Попитай Нивиана /3/

• 186 637
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • хасково

: sauron  към момента всяка има по четири малки чекмеджета на гардероба, и отдолу на леглото в най-различни кутиики и кутиичици различни скрити нещица  Heart Eyes
[/quote]
Aila,голяма веселба ще е ако решат да крият нещо от теб ,например гримове.Голямо търсене ще падне да ги намериш къде точно са скатани Joy

# 631
Aila,  сложете и тук там огледалца, за да няма скоро редене на опашка пред някое.. с толкова много дами..

Ето едно две неголями бюра иначе:

,

vesi1 ,  да разбирам по етикетчето , че този джобарник вие сте го правили? Поздравления!

# 632
# 633
  • София
Здравейте Нивиана,
имам малко странен въпрос, но вие такива хубави снимки вадите  Rolling Eyes не мога да измисля какво да напиша за да ми излезне нещо полезно и за това ще ви питам  Embarassed

Ще правиме кухня в най-северната стая, ужасно хладна ми изглежда  Rolling Eyes Искам цветовете да са свежи, топлички, да отваря    newsm78 Стаята е голяма и ще е заедно с трапезарята. За сега сам измислила, че искам плота и стената зад плота /не знам как се казва  Blush/ да са бели, а шкафовете да са с дървесен цвят и да имам акценти от жълто....примерно столовете да са жълти и т.н.
Въпросчето ми е...с бял плот и жълтите акценти на кой цвят на дървото да се спра за шкафовете  Thinking

# 634
ketito , това зад плота на кухнята се нарича бак сплаш, поне така му казват в Америка. Напоследък е модерно плота и баксплаша да не са в един цвят, а да са различни. Или контрастни или подобни - например - сиво напръскан гранит за плот и малки, мозаечни плочици за баксплаш.
Отделно, от опит мога да кажа, че плот от едни цвят е много капризно нещо, личи всяка драскотина, петънце и т.н.

Ето ти няколко снимки на дървеня кухня, но да знаеш,
че и белите кухни се връщат на мода.

http://www.omahku.net/2010/01/27/traditional-wooden-kitchen-desi … t-value-kitchens/

Нивиана, извини ме за намесата!

Blush

# 635
  • София
Melany99   Hug Благодаря ти много !
Обаче никоя от тези нещо не ми допада. Аз обичам по изчистено и приемливо модерно...без крайности. Бели мебели не обичам/даже Нивиана ме посъветва мебелите в детската да са бели и аз още се боря със себе си Mr. Green/
Плота и бак сплаш-а искам да са еднакви, защото мисля, че ще даде дълбочина  newsm78 Ние сме на последен нисък етаж .
Съвсем необработения цвят на дървото също не ми харесва  newsm78

Но пък трябва да се съобразя да се върже с бяло и слънчево жълто де  Rolling Eyes Признава си, трудно ми е Blush

# 636
  • София
  Ето и моята кухня, тук не е завършена напълно обаче. Пускам ти за цвета да видиш дали би ти допаднал, естествен дъб е и стои светличко сравнително, не е бяла. Плота е леко розовеещ шарен, обаче жълто нямам за съжаление за да си представиш как би изглеждало при теб евентуално.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 11:31 от Aila

# 637
  • София
не мога да го отворя линка Rolling Eyes погледнах в старите публикации  видях линк  Peace
Не искам масивно дърво, а само имитация на дърво, защото имаме дървояди и искам да се отърва от тах  Crazy
А белите мебели, мога ли да попитам на каква цена сте ги взела....гардеробите  Wink

ааа сега я видях и довършена. Много е уюутна  Peace Много добре сте съчетали плота с плочките отзад  Peace

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 11:35 от ketito

# 638
ketito при мен кухненските шкафове са цвят светла череша, още круша или армут го казват, отива си много с бяло, също и с жълто, но като акцент, аз боядисах стените жълти, но прекалих с това, сега ще оставя жълтото във вид на вазички, разни украшения, и основните цветове ще останат черешата и бялото. Плотовете и част от гърба на кухнята обаче са ми нещо като мозайка, тъмно с разни по - светли петънца. Ако бяха бели щеше да е чудесно.
Ето от моята кухня снимки:
http://media.snimka.bg/8955/024164455-big.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8955/024164594-big.jpg?r=0
На втората снимка се вижда част от жълтата стена как стои до черешата, лично аз не харесах тази комбинация и ще боядисвам стените в бяло. Вижда се и комбинация от плот като мозайка + череша, плот мозайка + бял гръб плочки и плот мозайка + гръб мозайка.
Според мен какъвто и да е дървесен цвят ще си отива с бяло и слънчево жълто. По- скоро гледай да е по - светло дървесното, защото ти е северна стаята, да не стане много тъмно  Peace
Ето виж това например:

Дървесен цвят, светъл плот, макар не бял и жълти акценти.
Извинявам се на Нивиана, че се меся в темата й  Peace

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 12:05 от rosy_bosy

# 639
  • София
ketito  редактирах линка. При мен масив са само вратичките. Вътре шкафовете са си пдч, както и отстрани на барплота точно където е коридора е фурнир мдф.
За гардеробите ако искаш ми пиши на скайп за да ти отговоря по-лесно , но имам вече доста забележки Aila_24

# 640
  • на североизток
ketito, моята кухня е северна и аз също исках да бъде светло и слънчево. Затова се спрях на ето такива тапети( и тук), но много трудно се напасват и дават повече фира  Mr. Green  И тъй като паркета ми е орех(заварено положение) си направих и мебелите орех, а плота светъл с жълти петна и жълта мивка за акцент Laughing Много я мислих тогава и не съжалявам, че дървото ми е тъмно, даже е много практично Wink Ето снимка тук

Аз също се извинявам на Нивиана за намесата, но гледаме да я отменим, доколкото ни се отдава Laughing Разбира се нейното мнение е миродавно  Peace

# 641
Здравей, Нивиана,
бихме желали и ние да се допитаме до професионалното ти мнение относно кухнята и всекидневната ни:
http://medunkabg.multiply.com/photos/album/48#photo=1

Много професионална скица, благодаря.
Само искам да ви помоля за двата общи размера - показани с оранжево.
И тогава  ще  ви отговоря.
Въпреки , че предполагам , че е мащабна, предпочитам да ги имам.

# 642
  • Пловдив
 Моята също е северна, но навремето прекалих с прозорците и в комбинация със светла кухня е това http://www.prikachi.com/images/891/3798891U.jpg

п. п. това черното е барплот и от снимката не се вижда продължението на долните шкафове

# 643
Скъпи дами, аз научавам повече от вас,
отколкото вие от мене, така че престанете да ми се извинявате.
Благодаря  на всички!

# 644
Aila,
кухнята ти така прилича на нашата!
Скоро и аз ще показвам...

Blush

Общи условия

Активация на акаунт