Седмокласната дружина първа се класира, че и на море замина

• 46 071
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
ами те са лесно предположими, като се знае вече статистиката с оценките в интервалите- то е видно,че във всеки интервал (от първите 4  да ерчем ) има повече момичета, отколкото момчета...да не ровя сега статистиката да изнасям цифри...мисля,че всички сме я гледали.... Wink

# 91
mamma_jenny
не съм съгласна - по принцип
дори и една единица е голяма разлика , понякога за класиране не достига и една хилядна  Twisted Evil

ЗАКОНЪТ ЗА НАрОДНАТА ПрОСВЕТА  ЗАбрАНЯ ДИСКрИмИНАцИЯТА  ПО ПОл

# 92
  • София
Ейййй, аре пак квотния въпрос! Mr. Green Досадно, пък и не от гледна точка на камбанария! ( За протокола- мъжка майка, борим се за "безквотни" гимназии! Wink

# 93
  • my own world....
Lois, стахотен списък и страхотно благодаря за изчерпателния и бърз отговор   bouquet

Стига с тези квоти де! Винаги ги е имало..... защо да е дискриминация - напротив - осигурена здравословна (от психологична гледна точка) среда - за справка: имам  2 момичета и съм ЗА квотите!
И не започвайте пак спор  Peace Който иска да гледа из архивните теми и да си чете доводите за и против.  Peace

# 94
Ейййй, аре пак квотния въпрос! Mr. Green Досадно, пък и не от гледна точка на камбанария! ( За протокола- мъжка майка, борим се за "безквотни" гимназии! Wink

Laughing Laughing Laughing камбанарията беше спомената в случая с бала на детето й, не пола му Simple Smile)))...аз също мисля,че спорът е досаден и излишен....противоречиви мнения винаги ще има.....и не неи ще решим въпроса..... Laughing Laughing

# 95
Цитат
И не започвайте пак спор  Peace Който иска да гледа из архивните теми и да си чете доводите за и против.  Peace
Hug Hug

# 96
Добро утро на всички нетърпеливи мами и деца. Следейки статистиката на сбора на оценките по БЕЛ и математика от тази и предишната година установих, че за Пловдив за момичета бала е паднал с около 10% (от 12,00 до сбор 10.00). По принцип мен до този сбор ме интересуваше, защото ние имаме 10,304. Това според мен означава, че тази година момичетата ще влизат средно с 0,1 по-нисък бал спрямо миналата година. Все пак това е малко приблизително, защото все пак зависи, кой къде е записал като желание и дали няма там повече желаещи от миналата година.
Все пак УСПЕХ НА ДЕЧИЦАТА и дано всички влязат по първо желание на първо класиране.

Питането ми е каква е процедурата след това за записването. Трябва ли да се вземе отпусно от училището до момента, и от кога ще се записват децата.

# 97
  • Пловдив
Здравейте майчета, два дни упорито не влизах във форума, просто за да не мисля за класирането, и тази сутрин се наложи да ви "издирвам". Хайде малко остана. Връщам се назад да ви чета.

# 98

ЗАКОНЪТ ЗА НАрОДНАТА ПрОСВЕТА  ЗАбрАНЯ ДИСКрИмИНАцИЯТА  ПО ПОл

НЕ Е ТАКА. В закона за защита от дискриминация има специален член, казващ, че законът не се отнася за сферата на образованието,а именно:

Чл. 7. (1) Не представлява дискриминация:
...............................................................
13 (предишна т. 12 - ДВ, бр. 69 от 2008 г.) мерките в областта на образованието и обучението за осигуряване на балансирано участие на жените и мъжете, доколкото и докато тези мерки са необходими;

От там нататък всяко училище си решава как да си организира приема.

# 99
  • дълбоката провинция
записването след първи етап на класиране е от 27 до 29 юни

принципа на отпуксното е да се дава от настоящото училище след като удостоверите, че детето е записано в ново училище

# 100
добро утро.в очакване сме newsm10 newsm10 newsm10

# 101
Простете за глупавия въпрос, но в кой сайт излизат резултатите-отново ли в онзи, в който си разбрахме и оценките ?  Grinning И още един въпрос-в  училището-гнездо ни дадоха листче с нов входящ номер. Него ли трябва да ползваме, или стария ?

# 102
  • София
Не знам, дали може да е нов входящ номер.
При нас е същият, пише го на бележката с оценките и бала за кандидатстване.

Сайтът ще е същият, поне аз така разбрах.

# 103
Добро да е утрото за всички.Poison, в същия сайт и със "стария" входящ номер от изпитите.

# 104
Номерът е един и същ, защото така по-лесно се използва информацията от изпитите за класиранията и за да се избегнат грешки.

Общи условия

Активация на акаунт