Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 271
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Еееех, за Before and After кога е имало ваучери, аз много го харесвам, ама много отдавна не съм ходила...

# 646
# 647
И да похваля р-т Пасифик.Ама много,много  Grinning .Страхотно обслужване.Много нови неща.Имат нова практика-наливат вода при сядането,да не стоиш на празна маса ,докато си избереш Grinning (не се плаща).Всеки следващ път става все по-добре и това определено са най-добрите ми ваучери и любим ресторант.Просто нямам думи колко съм доволна...
Аз също бях там тия дни, определено ме впечатлиха във всяко отношение - меню, качество на храната, обслужване.. Нямам никакви забележки Peace Ще отида и без ваучер Flutter

# 648
Здравейте! Simple Smile
Вчера си поръчах два ваучера: http://www.imasdelka.com/manikur-ili-pedikur-s-gel-lak-gelish-sv … to-za-30lv-owzn1w
Платих днес, чрез изипей, но искам да ви попитам няколко неща, тъй като това е първото ми пазаруване в такъв сайт. 1 - кога мога да използвам ваучера? В офертата пише, че важи от 10.07.2011 до 10.08.2011, но трябва ли да изчакам докато сделката в сайта приключи, или мога да си запиша час още за 10ти? 2 - като отида в салона просто давам принтнатата страница и нищо повече, така ли? Странно ми е, че няма да ми искат пари Grinning
Освен това, ако някоя от вас е посещавала салона, знаете ли дали става дума само за нанасяне на Gelish, или е включено и махане на кожичките, почистване на петите и т.н.?
Благодаря ви предварително за отговорите.
П.С. Ако някоя от вас си е правила маникюр с Gelish, наистина ли издържа 3-4 седмици?

# 649
  • София
Здравейте! Simple Smile
Вчера си поръчах два ваучера: http://www.imasdelka.com/manikur-ili-pedikur-s-gel-lak-gelish-sv … to-za-30lv-owzn1w
Платих днес, чрез изипей, но искам да ви попитам няколко неща, тъй като това е първото ми пазаруване в такъв сайт. 1 - кога мога да използвам ваучера? В офертата пише, че важи от 10.07.2011 до 10.08.2011, но трябва ли да изчакам докато сделката в сайта приключи, или мога да си запиша час още за 10ти? 2 - като отида в салона просто давам принтнатата страница и нищо повече, така ли? Странно ми е, че няма да ми искат пари Grinning
Освен това, ако някоя от вас е посещавала салона, знаете ли дали става дума само за нанасяне на Gelish, или е включено и махане на кожичките, почистване на петите и т.н.?
П.С. Ако някоя от вас си е правила маникюр с Gelish, наистина ли издържа 3-4 седмици?

Здрасти!
Не, няма нужда да чакаш края на сделката, звъни си спокойно в студиото за час  Peace
Нищо странно, че няма да даваш пари  Peace Нали вече си ги платила! Аз понякога оставям бакшишче, но накрая - само ако са мили хората. Но имало е случаи да не оставям нищо, не са ми хвърляли грозни погледи.
За ваучера - питай, когато звъниш за час дали може да им занесеш само преписания номер, аз действам предимно така и никога не са ми правили на проблем, те търсят номера, защото си го въвеждат за проверка.

Иииии... благодаря ти за офертата!  Hug  Ще взема да си взема и аз да го опитам този Gelish  Laughing Нямам досега опит с него, но 12 лева си струват човек да опита. За студиото също не зная нищо.

П.С: Не съм много запозната с процедурите за педикюр, но доколкото зная, това, което имаш предвид за петите е СПА педикюр. А ако е само педикюр, за мен значи оформяне и кожички около ноктите. Поне според моите представи е така Thinking

# 650
  • София
Здравейте! Simple Smile

Здрасти!
Не, няма нужда да чакаш края на сделката, звъни си спокойно в студиото за час  Peace
Нищо странно, че няма да даваш пари  Peace Нали вече си ги платила! Аз понякога оставям бакшишче, но накрая - само ако са мили хората. Но имало е случаи да не оставям нищо, не са ми хвърляли грозни погледи.
За ваучера - питай, когато звъниш за час дали може да им занесеш само преписания номер, аз действам предимно така и никога не са ми правили на проблем, те търсят номера, защото си го въвеждат за проверка.

Иииии... благодаря ти за офертата!  Hug  Ще взема да си взема и аз да го опитам този Gelish  Laughing Нямам досега опит с него, но 12 лева си струват човек да опита. За студиото също не зная нищо.

П.С: Не съм много запозната с процедурите за педикюр, но доколкото зная, това, което имаш предвид за петите е СПА педикюр. А ако е само педикюр, за мен значи оформяне и кожички около ноктите. Поне според моите представи е така Thinking
Добро утро,момичета,аз ползвах предишната им оферта за маникюр и съм много доволна.Сега си взех и маникюр и педикюр с Гелиш.На мен ми издържа три седмици и ако не беше грозничко,че израстват ноктите можеше и още да изчакам.Ето и какво включва:15Сделка на деня: Маникюр или Педикюр с гел-лак Gelish + сваляне за 12лв. вместо за 30лв.
     Ако си пропуснала да се възползваш от предишната ни оферта или вече си използвала ваучера си, не се ядосвай, можеш да имаш супер траен лак Gelish отново:

Маникюр или Педикюр с Гел-лак Gelish + Сваляне с продуктите на Harmony Gelish само за 12лв.

Gelish е лакът, с който ще забравите за надраскания или обелен маникюр. Тази уникална формула се нанася технологично като лак, а в същото време съдържа мономери, които осигуравят лесно и нежно отстраняване.

Gelish съчетава най-доброто от лака за нокти и гела, за да създаде хибрид за наситен и блестящ цвят, който се нанася лесно и издържа до 4 седмици без дефекти, без напукване и излющване на покритието. Времето за съхнене е практически нулево.

Gelish придава естествен вид на ноктите, като в същото време ги защитава ефективно. Повърхностния слой прави ноктите гъвкави и издръжливи, а отстраняването му става за минути.

Gelish Ви дава възможността да поддържате естествените си нокти красиви и елегантни за дълго
Студио за красота „SASSY” разполага с над 20 цвята Gelish, ваучера включва и френски маникюр. 

Процедурата включва:

Оформяне на ноктите по желаната форма и дължина;
Избутване или изрязване на кутикулата;
Нанасяне на PH –регулатор Harmony, който регулира омазняването на нокътната плочка;
Поставяне основата на Harmony, обогатена с кератин, която заздравява нокътя и го предпазва от раздвояване;
Изпичане;
Нанасяне на два слоя от желания цвят Harmony Gelish, всеки от които се изпича;
Нанасяне на топ лакът на Harmony, който предава изключителния блясък и се запазва до премахването на гелиша;
Почистване на нокътната плочка със специална течност Harmony;
Нанасяне на подхранващо;
Ваучерът включва и сваляне на Gelish-a след това

# 651
някой да е ходил в хотел Астра - Велинград - и какви са впечатленията ви?

# 652
Привет момичета.
И аз да се похваля с далаверка  Simple Smile
http://888.bg/offers/detail/active/11772

Поглезих се за без пари, дет се вика. И съм доволна.
Като се има предвид, че от фризьор никога не съм доволна, това си е комплимент  Joy

# 653
  • София

Сега видях една много хубава оферта за ресторант Добро,правят страхотна лазаня със спанак и сирене другата също си я бива де Simple Smile Мисля да се възползвам
http://evtinoto.com/offers/Konsumiraite-za-20lv-a-platete-samo-1 … zarestorant-Dobro

Да похваля тази оферта,очарована съм!Много добро обслужване,много любезни Hug

Освен това идеята ми за хапване там дойде спонтанно,отидох платих си ваучера в каса на easy pay и отидох с бележката тъй като нямаше къде да изпринтирам ваучера,оказа се че не можело така (въпреки че са ми приемали преди),а управителката беше изклкючително любезна и ми каза че до заведението има компютърен клуб да отида да го разпечатам.

# 654
Момичета, някой ползва ли вече ваучера за Катарино на Колектива? newsm78 Отзиви? Thinking Ще сме там от 11 юли, та да знам какво да очакваме Wink

# 655
Накой питаше за зъбен камък, силно препоръчвам тази оферта: http://www.zadrujno.bg/736/pregled-pochistvane-zuben-kamak-plaka … flow-lazerno.aspx , имаха преди време пак оферта, много доволна останах  и си смених зъболекаря Simple Smile Освен, че работи чудесно, е много внимателен и доста симпатичен Twisted Evil

Аз също съм съгласна с  казаното по-горе. Любезно отношение, изключителна хигиена. Много доволна останах, ходих за почистване на зъбен камък. Не мисля че има някаква уловка. Препоръчвам с две ръце  Hug и съм сигурна, че ще останеш доволна. Ако сега не заделяхме всичко за морето, щях да се възползвам от избелването. Дано след време пак пуснат тази оферта (мисля, че я виждам за 2 ри път)

Simple Smile Момичета, убедихте ме. Отдавна се оглеждам и аз за нещо такова! Искам само да попитам дали е болезнена процедурата по почистване на зъбен камък там Embarassed питам защото май в различните кабинети го правят по различен начин и съответно степента на болка се различава.

# 656
  • София
 Момичета, имам ваучер за тази оферта http://www.promomax.bg/index.php?p=100108 за София , валиден до 23.07.  Салонът беше с много отзиви, но просто нямам физическата възможност да отида. Ако някой го интересува да пише на ЛС  Peace

# 657
Да дам отчет за Карина СПа във Велинград - мястото е хубаво,стаите не са ло6и, но 4ак пък лукс не мога д акажа,басеин4ето е доста малко и не бе6е топло, е ние с мъжа ми се попекохме,но не влизахме във водата.Не мога да кажа,4е не се бяха постарали,понеже бях казала,4е 6те ходим с детето ни на 3,5 г.,но в последния момент не го взехме,но не се обадих да има кажа и те бяха опънали едно диванче и кошара даже,понеже разбрали, 4е сме с две деца. За 80 лв. пак бих отишла  Peace

# 658
  • София
Накой питаше за зъбен камък, силно препоръчвам тази оферта: http://www.zadrujno.bg/736/pregled-pochistvane-zuben-kamak-plaka … flow-lazerno.aspx , имаха преди време пак оферта, много доволна останах  и си смених зъболекаря Simple Smile Освен, че работи чудесно, е много внимателен и доста симпатичен Twisted Evil

Аз също съм съгласна с  казаното по-горе. Любезно отношение, изключителна хигиена. Много доволна останах, ходих за почистване на зъбен камък. Не мисля че има някаква уловка. Препоръчвам с две ръце  Hug и съм сигурна, че ще останеш доволна. Ако сега не заделяхме всичко за морето, щях да се възползвам от избелването. Дано след време пак пуснат тази оферта (мисля, че я виждам за 2 ри път)

Simple Smile Момичета, убедихте ме. Отдавна се оглеждам и аз за нещо такова! Искам само да попитам дали е болезнена процедурата по почистване на зъбен камък там Embarassed питам защото май в различните кабинети го правят по различен начин и съответно степента на болка се различава.

Не боли повече отколкото на другите места, зависи какъв ти е прагът на болка. Аз го чистя без упойка, мъжа ми - със, хора разни:) 

# 659
  • о`майна лунна нощ е
Регистрирах се и в Задружно и заявих ваучер за класически масаж за мъжа ми. Хареса ми това, че офертата се изпълнява от Пълмед АД /Пловдив/ и очаквам да се направи от професионален рехабилитатор /посочили са и името му/.
Ще дам отзиви като минем от там. Нагласила съм го 2в1 - мъжът масажира тялото си, аз - душата си ... в МОЛа, който е наблизо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт