Пейпал - помощ! - 4-та тема

• 54 144
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Защо са го блокирали първия път?
Спечелен диспут от продавач. Отвори го, че съм му продала фалшиви очила, оправих си баланса, но после искаха хиляда потвърждения, че съм аз - адреси, лични карти и т.н. Не пратих нищо.

# 481
А защо не прати?
Обикновено това решава проблема. Вероятно те засичат по името и по мейла.
С един и същи мейл ли се регистрираш?

# 482
А защо не прати?
Обикновено това решава проблема. Вероятно те засичат по името и по мейла.
С един и същи мейл ли се регистрираш?
Защото преди пращах за и-бей без успех и не ми се минаваше през същия ад.
Името пробвах с моето, на съпруга и на не знам колко роднини вече.
Не, с различни винаги. С един няма как да направя 2 регистрации.

# 483
Нямам никакво разумно обяснение. Не знам. Съжалявам.

# 484
Нямам никакво разумно обяснение. Не знам. Съжалявам.
Hug
А ай-питата следят ли по някаква система?  Thinking

# 485
Да, Пате. Най-вече тях.

# 486
  • при палмите и алигаторите,FL
И аз тук.
Ще пускам диспут за пръв път и нещо да не се омотая.

Успях, обаче докато опиша подробно какво, къде, кога и ми изтече сесията.Логвах се отново, пак писах и брисах , тоя път копи  и добре че копирах, защото пак ми беше изтекла сесията.На третия път успях да писна диспут, сега, ако не ми отговори продавача, след колко дни най- рано мога да ескалирам.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 19:08 от nandi

# 487
Ще ти се появи бутон в диспута за ескалиране.

# 488
Как да върна пари при отворен case в Paypal като нямам никакави пари в акаунта си,а имам в картата.
Много е спешно,помагайте   bouquet

# 489
Не може от БГ сметка.
Молиш някой да ти прати пари през Пейпал, с някаква малка сума отгоре, за комисионната. Ти ги връщаш на купувача.
А после връщаш от картата ти на този, който ти ги е пратил.

# 490
Не може от БГ сметка.
Молиш някой да ти прати пари през Пейпал, с някаква малка сума отгоре, за комисионната. Ти ги връщаш на купувача.
А после връщаш от картата ти на този, който ти ги е пратил.
Ей сега ми стана много сложно.....то си ми изписа,че акаунта ми е празен и да избера друг начин на плащане,ама не открих никакъв друг начин,както например  като плащаш в ибей и нямаш пари ти дърпат от картата.

# 491
  • Тра-ла-ла
И пак за таксите...
Цитат
Лични финансови операции

Безплатни, когато се използват пари от профила в PayPal или банкова сметка.

1.9 – 3.4% + 0.35 евро, когато се използват пари от дебитна или кредитна карта или от PayPal кредит; изпращачът решава за чия сметка да е тази такса.
И от сайта на пейпал линк

Virtual visa на ДСК като дебитна карта ли се възприема или като банкова сметка newsm78

Ако избера опция за превалутиране по курса на моята банка...банката ще ме таксува ли и с колко?

# 492
Ако си купувач - не плащаш такси към Пейпал. За таксите за трансакцията към Пейпал - питаш банката ти с колко ще те таксува. Всяка банка сама определя комисионните си за онлайн разплащания от и към картите на клиентите си.
Банкова сметка, свързана с Пейпал - само в САЩ. При нас - кредитни и дебитни карти.
Ако си продавач и получаваш пари - плащаш горното.

# 493
  • Тра-ла-ла
Тенкс. bouquet В скоро време ще видя с колко точно и кой ще ме одруса  Laughing

# 494
Виза Виртуал е виртуална кредитна карта, като купувач не би трябвало да имаш такси от страна на ДСК. ДСК не удържа такси за плащане он-лайн без значение дали си с кредитна, дебитна или виртуална карта.
Освен това, за да си 100 процента сигурна винаги може да звъннеш в кол центъра им да ти обеснят.

Общи условия

Активация на акаунт