Пейпал - помощ! - 4-та тема

• 54 144
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • In The Middle Of Nowhere
И аз имам въпрос.
На 08.09 получих имейл уведомяващ ме за рефънд, но не виждам никъде нито в сметката, нито в ПП нещо или някаква сума/. Та трябва ли да правя нещо или само да чакам паричките да се появят в картата?  Thinking

# 466
Здравейте, може ли да ми кажете как мога да пиша на Пейпал , да ми отблокира 2 суми. 1та за отказана поръчка и 2та за пусната поръчка, но не отбелязана в Ларедут. Предварително благодаря.

Не можете. Пейпал не деблокира суми. Това го прави вашата банка.
Но тъй като сте дала оторизация на определен сайт за плащанията с блокираните суми, трябва да изчакате да мине оторизицията, която е 30 дни.

И аз имам въпрос.
На 08.09 получих имейл уведомяващ ме за рефънд, но не виждам никъде нито в сметката, нито в ПП нещо или някаква сума/. Та трябва ли да правя нещо или само да чакам паричките да се появят в картата?  Thinking

От кой е мейла и какво точно пише в него?
По-добре го копирай тук, като си скриеш детайлите. Само провери с какво се обръщат към теб във въпросния мейл.

# 467
От service@intl.paypal.com е мейла, като преди това продавача ми беше писал, че ще върне парите/поне така разбирам refund/. Така че предполагам мейла от ПП е редовен, но от четвъртък до сега не виждам никакви пари, още ли трябва да чакам или   Rolling Eyes?

Това е текста:
Hello,

Y.D enterprises inc. (mqiyi888@yahoo.com) has issued a full refund for your payment.

----------------------------------------------------------------
Original payment details:
----------------------------------------------------------------

Date payment sent: Jul 22, 2011
Amount: $9.49 USD

Thanks,

PayPal

# 468
Здравейте , надявам се някой да успее да ми помогне
От 2 дни се опитвам да платя за една играчка, която спечелих в Е-bay, но ми се появява това съобщение We are not able to process your payment.  Не мога да разбера какъв е проблема, в картата има пари, плащала съм досега с нея, даже пробвах с друга карта и отделно и от акаунта на моя мъж, но не става #Cussing out Помагайте Praynig

# 469
А верифицирана ли е картата?

# 470
# 471
Акаунта в Ибей свързан ли е с този в Пейпал?
Код на грешката дава ли?

# 472
Да, свързан е, до сега не съм имала проблеми при плащането в E-bay. Не дава никакъв код на грешка, само това съобщение We are not able to process your payment  Писах на PayPal, да видим дали ще ми отговорят

# 473
Най-вероятно не ти достигат някакви стотинки в картата.
Провери си сметката, като имаш предвид, че повечето банки взимат минимална комисионна за всяко плащане.
Освен това, ако си по курса на Пейпал, той е малко по-висок от този на банката ти. Така че, това също е възможност да не ти достига някаква дребна сума.
Вариант 3 - продавачът да е баннат от Ибей и да са му изтрити обявите. Но пък в този случай е трябвало да получиш мейл да не плащаш.

# 474
Ами в картата имам над 60лв, а трябва да платя някъде около 16лв, така че не е това май. Пробвах и на мъжа ми с акаунта, в неговата карта има повече, но пак не става. Направо в чудо се видях за една плюшена играчка newsm78

# 475
Нещо по моят въпрос  Rolling Eyes ? Нямаше да разпитвам толкова, ако не се касаеше за парите на приятелка.

Въпросът ми е отразен ли е някъде рефънда и трябва ли да правя нещо или само да чакам да се появи по картата/никъде нищо не виждам/?
пп: не съм сигурна дали тук трябва да питам или в ибейската тема е по-подходящо

# 476
  • Варна
Нещо по моят въпрос  Rolling Eyes ? Нямаше да разпитвам толкова, ако не се касаеше за парите на приятелка.

Въпросът ми е отразен ли е някъде рефънда и трябва ли да правя нещо или само да чакам да се появи по картата/никъде нищо не виждам/?
пп: не съм сигурна дали тук трябва да питам или в ибейската тема е по-подходящо

Минали са през акаунта ти в Пейпал.
Трябва да имаш ред Refund from...
И до 3-4 работни дни ще се появят по картата ти.

# 477
Хексе, благодаря, не знам от къде намери това каренце, аз не го открих. Разрових се и  в акаунта в ПП и видях този ред + Status: Completed. Както и да е, дано скоро се появят, че ми изпуши главата.

# 478
Аз с въпрос.
Блокираха ми акаунта и не мога да си направя друг.
Алекс, знам че нямам право на други акаунти, по принцип, но и друг път съм имала проблем и винаги съм успявала със следващ.
Сега не знам какво става.Регистрирам акаунт и след ден-два го блокират.Нито добавям карта, нищо.Пробвах и от различни компютри - пак същата работа. Идеи?  newsm78

# 479
Защо са го блокирали първия път?

Общи условия

Активация на акаунт