Седмокласната дружина първа се класира, че и на море замина

• 45 664
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Приета по 1 желание в ЕГ "Иван Вазов", Пловдив , немски език. Бал момиче - 32,608 /това е за интересуващите се/
Ако има деца от Пловдив в ЕГ "Иван Вазов" с немски и искат да се запознаем нека да пишат на лични

# 646
Kaio
I класиране:КЛАСИРАН
по 1 желание
164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес" ЧЕ-ИЕ;АЕ  - и при нас пише това!

Желая успех на децата и весело изкарване на моренцето! Simple Smile

# 647
  • София
Инфо за 73 СОУ- който се интересува
Най- малкият бал за момиче, прието на 1 класиране е 33,356 в паралелката НЕ-РЕ-М

# 648
Приета в Търговска гимназия Икономика и мениджмънт-Бургас с бал 34,394.Ако има някой от там,нека пише.  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 649
Най- малкият бал за момиче, прието на 1 класиране е 33,356 в паралелката НЕ-РЕ-М

Леле, това е с 0.6 по-висок бал от миналогодишния!

Във Варна се случва нещо подобно!

Очаквам с нетърпение статистиката на РИО София!

Успех на децата, които ще изчакат и второто класиране!

Честито отново на всички, които се записват в понеделник!

# 650

а какъв е минималния бал за момиче в паралелката НЕ-АЕ-М?

# 651
Честито на всички!Да се похваля и аз - ГХП с френски  Grinning !
Но мислим да пробваме и второ класиране,и имам питане към Вас мили Мами!
РИО Пловдив бавят статистиката,та някой да помогне за НТГ,какъв е бала?Да видим има ли смисъл от второто класиране!За мен ГХП е повече от очакваното,но лошият ни татко Joy ,НТГ та НТГ

# 652
Ако НТГ е Търговската, едно познато момиче е прието там с бал 32,3, но все пак зависи за кой профил, а аз нямам повече информация

# 653
   Здравейте  и честито на успелите!
  Нахлувам при вас с един въпрос,който вероятно сте обсъждали ,но аз не успях да хвана  Blush Така,бих искала да знам как стои въпроса с участник,който е приет във второто подред във списъка училище,но желае да участвува в следващото класиране за първото в списъка с желаните.Т.е. ако сега се запише във това,което са го приели,губи ли права за второ класиране в другото училище,което всъщност е първото от желаните.Не знам дали го обясних добре ,но се надявам да ме разберете  Simple Smile
И , ако това е от значение-двете училища са в различни области.
Благодаря на отзовалите се!

# 654
първо класиране,първо желание СМГ БРАВО НА ДЕТЕНЦЕ.ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ smile3501 smile3501 smile3501

# 655
Някой може ли даде информация какъв е минималния бал за първо класиране в СМГ?

# 656
Малкият ми син е приет в 91 НЕГ - 34.322.
Щастлива съм! Simple Smile

# 657
  • София

а какъв е минималния бал за момиче в паралелката НЕ-АЕ-М?
Аз питах по принцип за мин бал, но на този въпрос мога да отговоря в пон., като отида на работа Wink
И видя списъците. Миналата  година тази паралелка беше с най- висок бал. И го доказаха децата.
Аз им преподавам по мат тази година. Днес ги оформих. По мат- годишен среден успех- 5,20. По НЕ на ВО- среден успех за класа- 5,25 Wink

# 658
Ако НТГ е Търговската, едно познато момиче е прието там с бал 32,3, но все пак зависи за кой профил, а аз нямам повече информация

Hrisinta,Благодаря ти мила!Да,Търговската е!За профил Търговия с Руски език питаме!

# 659
БАЛЪТ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ НА СПИСЪЦИ ТЕ В СМГ newsm78

Общи условия

Активация на акаунт