Седмокласната дружина първа се класира, че и на море замина

• 46 051
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Изтрещявате ли вече?
И на мен почва да ми подскача сърцето.
Направо си е инфарктно.
Стискам палци на всички.

Когато излизаха вашите резултати и класиране и аз се вълнувах наравно с Вас,макар кампанията за мен да предстоеше след цели две години.

# 376
В РИО -тата никой не вдига телефона или постоянно дава заето - още от сега е така.Направо ни скъсаха нервите с тези резултати.Уж трябваше да ги обявят ДО 24.06, а какво стана????? ooooh! ooooh! ooooh!Може да не са разбрали , че е До, а да го тълкуват НА 24.06

# 377
Искам да ви попитам-някой знае ли точно какви документи трябва да носим за записването ?

# 378
Я вземете да се позабвлявате малко, докато чакате - http://www.friv.com/  Laughing Laughing Laughing

# 379
Нищо лично, но и аз да съм на мястото на РИО, и аз няма да вдигам телефона  Laughing

Нали си представяте какво ще е на работното ви място през 1 мин. да звънят истерясали майки?
Намерете си занимание, пийте по едно (да си защитя името аз), медитирайте...ей такива неща   bouquet

# 380
Аз му ударих вече една биричка... А един колега има рожден ден и се надявам и уискито да подхванем скоро...

# 381
  • my own world....
Аз му ударих вече една биричка... А един колега има рожден ден и се надявам и уискито да подхванем скоро...

Похвално и достойно за пример  Joy

# 382
  • София
Е, това е МОН се бави с резултати, а всички мами от форума като гледам се "пропиха" от напрежение, включително и аз - не дочаках колегите в офиса и вече съм на водка  newsm24 /ама вие сте виновни да знаете от сутринта с разни питиета приканвате Joy/

Похвално и достойно за пример  Joy
А вие мадам на какво сте?

# 383
  • гр.Варна
До довечера ще пеем..."добро утро,пиияницее"  Drunk  cheers
Карайте по-спокойно момичета,все пак някои от нас са на работа.  Whistling

# 384
Хорааа, сървърите на бг-мама ще запушат .. а е още 13,30. Представям си какво ще е към 16,30-17,30  Mr. Green 

Едно от децата се обадило на майка си да я пита къде да гледат. И тя му отговорила:
Влизаш във форум бг мама.....  Joy Joy Joy

И аз туй съветвам  newsm08

# 385
# 386
  • навсякъде
До довечера ще пеем..."добро утро,пиияницее"  Drunk  cheers
Карайте по-спокойно момичета,все пак някои от нас са на работа.  Whistling
да не се напиете и да не видите резултатите  Joy

# 387
Обявяват, обявяват, ама нищо не обявяват ... само чакаме ли, чакаме ... ех  newsm78

# 388
  • my own world....
А вие мадам на какво сте?

За момента на СТУДЕНА ВОДА....предстои ми да карам колата след малко - но ще се добера и аз до БИРА!!! Благородно завиждам за водката, обаче.........

# 389
  • Пловдив
Направи ми впечатление, че снощи наистина на страницата на РИО Враца имаше линк към класирането, а днес, още от стринта НЯМАААААааааа - подлъгаха ни и ние като едни камилчета им се вързахме.

Общи условия

Активация на акаунт