Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 305
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Грабнах един ваучер за това http://grabo.bg/chetiri-dni-krai-moreto-s-liubim-chovek-za-135lv … -s-kranevo-0wkw8t.Дали има и други като мен?

# 541
засега записче   bouquet

# 542
Снощи хапнахме във Фенси паста и пици на половин цена. Беше вкусно, обслужването беше добре, бързо станаха нещата. Даже смятаме да повторим до края на юли.

# 543
Момичета, нещо интересно и от мен Simple Smile

http://sdelkite.bg/sdelka/173-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1% … %D0%B8%D0%B8.html

Ходили сме в тази къща и мога да кажа, че е супер!!!

# 544
Аз пък влизам да се похваля най-после с нов ваучер, напоследък изобщо нищо не ми хващаше окото Wink, но вчера се сдобих с ваучер за Унищожаване на вредители във вашия офис или дом само за 10 лв - ще трепем хлебарките вкъщи, дано помогнат Simple Smile

# 545
Вчера ходихме във френския ресторант Maison Godet с 3 ваучера за рибното им меню. Останахме изключително разочаровани от обслужването. Имахме резервация от преди 5 дни, бяха заети не повече от 2-3 маси, въпреки това обслужването беше много бавно. След като ни донесоха салатите, ни беше казано следното:"Трябва да си поръчате и останалото, защото и без това някои неща от менюто са изчерпани, да не би да свърши и друго". От основното меню изборът беше между 3 ястия, като едното явно липсваше, от предястията също нямаше пълен избор /менюто като цяло е доста ограничено /. Както и да е, имахме семеен празник и решихме да не се ядосваме. Донесоха двете поръчки, третата се бавеше около час. Попитахме учтиво какво става, а сервитьорът напълно невъзмутимо ни заяви, че нямаме повече поръчки /при положение, че дори стойността на ваучерите не беше покрита!/  Тенденциозно пренебрежително отношение, съпругът ми един час е без ястие, но никой не се интересува, не пита. Не се извиниха нито за това, че липсват неща и в без това ограниченото им меню, нито че "не са разбрали" за едната поръчка- явно в този ресторант клиентът е виновен по принцип. Аз съм почитател на френската култура, жалко за проиграното доверие на френските пъртньори към българските им "колеги".

# 546
Момичета, търся оферта (активна) за визитки, да сте попадали случайно на такава?  Hug

# 547
Аз днес оползотоврих двата ни ваучера за Soupateria. Взех сандвич със сирена и селска пилешка супа. От сандвича имаше още какво да се желае - хлебчето беше сухо, а съдържанието - безвкучничко. За супата обаче 10/10, облизахме си пръстите  Peace

# 548
  • София
Heltah, можеш ли да ми кажеш какви са редовните цени на пиците и пастата във Фенси?
Благодаря!   bouquet

# 549
  • Plovdiv
Запис и от мен.

# 550
  • sofia
Здравейте!
Някой да е забелязал оферта за море за август по бг черноморието?  newsm78

# 551
 И ние си взехме два ваучера от колектива за хотел Лира-Слънчев бряг.
http://bg.kolektiva.net/exclusive/6-noschuvki-7-dni-na-fulbord-v … mp;a_bid=c7f68e4f
Хайде, който знае нещо да пише.
Или който вече е бил, защото са имали оферта в Грабо през май за периода от 01.06.11 - 10.07.11Интересното е, че няма никакви мнения и коментари - никъде за този хотел. Има от чужденци за минали години, което ме навежда на мисълта, че се е предоставял главно на тях, до сега. Може би има отлив като цяло от чужди туристи. На мен всичко ми изглежда добре на пръв поглед. ( далеч и от шумотевицата, а пък в най-готиния курорт на бг черноморието плюс храната и място за паркиране)
И като цяло това, което научих от чуждите коментари е, че е чист хотел, с добро обслужване, но с малък басейн, и далеч от плажа. Незнам какво искат за тези цени на Слънчев бряг.
От яко ровене в нета научих, че хотела се продава, но това едва ли ще има връзка със сезон 2011, както и че някакъв Таекуондо детски клуб ще има лагер там през август. Дано не се засечем.
Но мисля, че това са подробности.

# 552
  • София
Някой да има излишен ваучер/и за тази оферта http://www.lapni.bg/offer/250/ВКУСНО-ИЗКУШЕНИЕ-със-суши-Урамаки-ледена-Бира-Шуменско-или-Coca-Cola-от-Da_Bar-sushi-tataki-само-за-5.90-лв
Моля да ми пише на лични.. Praynig

# 553
  • София
Момичета, търся оферта (активна) за визитки, да сте попадали случайно на такава?  Hug
Тук има някаква

# 554
  • София

Аз ползвах наскоро тези: http://zabezpari.bg/offers/Vizitki
Доволна съм от обслужването, много са приятни хората. Взех решение именно за това предложение не само защото офертата е изгодна, но и много ме впечатли дизайнът, който видях на сайта им. Определено имат опит, то си личи и на място.
Бърз и професионален контакт осъществявахме по мейл, организацията е добра, на място веднага ме разбраха какво искам и стана доста по-бързо, отколкото съм го правила на други места  Peace

Виж, само за качеството на крайния продукт не мога да ти кажа нищо. Готови са, но все нямаме време да ги вземем.  hahaha В началото на следващата седмица сме запланували да изпратим някой да ги вземе и ще пиша, ако не е твърде късно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт