Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 258
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Ползвах ваучер за фотоепилация на горна устна от студио САВАНА ( в Банишора).  Момичето беше любезно, но в интерес на истината самия апарат, с който се извърши процедурата не ми вдъхна особено доверие. Досега съм ползвала такава процедура в друго студио и разликата на външен вид беше огромна. В очакване на резултата от фотоепилация съм Simple Smile

# 707
  • София
в темата за Дружба намерих добри отзиви за козметичката за този салон, видях че и ти там пишеш
аз лично днес платих ваучера пък да видим

Да, и аз ги прочетох, живея на 5 мин. пеша оттам. По-скоро ме интересува има ли наистина някакъв ефект от процедурата, защото и най-добрата козметичка едва ли може да направи от нищо нещо. Ако да - кога се вижда ефекта. И дали е болезнено - питам, защото дъщеря ми е голяма бъзла, за мен няма проблеми.

Ще ти бъда много благодарна   bouquet , ако напишеш отзиви след процедурата. А къде има безплатни мамолози през юли?
Cuckoo, може и да е смешно, но аз ваучерите от Ян Бибиян винаги съм ги давала написани на ръка / нямам принтер в къщи/  и никога не е имало проблем. В кой сайт сега има промоция за млечна кухня от Ян Бибиян? Нашите са от Grabo  и изтичат на 20 юли.
Защо да е смешно - човек се оправя както може. Аз пък имам принтер, но няма тонер, та същата работа, но пращам на мъжа ми да ги разпечатва.
Имаше в Промомакс, но изтече. http://www.promomax.bg/index.php?p=100192 Очаквах да продадат повече, но може би хората са по почивки. Гледам, че са продадени 61 ваучера, а само аз съм взела 9. Утре ще попитам дали ще има пак такава оферта

Не мога да разбера политиката на Ян Бибиян - правят вече за трети път промоции за 2,50 лв. с доставка, от които плащат процент на сайтовете, вместо трайно или поне за летните месеци да намалят цената при предварително плащане на по-голямо количество (например между 20 и 30 дни). Есента миналата година беше така - някъде за 24 или 28 дни...излизаше малко под 2,50 на ден при доставка в пункт.

Днес да похваля младежа, който доставя - идиотите от Мтел ми спрели телефона, но момчето се качи до нас въпреки заключената входна врата (която очевидно някой идиот е оставил отворена, но в случая ми е направил добро).

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 14:18 от Cuckoo

# 708
  • Някъде на път....
Ами ние точно от тази оферта на Колектива за Слънчев бряг - хотел Лира си взехме два ваучера за август.
(200 лв на човек ол инклузив - 6 дни). И се надяваме да няма проблеми.
В същия хотел в момента са хората, закупили ваучери през май, от друга фирма. (200 лв за двама със закуска за 6 дни).
Чакам някой да пише отзиви.
Офертата НЕ Е ол инклузив - просто е пълен пансион.  Peace
Разликата е голяма. И ние сме там през август по същата оферта на Колектива!  Peace

# 709
  • София
този месец има безплатни профилактики при мамолози!

Може ли повече информация за тези прегледи, къде се провеждат?

# 710
  • Някъде на път....
Да споделя: Днес ходих на маникюр по тази оферта от Great.bg: Маникюр с лак OPI за 5 лв. + 30% намаление на гел върху нокти. С …  в студио Wizard! - Оценка: 9/10
Момичето се старае изключително много. Мога да кажа, че това е най-добре направения ми маникюр в последната една година!  Peace
Единствено заради мястото оценката ми е 9. Иначе щеше да е пълно 10!!!  Peace

# 711
Аз ли нещо не съм в ред или сайта. В Колектива гледам в отминали оферти разни които не съм засичала докато са били активни. А всеки ден влизам.

Някой има ли идея какво става?

Дали в мен е грешката или понеже не си влизам през акаунта и не виждам всичко?

# 712
Аз ли нещо не съм в ред или сайта. В Колектива гледам в отминали оферти разни които не съм засичала докато са били активни. А всеки ден влизам.

Някой има ли идея какво става?

Дали в мен е грешката или понеже не си влизам през акаунта и не виждам всичко?

Не е в теб грешката. Има оферти, които се виждат само от сайта на Нова телезивизия и май имаше специални само за потребителите на БГ мамма. Те не се виждат в сайта на Колектива, а само чрез специални линкове.

Появи се още един сайт - http://www.bgkasichka.com и те стартират с игра - Спечелете уникално бижу с диамант и още много изненади. Дано само наблегнат на качеството на офертите, а не на събирането на потребители, както стана практика.

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 16:45 от alex99

# 713
  • София

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3937271  Peace

Cuckoo, не е болезнена процедурата с ултразвук  Simple Smile

# 714
  • София
По време на процедура с ултразвук не се усеща абсолютнмо нищо. Целта е да се вкара по-дълбоко някакво активно вещество, най-вероятно серум. Според мен само процедура с ултразвук би била от полза, ако скоро е правено сълбоко почистване на кожата.  Peace

# 715
Появи се още един сайт - http://www.bgkasichka.com и те стартират с игра - Спечелете уникално бижу с диамант и още много изненади. Дано само наблегнат на качеството на офертите, а не на събирането на потребители, както стана практика.
Като знам кой го прави - изобщо не препоръчвам нищо, което тези хора предлагат! Naughty

# 716
  • в града на вечния купон

ОФИЦИАЛНО ГО КАЗАХА по телевизията.За сега само Токуда са обявили безплатни, но за жени вече с проблеми.

# 717
kashmir имаш ли представа дали там подстригват добре ? Не виждам на сайта им ценоразпис ? Shocked Shocked Laughing

# 718
Здравейте. Влизам с огромна молба за отзиви за Янтахтови къщи, Копривщица. Виждала съм техни оферти преди и се надявам някой да ги е ползвал (искам да е романтична изненада, така че ще залагам само на сигурно).

Ще споделя и отзиви за SPA маникюр в "Магама" от офертомат - нямах проблем със записването на часове, но се обадих седмица по-рано, защото исках да си правя маникюра за специален повод. Маникюристката беше внимателна, не настояваше да поддържаме разговор (това за мен е плюс), но от самия маникюр не съм особено доволна. Първо, нямаше голям избор на цветове. Второ, първият цвят, който си избрах се оказа, че се е сгъстил много и не може да се ползва. Избрах си някакъв друг (OPI), който също беше започнал да се сгъстява, но в крайна сметка остана той. Като резултат, лакът не беше равномерно нанесен (на места имаше по-светли черти).
Плюсове: много ми хареса пилингът и нанасянето на крем след него, макар че щеше да е по-добре, ако масажът беше продължил повече. Дадоха ми и талон за 50% отстъпка на фризьорските услуги за 5 посещения.
Не бих се върнала там за маникюр, но може да изпробвам подстригването (заради талона за остъпка, нямах такива намерения иначе).

# 719
Записах час за Арлет Енерджи . Жената , която ми вдигна , когато мислех да затворя не беше особено любезна даже хич  Confused. Попита ме защо записвам час толкова от рано аз искам за 22 юни  Laughing. Аз й казах , че ми се налага да пътувам и искам да съм сигурна , че ще мога да си използвам ваучера все пак  Simple Smile. До момента офертата е закупена от над 340 човека , как да не се обадя 2 седмици предварително  Laughing Laughing Laughing..

Общи условия

Активация на акаунт