Седмокласната дружина първа се класира, че и на море замина

• 45 670
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
И аз да се похваля гпче Ромен Ролан приет първо желание!Честито на всички приети деца и успех на останалите които продължават борбата!

# 601
 Да се отчета и аз - приет е в Трета Природоматематическа с География и икономика с АЕ. ВАРНА Два дни ще мислим за 2 класиране Има ли от Варна приети там

# 602
  • дълбоката провинция
РИО - Варна пак се представи добре, веднага изкараха статистиката

НПМГ - единствено желание

# 603
 Да се отчета и аз - приет е в Трета Природоматематическа с География и икономика с АЕ. ВАРНА Два дни ще мислим за 2 класиране Има ли от Варна приети там

# 604
Пета езикова с френски пето желание
ще чакаме второ класиране за НЕ или АЕ

# 605
може ли някой да каже, кой е минималния бал за момчета в СМГ? Важно ми е за близко мое дете  Simple Smile

# 606

Ние, ама биология с немски.
Няма да мисля за 2-ро класиране, защото е по 2-ро желание. 1-во му беше биология с АЕ.
Ма мисля, че с немски е по-добре  Simple Smile

# 607
  • my own world....
Ало, НПМГ - някой с Биология и английски?  Laughing

# 608
Хайде и ние в отбора на празнуващите- класиран по 1 желание в Първа езикова Варна с АЕ.
Честито на всички и да не забравите да се запишете другата седмица, ей!
Има ли и други в Първа езикова с АЕ?
И ние сме приети по първо желание в 1 ЕГ с АЕ.
 Бал 35.036. Може пък да сме и в един клас  Peace

# 609
Приет по първо желание В 1 ЕГ Варна с немски!! Simple Smile)

# 610
  • София
Luss, ще сме съученици! Честито на вас и на всички останали деца и родители! Едно голямо БРАВО на децата!!!

Супер!!! Ще се запознаем!

# 611
Би ли ми казал/а с какъв бал влизаш във втора английска?

# 612
  • Варна
Честито на всички!

# 613
2АЕГ АЕ, НЕ, М, Г  Joy   bouquet
Но, може би ще участваме и на 2 класиране Wink

Честитоооо! Браво и на малката дъщеря, аз съм привърженик на езиковите гимназии, отличен избор! Grinning
Не знам кое ви е първо желание, щом ще пробвате и на второ класиране, но дано е пак езикова...Ама английската е супер направо! Peace Grinning

П.П. Честито на всички дечица!   bouquet Виждам много нови попълнения от форума в английската в Пловдив. Браво!

# 614
дали има вероятност и рио софия да изкара статистика за минималните балове преди понеделник?

Общи условия

Активация на акаунт