Пейпал - помощ! - 4-та тема

• 53 546
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Лондон/Пловдив
Мога ли да си закрия акаунта в пей пал  защото е на мъжът ми на името и да си направя на мое име след това и да го свържа новият  акаунт с ибей .  В ибей регистрацията също е на мъжът ми на името и там ще се опитам да я сменя с моето .  Опитах няколко пъти да  изтрия картата ,но не ми дава ,а не ми се ще да стане някой сакътлък с парите вътре . Може би защото съм верифицирала банковият акаунт затова не ми дава да я изтрия  newsm78 и него опитах но пак не мога .  Имам една пратка която днес платих дали заради нея не ми позволява да изтрия акаунта и картата . Има ли някъде чат на който мога да пиша на пейпалците  . Да кажа ,че пратката е за 3 паунда и не ми е проблем ,че като изтрия картата или акаунта  ако не я получа няма да си върна парите .

# 661
Момичета,има ли начин да разбера дали съм верифицирала картите си за плащане на суми над 100е - имам 2 регистрирани в пейпал,помня че на всяка от тях съм получавала кодове в сметките от банковите извлечения,но май по-скоро беше,за да удостоверя,че картите наистина са мои и после са ми възстановявали по 1.5е по сметките...  newsm78  newsm78  newsm78

# 662
Момичета,има ли начин да разбера дали съм верифицирала картите си за плащане на суми над 100е - имам 2 регистрирани в пейпал,помня че на всяка от тях съм получавала кодове в сметките от банковите извлечения,но май по-скоро беше,за да удостоверя,че картите наистина са мои и после са ми възстановявали по 1.5е по сметките...  newsm78  newsm78  newsm78

Щом са ти върнали 1.50 евро, значи са верифицирани.
Все пак погледни в акаунта си, вдясно от табличката дали пише нещо под графа To do List.

# 663
  • Русе
Имам спешен въпрос-не ми достигат пари в едната карта и си пратих от другата с Paypal, но плащането което ми предстои е директно с карта.Сега прехвърлените пари ще отидат ли в сметката или ще останат в Paypal баланса? Благодаря Ви предварително  bouquet

# 664
Въобще не те бърка, къде ще останат.
Ако плащаш с Пейпал /защото не разбрах добре какво искаш да направиш/, прехвърлените пари ще останат в баланса. Тогава при плащането ще бъдат изтеглени първо те, а недостигащите ще се изтеглят от картата.

# 665
  • Русе
Въобще не те бърка, къде ще останат.
Ако плащаш с Пейпал /защото не разбрах добре какво искаш да направиш/, прехвърлените пари ще останат в баланса. Тогава при плащането ще бъдат изтеглени първо те, а недостигащите ще се изтеглят от картата.
Благодаря ти Hug, ще плащам директно с карта,не с Paypal

# 666
Ако си ги прехвърлила през Пейпал, ще останат в баланса и трябва да ги прехвърлиш към картата. Това струва 2 евро и става за 4-5 работни дни.

# 667
  • Русе
Ако си ги прехвърлила през Пейпал, ще останат в баланса и трябва да ги прехвърлиш към картата. Това струва 2 евро и става за 4-5 работни дни.

Сега вече ми стана ясно. Благодаря още веднъж!

# 668
  • Лондон/Пловдив
Мога ли да си закрия акаунта в пей пал  защото е на мъжът ми на името и да си направя на мое име след това и да го свържа новият  акаунт с ибей .  В ибей регистрацията също е на мъжът ми на името и там ще се опитам да я сменя с моето .  Опитах няколко пъти да  изтрия картата ,но не ми дава ,а не ми се ще да стане някой сакътлък с парите вътре . Може би защото съм верифицирала банковият акаунт затова не ми дава да я изтрия  newsm78 и него опитах но пак не мога .  Имам една пратка която днес платих дали заради нея не ми позволява да изтрия акаунта и картата . Има ли някъде чат на който мога да пиша на пейпалците  . Да кажа ,че пратката е за 3 паунда и не ми е проблем ,че като изтрия картата или акаунта  ако не я получа няма да си върна парите .
Аз пак да си повторя въпроса ,че ми е много важно и спешно  Praynig

# 669
Cherry Mam, не зная защо не можеш да изтриеш картата.
Може да имаш някакво "висящо" плащане или де да знам...
И да им пишеш, и да не им пишеш, че 3 паунда не те вълнуват, те нищо не могат да направят.

# 670
  • Лондон/Пловдив
Пише ми че имам пейндиг плащане при опит да я изтрия ,а нямам такова на тази карта . Трите паунда съм платила с друга карта която съм добавила към акаунта . Писах им мейл ,но получих стандартно обяснение как се изтрива . Освен да им звъня по телефона  newsm78

# 671
  • Бургас
 #Cussing out Вече 4 дни съм пуснала диспут, а китаеца лъже и пише едно и също. Историята е следната... Купих от холесейл-дрес няколко работи на стойност 102 долара и нещо и избрах доставката Чайна Регистред Мейл, която е с доставка 15-30 дни. Да обаче  аз нямам нищо и на 43-я ден пуснах диспут. Китаеца ме кара да съм чакала 3 месеца и т.н. , което обаче е твърде много за мен и тъй като съм си платила друга доставка, а тя не идва си искам парите. Какво мога да направя? Само едно и също пише... Как да го ескалирам до клейм и какво да очаквам евентуално тогава? Моля, кажете ми за да не объркам някъде и да ме запалят с парите  Praynig Извинявам се ,ако е объркано и с грешки, но направо съм бясна  #2gunfire

# 672
Споко, мацка. Само внимавай да не натиснеш бутона Cancel Dispute по грешка, че не можеш никога да отвориш повече диспут.
Китаецът може и 3 години да те кара да чакаш, това си е лично негов бизнес. Напиши му, че не си получила нищо и си искаш парите и не обсъждай с него нищо повече.
Виж в диспута дали има някъде бутон Escalate to a Claim и ако има го натисни. Така прекратяваш комуникацията с китайчето и оставаш Пейпал да решат диспута. Обикновено го решават в полза на купувача, въобще това не трябва да те притеснява.
Ако нямаш такъв бутон за ескалиране - чакаш няколко дни, за да се появи.

П.С И защо не спрете да пазарувате от тез китайски сайтове? Само нерви и разправии с тях. Едва ли ниската цена на стоките може да компенсира ядовете. Лично мнение, никого с нищо не задължавам...

# 673
#Cussing out Вече 4 дни съм пуснала диспут, а китаеца лъже и пише едно и също. Историята е следната... Купих от холесейл-дрес няколко работи на стойност 102 долара и нещо и избрах доставката Чайна Регистред Мейл, която е с доставка 15-30 дни. Да обаче  аз нямам нищо и на 43-я ден пуснах диспут. Китаеца ме кара да съм чакала 3 месеца и т.н. , което обаче е твърде много за мен и тъй като съм си платила друга доставка, а тя не идва си искам парите. Какво мога да направя? Само едно и също пише... Как да го ескалирам до клейм и какво да очаквам евентуално тогава? Моля, кажете ми за да не объркам някъде и да ме запалят с парите  Praynig Извинявам се ,ако е объркано и с грешки, но направо съм бясна  #2gunfire
Като е реджистред трябва да има тракинг номер, какво показва той? Мисля че може в сайта на китайските, на руските и на бг пощи да се траква (ако е стигнал до съответните) пакета и ако е изпратен естествено Wink.

# 674
  • Бургас
[quote author=Алекс1 link=topic=592341.msg20085830#msg20085830 date=1319697852

П.С И защо не спрете да пазарувате от тез китайски сайтове? Само нерви и разправии с тях. Едва ли ниската цена на стоките може да компенсира ядовете. Лично мнение, никого с нищо не задължавам...
[/quote]

За пръв път поръчвам от този сайт и вече съжалявам, защото не си заслужават нервите и времето... Напълно съм съгласна  Peace
И пак имам нужда от помощ  Crazy Ескалирам до клейм, но отново ми иска причина. Този път, защо ескалирам. Вариантите, които смятам, че са подходящи са:
1.Опитала съм се да се разбера с продавача
2. Не вярвам, че ще стигнем до споразумение
Уж знам английски, но все се съмнявам да не объркам нещо. Направо като малко дете пред комп-а се чувствам  Blush Алекс, ако ти смяташ, че причината трябва да е някоя от другите (не знам дали да ги напиша или ги знаеш) , моля да ме посъветваш какво да правя   bouquet

дописвам... Имам си тракинг номер, всичко е ок. Имам 2 места за следене в едното пише, че на 3-ти тръгва за Бг, в другото за 5-ти. Преди това, пратката ми правеше едно и също нещо 2 пъти, но малкия мънка и не мога много да пиша. Пазарувала съм от Китай и досега проблеми не съм имала. Всичко си идва за 20 дни максимум. От Бгпощи също ме съветват да си търся правата, защото не е нормално закъснението. Ох, много объркано пиша. Иначе поръчшката ми е от 12.09 и е шипната на 15.09, но аз вече не я и искам...

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 16:42 от *Sesil*

Общи условия

Активация на акаунт