.   bouquet

# 492
  • София
И за да не е съвсем офф, благодаря на суийткидс мама за сигнала за кексчетата. Аз съм им фен и без ваучер, така че се заредих.   bouquet

Радвам се! Hug

Току-що опитах да отворя Колектива и видях съобщение, че платформата на сайта се обновява....да видим какви изненади ни готвят по отношение на дизайна.... Rolling Eyes

# 493
Здравейте, да споделя отзиви от студио Силви, Хаджи Димитър и офертата за шилак на колектива.
Та момичетата бяха много мили, направиха ми хубав маникюр но лака ми се зачопли още вчера, и аз ръчках докато го свалих целия. Та това е минус, ама ши-то на мен тъй или иначе не ми държи дълго. За това пък фризьорката е супер, боядиса ме много хубаво, макар че не бях ползвала боите на Алфа парф, доволна съм, подстрига ме и сешоара беше на ниво, не ми се е завила вече трети ден косата, което също е рядкост. Ама си го плащах без ваучер. Та те ми казаха че ще пускат оферта за подстригване и сешоар. Иначе салончето е малко, квартално, но на мен ми е близо.

# 494
  • София
Някой да има отзиви за този вид процедури? http://grabo.bg/sofia/lipolifting-na-4-zoni-plius-antitzelulitna … a-za-2380lv-05g2k

Общи условия

Активация на акаунт