Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 37

• 40 145
  • 711
  •   1
Отговори
# 480
  Останала съм с впечатление  , че голяма част от турските артисти почиват в Бодрум много имат и къщи там .Така  ,че нищо чудно и снимката да е от Бодрум - гадая де  Joy Joy Joy

# 481

Да разпусне и с това

Като чета резюметата на този сериал  който сте започнали много драма има май пак  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Краси , така е , но за мен това е истинската Турция ...Сериала е много  въздействащ...!? Peace Peace
               Представяш ли си детето ти да ходи през минно поле на училище...!? ooooh!

# 482
  • Пловдив

Краси, ако е на яхта, някъде спират, скрити от папараци....те вече са се изучили как да се пазят.

# 483
"Ако бях облак"-5
Мустафа, откача, че Нарин е в Исанбул, звъни на негов приятел да му помогне в ИСтамбул. Майка му приготвя обяд, да ги посрещне. Яшар иска от Мустафа да вземат братчето на Гюленгюл на работа в хотела. Приятелят на Мустафа ги вижда на летището, изпраща съобщение, Мустафа откача, крещи къде е Нарин, обвинява майка си че не му е казала. Приятелят му открива къде е къщата, от мъка отива при коня, отива на минното поле и го пуска там. В Истамбул вземат интервю от Нарин, да разкаже живота си. Аслан е изплашен ,че Мустафа ще умре в минното поле.Сердар преглежда Нарин, малко ще я заболи, но минава.Аслан и Мустафа говорят, бащата обяснява за стара негова любов и да се научи да обича. Мустафа казва , че обича всички, но е влюбен, че изгаря, да се спаси, че тя не го обича, че я страх от него, затова мълчи, казва че не е луд, но ума му не го побира, че е стрелял по Нарин. Сердар разхожда Нарин, тя е щастлива. Асиа пак тормози майка и, казва че няма да я отрови. Приятелите на Сердар разказват за коня на Мустафа. Мустафа не разрешава да заредят с бензин. Двамата братя разговарят, има някакъв проблем с бизнеса. Аслан пита за доктора. Сердар говори на приятелката си за Нарин, че всеки час е изненадан от нея. Асия се облича и отива в хотела, Мустафа е пиян и тя прави секс с него, за да забременее. На сутринта Мустафа плаче, че се е подвел и че Асия е омърсила любовта му към  Нарин. Празнуват рожден ден, Мустафа и честити рождения ден, плаче, чува как приятелката предлага брак на Сердар,Нарин се събужда, вижда кълбото и тръгва с мустафа.

# 484
  • Пловдив

Клипът нов, кой ли по ред, хубав, за кой ли път - ама музиката....на този....
Венера, нека бъде и поздрав за теб - за труда който в момента твориш...

http://www.youtube.com/watch?v=8zVPc1pE_7c

# 485
 Да Ви питам колко серии  е сериала

# 486
Благодаря, нека е поздрав за всички, чувствам се неудобно.

# 487
  • Хасково
Под снимката във фейса имаше коментар,че е от Анталия

# 488
  • Пловдив
Да Ви питам колко серии  е сериала

29 серии и има изнесен плейлист на 1 стр. Венера като направи леки резюмета на сериите, ще ги сложим и тях на 1 стр. под филма...Два сезона е сниман. 1 -  до 15 серия и 2 - до 29 серия.

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 22:23 от mariana51

# 489
  • Пловдив
Благодаря, нека е поздрав за всички, чувствам се неудобно.

За всички, ама за теб по от всички...Тук ценим всеки труд и всяко инфо....

# 490
  • Пловдив
Под снимката във фейса имаше коментар,че е от Анталия

ЕЕЕЕ, браво....Анталия супер.....

# 491
Добър вечер на всички дами и мами! Имам голямо желание да започна "Ако бях облак",но от всичко дотук разбрах,че е много тежък.В понеделник започваме повтрението на нашия,а точно първите серии са най-тежки.Много ще ми дойде-по-нататък ще го гледам.Аз от финала на нашия съм като ударен самолет цяла седмица.Те повечето им сериали са с тъжен край,но не съм го приемала навътре.Тук нещо ми докоснаха някоя струна,че така преживявам всичко.

# 492
  • Пловдив
Добър вечер на всички дами и мами! Имам голямо желание да започна "Ако бях облак",но от всичко дотук разбрах,че е много тежък.В понеделник започваме повтрението на нашия,а точно първите серии са най-тежки.Много ще ми дойде-по-нататък ще го гледам.Аз от финала на нашия съм като ударен самолет цяла седмица.Те повечето им сериали са с тъжен край,но не съм го приемала навътре.Тук нещо ми докоснаха някоя струна,че така преживявам всичко.

Финалът на облака е хубав.....аз определям филма като комична драма с положителен финал...Но, кой когато има време, тогава ще гледа...А в понеделник сме на линия за повторенията....Разбира се, че няма да изпускаме новините и ще си коментираме всичко както до сега....

# 493
http://www.televizyondizisi.com/index.php/ekranin-ideal-cifttini … uz-2011/43613/30/

НА ПЪРВО МЯСТО С ПРЕДНИНА БЛИЗО 2000 ГЛАСА

# 494

Общи условия

Активация на акаунт