АВГУСТовската дружина талисманче вече има!

• 27 999
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Ох, голямо мислене пак ще му мисля... макар че милото май се навива и предпочита преносима да взимаме Rolling Eyes Така или иначе сме на квартира и новата такава е с мънички стаи, така че и на мен като че ли не ми се иска да се затрупвам с масивни мебели, заемащи място (не само не искам, но и да искам ще е трудно поради липсата на място) Thinking Ама както казвате - колкото ползватели, толкова и мнения, та в крайна сметка последния камък ще си е в моята градинка Laughing Само дето трябва да почвам да чета и да търся сега за преносимите - марка, модел. ала-бала... Както и скриновете да разуча какви ги има като разновидности и размери, че и като цени... Мъкааа Tired

За първи път от месеци излязохме на заведение заедно с половинката и няколко приятеля и това дребното почти не се спря ooooh! Разпъна ми корема с няколко размера - такова оране му удари hahaha

П.С. Хубаво чакахме в сряда да се обади и дойде на отворените врати в болницата Теди§аз, пък се оказа, че тя милата си е в болницата Tired От седмица била в патологията заради нейната плацента превия и предполага че като нищо ще стои там до раждането Confused Дано да се развият добре нещата и да се похвали скоро или с прибиране вкъщи или с ново малко попълнение Praynig

# 691
Леле, дано да се развият добре нещата за мама Теди§аз! Стискам й палци!
Брадата, тази вечер и ние бяхме на заведение, сега се прибираме, моят дивак не спря да ми мести корема насам-натам през цялото време, дива работа!
За кошарата, ами то и ние сме на квартира, но това изобщо не беше водещо в определяне на избора за леглото. Водещо е моето и на бебето удобството според собствените ми разбирания и виждания Blush.

# 692
  • София
Водещо е моето и на бебето удобството според собствените ми разбирания и виждания Blush.
Абсолютно  Peace

# 693
Здравейте мами в очакване,

Ох наистина съжалявам, че толкова рядко влизам, даже не мога да ви изчета. Видях че си имаме още едно подранила августовско бебе, ЧЕСТИТО НА СИМОНА! Да е жива и здрава малката Александра.
Аз откакто съм излязла в болничния имам страшно малко време за интернет, покрай разни дребни домашни задачки и грижите за малката, която непрекъснато иска внимание!
Иначе беба мърда, шава, рита, вече й е тясно.
Също е дрехи доста напазарувах, другата седмича чакаме легълцето ....
имам малко проблеми със съня, накъсва ми се и понякога като се разсъня към 2 часа после не мога да заспя отново 2-3 часа...

# 694
Добро утро Coffeeтолкова ми е горещо,че предпочитам да дремя пред монитора отколкото да се въртя и потя обилно в леглото.гледам обсъждате къде да спят бебочковците-ние ще повторим всичко както беше с каката-първите няколко месеца в кошче-люлка(застопорено,че да не свиква да се люлее)и после като почне да мърда много и да иска да се изправя го местя на каката в кошарата-тя е правена по поръчка и е голяма,може до първи клас да спи там Simple Smileа каката я местя на ъглов диван......и така......подготовката ми за раждането върви със скоростта на пенсионирана костенурка Laughingоще имам толкова неща за приготвяне и купуване,че бебето трябва да се роди някъде към Димитровден,за да свърша всичко спокойно newsm53иначе вчера дойде свекито и аз(нали съм си шматка)реших,че нещо за бебето ще донесе или ще пита поне от какво имам нужда-ама цък-даже не пита дали е добре,какво е казал доктора #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 няма да ви занимавам повече,че се отплеснах много Wink хубав ден на всички,пазете се от слънцето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 695
Днес си малка рожденичка която цяла нощ е във вълнение, а сега майка и трябва да се стяга за гости докато тя спи.
Та да ви почерпя  bouquet  party023 newsm38  bigdance2 Tada

# 696
  • Бургас
Да ти е жива и здрава малката сладурана и много да ви радва  bouquet Приятно стягане на партито Wink

# 697
Емалина,честит празник.Да е жива и здрава и да помага на мама с бебето.Благодаря за почерпката,че с такъв апетит за сладко се събудих,че.........ужас направо ooooh!

За преносимите ко6арки мнението ми е пове4е положително.Докато е на горното ниво е ок.За долното трчбва матрак задължително,защото хем е твърдо,хем е мн ниско до земята.Но пък това че е дълбока е плюс понеже бебето няма как да се претъркули.Дори и сега на синчето му е мн трудно да излиза сам.Но пък и ние сме я ползвали само за пътуване или когато е спал у наще, и сега от 2 седмици спи в нея докато правим ремонт.За постоянно ползване като че ли не бих се навила. А и те не са с малки размери,ако мислите да спестите място(поне така си мисля-нашата е 140/70) .

Хайде лек ден! Grinning На вън не е за хора,ако можете си спестете излизане!

# 698
  • София
Честит празник на мама Емалина! Да е здрава и послушна каката..
Ох и днес и утре ще е жега, мен не ме мори много но по обяд ще стане сигурно доста жежко...А имам толкова задачки днес, ще видя кое мога да отменя за през седмицата защото наистина  е по добре вкъщи

# 699
здравейте
значи не само аз имам проблеми със съня, много често се будя на около 2-3 часа. И като се събудя и като нямам какво да правя ииии минавам няколко пъти покрай хладилника ...много се надявам да не прескоча 80кила до края ноооо....
я да питам ваште бебчовци  хълцат ли? Моя човек се спуква да хълца в корема ми...най вече след като обядвам или вечерям, понякога чак ми става смешно. Четах че според др. Спок хълцали от преяждане ... и той като мен  Laughing

# 700
Добър ден!
Наистина е много горещо, излизах само да напазарувам за готвене и ми стига за днес.

Ванче, много си ранобудна, аз чак сега сядам да пия кафе и да ви чета. А за свеки  #2gunfire

Честит празник на малката Яси, да е жива и здрава и много да радва мама и тати!  Tada nbirthday

Стискам палци на Теди§аз всичко да е наред и да задържи още малко бебка да не излиза!  Praynig

Хайде хубав ден на всички!  Hug

# 701
Честита принцеса Александра на мама Симона М!!! Да расте жива, здрава, щастлива и много да радва мама и тате! На мама скорошно възстановяване!!! Hug  bouquet
Теди азPraynig да позадържиш бебка още малко и всичко да мине по вода  Hug
Емалина, да ти е жива и здрава рожденничката и много да помага! Hug Heart Eyes
Гледам за кошари говорите.... нашата е трансформираща в легло и бюро з аголямо дете, а за бебе е на 2 нива с люлка, ракла, 3 чекмедженца и 2 шкафчета.... мн ми е хубавка  Mr. Green 370 лв с матрачето. А преносимата ни кошара е някаква немска, чието има не мога да възпроизведа  Laughing Mr. Green от и бей Hug от нея наблюдения нямам, защото дори не сме пробвали да я сглобим.... надявам се не след дълго да я разходим с пълнежа й  Mr. Green

Хайде хубав и прохладен, съботен ден на всички! Hug

# 702
отидох на преглед,
ами... казаха че все още не се е отворила тапата, но се е размърдала, да не се приеснявам, било всичко наред... дано е така.. надявам се беба да изчака поне още две седмици , че тогава идват баба и леля на помощ. иначе сами с малкия в къщи незнам как ще се справим. благодаря ви за подкрепата мили мами Hug  Hug  Hug

# 703
някой знае ли защо на бг мама лентичките не се появяват ?   ooooh! newsm78

# 704
стана, трябваше да си направя нови лентички и да си ги обновя и във профила ....

Общи условия

Активация на акаунт