Летище София - Шенген или трудова терапия за луди

• 19 262
  • 316
  •   1
Отговори
# 120
  • София
А, не! В тоалетната - не!!!
Нямат право да ме наблюдават в тоалетната!
Къде пише, че имат право да наблюдават тоалетните?
Не че ходя, де, аз съм като камила, издържам цял ден, ако трябва, но принципът е важен в случая!

# 121
е, да ви успокоя -жени гледат в дамската  Laughing

и гледат не, ами и отгоре дори  Twisted Evil

# 122
е, да ви успокоя -жени гледат в дамската  Laughing

и гледат не, ами и отгоре дори  Twisted Evil

Е що за простотия е това? Че това е в нарушение на всички човешки права.

# 123
 Stop

всеки има различна гледна точка.
от моя е правилно. предпочитам да ми видят и моя задник, но да предотвратят някой взрив или там друго нещастие. за мен сигурността на полета е водеща, другото ми се виждат врели некипели,  ако тя е застрашена.

аз тоалетни гледам обществени ако мога да не ползвам, та пак сигурността си остава на първо място.
само съм чувала, но не знам дали е вярно, всъщност там се следи за трафик на дрога и пари.

# 124
Не ми пречи да ме наблюдават, слушат с основна цел сигурност.
Не правя нищо нередно, за да се срамувам, страхувам, дразня...
Работа като работа - то по тази логика трябва да се срамувам и като лягам на операционната маса гола, понеже сума персонал - от санитар до хируг се изреждат да ме пипат, оглеждат и т.н.

# 125
 Хм, ще си каже човек, че всеки ден взривове по самолетите стават, та камерите и в задниците ни вече навряха. Параноя, паранояяяя, а е жалко колко много хора смятат за нормално да са подлагани на какво ли не, уж за сигурността. Това е моята гледна точка.

# 126
По презумпция на лекар всичко се показва, обаче на камера в тоалетната - не мога да го приема. Някак не съм навита негде да има ленти с голи части от тялото ми, докато извършвам рутинни законни дейности.

# 127
Имаше една приказка - "Присмял се хърбел на щърбел!".
Параноя от взривове, смях, подмятания, но защо не кажете дума за параноята от камери?!
И да помислим малко кое ли повече вреди - един взрив или 10 голи д*пета, видяни някъде си от някого си...
(за камери в тоалетните и аз за пръв път чувам, но честно казано - не ме е притеснило хич. А и едва ли камерата е насочена точно към интимните части на някого и т.н.)

# 128
ама какво си мислите - че в америка не ви гледат на летището в тоалетните голите дупета ли Laughing

или на кое да е летище в европа  Laughing

# 129
Оти,и мъже гледат. Mr. Green
Подлагаме се хората.Какво да правим?
Ти ако не искаш да те гледат ,тръгни до къде беше,не помня,пеш.
Ако има океани-намери приятел делфин  да ти помогне.

Много се радвам,че мерките за сигурност са повече.
Макар,да сме се ядосвали много,ама много със съпругът ми.

# 130
Параноя от взривове, смях, подмятания, но защо не кажете дума за параноята от камери?!
И да помислим малко кое ли повече вреди - един взрив или 10 голи д*пета, видяни някъде си от някого си...

Стига с тия взривове. Нито са всеки ден, нито са всяка година. В София не си спомням изобщо някога през десетките години, откакто има летище, да са хванали някой, който е искал да го взривява, или да взривява самолет. Всичко това е някаква превенция след 11.9 в САЩ, и може би след взрива в Москва. Няма никакви опити за тероризъм в софийското летище, нито взривове, отърсете се от параноята. Сигурна съм, че повечето от нас ще умрат някой ден от старост или болест, но не и от бомба в самолет, ешерихия коли или нещо подобно, което виждаме само в медиите, но за сметка на това преекспонирано до безумие и лудост. И дупето си не искам да го показвам на никакви спецове по сигурността, ако искат да ми го гледат поне да си платят за гледката.

# 131
отилия, дано не пожелаеш на излизане от тоалетната пред вратата да те чака снажен мъж с розичка в устата и поднос малко уиски и солени бадеми  Laughing, като награда или платежно средство за предоставената му картинка на твоя задник.

# 132
...В София не си спомням изобщо някога през десетките години...
Момент, аз (а и не само аз май) не говоря само за София и софийското летище.
Говоря за всички летища като цяло!
А относно това, че сигурност трябва да има и тук, а не да си я караме все по български - през пръсти, мисля, че не би трябвало да има две мнения. Независимо дали-или тук е имало атентати...

# 133
(за камери в тоалетните и аз за пръв път чувам, но честно казано - не ме е притеснило хич. А и едва ли камерата е насочена точно към интимните части на някого и т.н.)

И аз за камери в тоалетните чувам в тази тема, та не съм сигурна доколко е вярно - не съм оглеждала по ъглите Grinning . Параноя или не, не си давам д*пето лесно, пък било то и за гледане  Mr. Green

# 134
Nickkie,няма и да ги видиш.
Ама никак.
Не са тези огромните,дето им свети и червено и зеленко.

Общи условия

Активация на акаунт