Седмокласната дружина първа се класира, че и на море замина

• 45 668
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Записвам се. Приета девойка в ТУЕС, както и по първо желание с корейски. Хип-хип!
Отивам да си дочета къде са вашите. Ох, че весела тема!:-))

# 616
  • София
Не ми е детенце, а братовчед, но много се зарадвах. Приет е в НПМГ по 2 желание  newsm44
Честито на всички кандидат гимназисти!   bouquet

# 617
колко ли ще мръдне бала?

# 618
Някъде можем ли да видим с какви балове са класиране децата на първо класиране?

# 619
  • София
Отговарям на по- предния пост, за бала за 2 АЕГ. Ние сме с бал 33,036.
Преди това писахме 4-те паралелки на 73 СОУ (пусти НЕ, дето се е запънала Simple Smile)
Значи, малко не ни достига. Към 18,30 ще се обадя на колежката, която ще вземе списъците на приетите в 73 СОУ. Ако някой се интересува от мин бал за момичета и момчета, приети на 1 класиране в 73 СОУ, ще го пусна Simple Smile

# 620
  • дълбоката провинция
Lois, лично аз не вярвам да изкарат статистиката преди понеделник, работното време свърши...

# 621
ganis,  аз се интересувам, моята хубавица и тя за там се тръшка, балът й е точно същия  Rolling Eyes
а за френската някой да каже ориентир?

# 622
  • София
ganis,  аз се интересувам, моята хубавица и тя за там се тръшка, балът й е точно същия  Rolling Eyes
за 73 СОу ли се тръшкате и вие? Със същия бал?  Laughing

# 623
Отговарям на по- предния пост, за бала за 2 АЕГ. Ние сме с бал 33,036.
Преди това писахме 4-те паралелки на 73 СОУ (пусти НЕ, дето се е запънала Simple Smile)
Значи, малко не ни достига. Към 18,30 ще се обадя на колежката, която ще вземе списъците на приетите в 73 СОУ. Ако някой се интересува от мин бал за момичета и момчета, приети на 1 класиране в 73 СОУ, ще го пусна Simple Smile

Да пусни го !

# 624
  • под течащия покрив
Здравейте, приет на второ желание в СМГ с английски. Първо желание СМГ с немски. С бал 34,946 има ли шанс за СМГ немски? Къде мога да видя минималния бал на СМГ немски?
Явно тази година балът в СМГ-НЕ е доста висок щом вие не сте приети!

# 625
Някой ще се бори ли за второ класиране - така като гледам май почти всички влизат на първо желание!!!!!

# 626
  • София
Някой ще се бори ли за второ класиране - така като гледам май почти всички влизат на първо желание!!!!!
Ние Simple Smile

# 627

И мен ме интересува долу-горе бала за френската? Моя младеж с бал 31.250 е класиран по 11-то желание 31 СУЧЕМ Confused Преди това е писал 3-те паралелки на испанската, 2 от английската и 5 от френската.

# 628
ganis,  аз се интересувам, моята хубавица и тя за там се тръшка, балът й е точно същия  Rolling Eyes
за 73 СОу ли се тръшкате и вие? Със същия бал?  Laughing

да бе, егати съвпадението. да видим какво ще излезе на края, ще чакаме и второ класиране ние.

# 629
Най-сърдечни поздрави към всички деца и техните родители.

Общи условия

Активация на акаунт