Седмокласната дружина първа се класира, че и на море замина

• 46 042
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Да,послушайте  Черна станция! Всички се вълнуваме,но доста преиграват някои.Ужас! #Crazy

Да, бе! Хич няма и да слушам Черната станция. Нека хората изживеят
на воля емоциите си.

# 406
След като в 17ч ще дават списъците на училищата гнезда, то означава, че най-късно в 16ч ще ги има на сайта... Спомням си преди 3г за дъщеря ми бяха обявили, че ще ги пуснат в 20ч и всички родители се бяхма събрали пред училището(бяхме страхотна компания и често излизахме заедно вечер) въпреки че всички си бяхме проверели в интернет няколко часа по-рано...

# 407
 Joy Ужас! Казах ли го вече? Joy
П.С. Точно за бирка и смешки е нормално да се пише,но не и да се задават малоумни въпроси.Нито визирам някого,нито мога да ви изчета,но това се набива.Айде със здраве!:)
 Със съчувствие:ментора

# 408
Някои от "гнездата" вече са си получили списъците от областните РИО и пътуват обратно. Така че може и да цъфнат по училищата преди да излязат резултатите в нета.

# 409
Да,послушайте  Черна станция! Всички се вълнуваме,но доста преиграват някои.Ужас! #Crazy

А не е ли малко прекомерно с първата си публикация да давате акъл на темата newsm78
Нормално е, чакането изнервя... някоя друга смешка, линче, бирка, реплика на никого няма да навредят. Не мога да разбера, ако не пълним темата с нашите размисли, страсти и вълнения, с какво друго се очаква да я напълним?!
На мен пък менторите ми идват малко множко. Намирам ги излишни.
Аз не виждам кой преиграва тук. Ние се "познаваме" от доста време и не мисля, че някой се дразни.
Нормално е да очакваме, да се питаме, да търсим.
И?
Който мисли, че се преиграва тук има право да не ни обръща внимание. И да намери друго място.

# 410
Леле,леле наистина ли не сте си направили труда да сравните двата номера???Айде направете го и пак,ако питате с кой от двата номера да проверявате ,обещавам да се застрелям #2gunfire

А с кой от двата номера се проверява?  Whistling

мама Жени   bouquet  

# 411
  • Варна
ralcheva специално към Вас- моля не подвеждайте вече хората с информацията, която давате.Снощи в късни доби пак според вас резултатите за Враца и София бяха уж качени, ама още ги няма.

# 412
ralcheva специално към Вас- моля не подвеждайте вече хората с информацията, която давате.Снощи в късни доби пак според вас резултатите за Враца и София бяха уж качени, ама още ги няма.

Мила госпожо, снощи късно РИО Враца качи иконка "Резултати от първо класиране". При натискане се появяваше съобщение да се въведе входящия номер на детето. Всеки би си помислил, че това са качените резултати. Изрично подчертах, че не съм от Враца и не съм проверявала дали реално излизат резултатите. Между впрочем сутринта от РИО Враца махнаха тази иконка.

А за това, че в Пазарджик вече са връчили първите списъци на училища гнезда съм абсолютно сигурна, защото говорих с хората, които са ги получили.

# 413

Мила госпожо, снощи късно РИО Враца качи иконка "Резултати от първо класиране". При натискане се появяваше съобщение да се въведе входящия номер на детето. Всеки би си помислил, че това са качените резултати. Изрично подчертах, че не съм от Враца и не съм проверявала дали реално излизат резултатите. Между впрочем сутринта от РИО Враца махнаха тази иконка.

А за това, че в Пазарджик вече са връчили първите списъци на училища гнезда съм абсолютно сигурна, защото говорих с хората, които са ги получили.
За Велико Търново -също.

# 414
  • Варна
И като не сте 100 % сигурна просто така си пишете неща, а пък за  нервите на майките не ви пука или какво? Или за по-сигурно да се съберем около 1000 майки в "гнездата"( щото във Варна са точно 3 гнезда), че там може по-бързо да се информираме за класирането, отколкото чрез интернет???Просто Ви моля  да спрете да хвърляте някакви трохички на чакащите.Дали ще чакаме още 1 или 5 часа май вече е без значение.

# 415
На сайта на РИО - Пазарджик изрично пише:
" УВАЖАЕМИ КАНДИДАТ-ГИМНАЗИСТИ, УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ

Класирането на кандидат- гимназистите ще бъде
публикувано на сайта на РИО- Пазарджик и в училищата,
в които учениците са подали документи за кандидатстване
на 24.06.2011 г. в 17.00 ч."

# 416

А не е ли малко прекомерно с първата си публикация да давате акъл на темата newsm78
Нормално е, чакането изнервя... някоя друга смешка, линче, бирка, реплика на никого няма да навредят. Не мога да разбера, ако не пълним темата с нашите размисли, страсти и вълнения, с какво друго се очаква да я напълним?!
На мен пък менторите ми идват малко множко. Намирам ги излишни.

Ох, не се карайте пък сега. На мен пък безсмислените "ох" и "ах" с гарнитура от бирички и тортички, плюс повтаряне по 100 пъти на едно и също, ми идват множко, но си трая.

# 417
На сайта на РИО София област има качена икона "първо класиране 7 клас". Моля ако има кандидат- гимназист от София - област да провери функционира ли или само е заредена иконата

# 418
Спокойно бе майчета, направих си труда да поровя по темити от преди 2 години и видях ,че тогава са излезли резултатите след 15ч. и съм сигурна, че първо бяха в нета , а вечерта в гнездата.

# 419
  • София
На сайта на РИО София област има качена икона "първо класиране 7 клас". Моля ако има кандидат- гимназист от София - област да провери функционира ли или само е заредена иконата

Това се изписва от вчера, след като въведеш номера

Няма информация за лице с тези данни!
Моля, проверете входящия номер дали е въведен правилно.
При проблеми се обадете в регионалния инспекторат по образованието.

Възможно е да не сте класирани
Проверете класирането и на списъците в гнездото където сте подали документите си.

Общи условия

Активация на акаунт