Седмокласната дружина първа се класира, че и на море замина

• 45 665
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • България
Много сме щастливи!  Grinning Дъщеря ми е приета в ГПЧЕ  "Ромен Ролан" френски с англ.език.  Grinning

# 631
Да си похваля и аз момчето - приети по 1 желание
НПМГ "Академик Любомир Чакалов"
ПрМ - Б; АЕ; Б; Х . От Козлодуй сме, сега ще мислим до вторник дали ще се справим с квартирата, с това, че ще е сам в София - той смята, че ще се справи - дано.

Честито на всички приети и успех на останалите!

# 632
  • София
Чета, че има доста деца приети в НПМГ. Аз завърших там преди 3 години и да ви кажа няма да съжалявате!   bouquet
MamaEmily, имаше общежития към уилището по мое време. Да не би да има промяна?

# 633
  • Sofia
НФСГ с френски. Третото ни желание беше. Чудим се дали да участваме във второ класиране... Искаме френската по принцип Simple Smile

# 634
НФСГ с френски. Третото ни желание беше. Чудим се дали да участваме във второ класиране... Искаме френската по принцип Simple Smile

А с какъв бал е приет във френската?

# 635
  • по течението на реката
Честито на всички приети и късмет на желаещите за второ класиране  newsm51
Хайде и ние в кюпа на приетите - Математика с Английски език на І-во желание в ПМГ В.Търново.

# 636
Чета, че има доста деца приети в НПМГ. Аз завърших там преди 3 години и да ви кажа няма да съжалявате!   bouquet
MamaEmily, имаше общежития към уилището по мое време. Да не би да има промяна?

"Възможности за настаняване в общежитие на ученици от НПМГ
Категория: НПМГ
Публикувано от: Е. Василев
За момичетата:

За момчетата:
Ще бъдат настанени в общежитието на СУ „Ген. Вл. Стойчев” – кв. „Младост 1”
Не се изискват документи за доход. Записванията се правят в НПМГ при Филка Маринова – пом. директор по АСД. Досегашни ученички на НПМГ трябва да се запишат най-късно до 30 юни 2011. Новоприети ученички в осми клас посочват желание за ползване на общежитие при записването си в НПМГ.
        Ще бъдат насочвани към общежитието на ПГТЕ „Хенри Форд” – ул.”Хайдут Сидер” № 8. Бланките за документите, които трябва да се подадат в ПГТЕ „Хенри Форд”, могат да се получат в НПМГ при Филка Маринова – пом. директор по АСД  или да се изтеглят оттук.
Внимателно се запознайте с обявата на ПГТЕ "Х. Форд" за кандидатстване за общежитие - тук.
Важно е да подадете колкото е възможно по-скоро заявление в ПГТЕ, дори и не всички изисквани документи да са изготвени.
За контакти с г-жа Ф. Маринова:             (02) 862-82-63   "   

# 637
Приет в 1 АЕГ с испански език! Има ли някой друг като мен?!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!
И аз съм приета там

# 638
Някой ще се бори ли за второ класиране - така като гледам май почти всички влизат на първо желание!!!!!
Ние Simple Smile
Аз като гледам с твоя бал мисля ,че имаш шансове за втора немска - нали за там си се запътил/а - извинявай момче ли си или момиче / по потр.име не мога да се ориентирам/

# 639
  • София
ganis,  аз се интересувам, моята хубавица и тя за там се тръшка, балът й е точно същия  Rolling Eyes
а за френската някой да каже ориентир?
за 73 СОу ли се тръшкате и вие? Със същия бал?  Laughing

да бе, егати съвпадението. да видим какво ще излезе на края, ще чакаме и второ класиране ние.
Луис, а къде сте приети на 1 класиране? Simple Smile

# 640
И аз да се похваля с моето момче
91 НЕГ - първо желание smile3501

# 641

Луис, а къде сте приети на 1 класиране? Simple Smile

133 с френски

# 642
  • София
И аз да се похваля с моето момче
91 НЕГ - първо желание smile3501
Браво:)
Мили мами, децата, а и ние заслужаваме поздрави:)
Нека изкараме едно хубаво лято и после с нови сили да продължим нагоре по стълбицата   bouquet

# 643
Закъснях , но и аз да се похваля.Във Варна в 17.00ч. ги имаше резултатите на сайта на РИО.Приети сме на първо класиране на първо желание и съм мноооооооооооооооооооооого доволна и аз и детето също е супер щастливо - ІV ЕГ - Испански език.Успех на всички дечица и дано ги приемат там, където искат най- много. Party Party Party

# 644
Честито на всички, успяли и доволни от класирането. Няма как да не се похваля и аз като горд татко подготвял дъщеря за кандидатстване:

I класиране:КЛАСИРАН
по 1 желание
164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес" ЧЕ-ИЕ;АЕ

Много се радвам за всички деца наоколо.

Наздраве и поздрави от Созопол на всички Вас.

Общи условия

Активация на акаунт