Дядо почина ;((

• 1 579
  • 1
  •   1
Отговори
Дядо ми получи инсулт исхимичен преди 7 месеца. Не можеше да говори, да си движи цялата лява половина ръката крака .... Инсулта го получи в Мозамбик Африка, защото живееше там. И го докараха със самолета преди 2 месеца.  Той не можеше да го преживее, това че не може да говори. На мама и е останал само той, майка и е умряла още когато тя е била на 12 и той след това си е намерил друга жена и са си направили още едно дете.  Дядо ни беше последният кръвен роднина. Мама го водеше по най-добрите доктори. А той показваше че ще се самоубие. Преди 2 дни се е събудил по рано и е изпил 80 хапчета, но го водихме в болницата и се оправи. Днес трябваше да ходим на профилакториома в Перник. Лекарите казаха че ще проходи и проговори. Днес е станал вечерта докато баба и леля са спали и е пушил цигара след което е отишъл до прозореца и се е хвърлил от 3тия етаж..... Умрял е на място.  Cry Cry  Мама не спира да плаче, как мога да и помогна ? . Много ми е тежко защото вчера ходих на плаж и не съм го виждала цял ден, иначе по принцип винаги ходя.  Cry Cry Аз съм на 14 и сега не знам дали да ходя на погребението или не. Много ми е тежко, просто исках да споделя. Моля ви дайте ми съвет да ходя ли на погребението, и как да утеша мама  Cry Cry

# 1
Миличка, много съжалявам за дядо ти!
Не зная какъв съвет да ти дам, освен да бъдеш до майка ти и да я подкрепяш доколкото е възможно. Загубата трудно се преживява, нищо не може да замести родителите.
За погребението ти сама трябва да решиш, но ако се чувстваш зле недей да ходиш.

За дядо ти Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт