Седмокласната дружина първа се класира, че и на море замина

• 46 042
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
наздраве beer2 beer2 beer2

# 391
Първото класиране на учениците за прием в гимназиите след седми клас ще бъде обявено в петък в края на деня от Министерството на образованието, младежта и науката. Това съобщи заместник-министърът на образованието Милена Дамянова
Айде вече споко.........края на деня е разтегливо понятие, така , че ако искаме да стане по - бързо да тръгнем към края сега..............с бирка или каквото там позволява обстановката ( на работа съм още...).

# 392
emilota според мен това е времето, когато ще са раздадени списъците по чуилищата гнезда, а днес в интернет ще качат резултатите  Peace

# 393
Не знам за другите градове, но на сайта на РИО Пловдив, от сутринта няколко пъти ми се случва да ми дава странни съобщения като въведа данните /всъщност те се помнят на компютъра и не ги пиша всеки път/, но явно нещо на сървъра им забива или знам ли, може много хора едновременно да проверяват

# 394
Мами, когато излязат в инетрнет може ли да ми пуснете линк къде трябва да вляза. Там където проверявахме и резултатите ли? И с кой входящ номер? Този от служебната бележка или този, който ми дадоха в училище като си подадох документите? лагодаря предварително за отговора Ви.  Hug

# 395
Момичета, успокойте се. Само се надъхвате една друга и пълните форума без полза. Ще излязат довечера, занимавайте се до тогава с нещо разсейващо.

# 396
Току що ми казаха от училището гнездо, че ще вземат списъците от РИО в 17:00h и ще ги разлепят в у-щето към 17:30 #Crazy

# 397
Моля Ви отговорете ми. И не се шашкайте толкова.  Laughing

# 398
  • гр.Варна
Мами, когато излязат в инетрнет може ли да ми пуснете линк къде трябва да вляза. Там където проверявахме и резултатите ли? И с кой входящ номер? Този от служебната бележка или този, който ми дадоха в училище като си подадох документите? лагодаря предварително за отговора Ви.  Hug
Резултатите се проверяват в същия сайт ,в който си провери оценките,със същия вх.№ и ЕГН http://7klas.mon.bg/rezultati.php

# 399
Моля Ви отговорете ми. И не се шашкайте толкова.  Laughing

http://195.34.104.130/7klas

С номера от служ. бележка + ЕГН

# 400
Да,послушайте  Черна станция! Всички се вълнуваме,но доста преиграват някои.Ужас! #Crazy

# 401
Проверката за класирането е на същия сайт, на който се проверяваха резултатите от изпитите. За входящ номер се използва стария номер, а не номера който си получила при подаване на заявление за класиране. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Пожелавам ти успех! Sunglasses

Писали сме заедно, но ще го постна, за спокойствие на Габи.

# 402
При всички случаи първо ще качат резултатите в сайта на МОМН, а после
ще занесат списъците в гнездата.
Според мен се изисква резерв от време за да се види дали системата сработва.
Не съм специалист по качване на информация в сайтове, но предполагам
че трябва половин-един час да е по-рано от предвидения срок.

# 403
Да,послушайте  Черна станция! Всички се вълнуваме,но доста преиграват някои.Ужас! #Crazy

А не е ли малко прекомерно с първата си публикация да давате акъл на темата newsm78
Нормално е, чакането изнервя... някоя друга смешка, линче, бирка, реплика на никого няма да навредят. Не мога да разбера, ако не пълним темата с нашите размисли, страсти и вълнения, с какво друго се очаква да я напълним?!
На мен пък менторите ми идват малко множко. Намирам ги излишни.

# 404
Леле,леле наистина ли не сте си направили труда да сравните двата номера???Айде направете го и пак,ако питате с кой от двата номера да проверявате ,обещавам да се застрелям #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт