АВГУСТовската дружина талисманче вече има!

• 28 059
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Момичета, благодаря на всички за палчетата, върнах се, мен ме изписаха днес, бебчо ще го изписват в понеделник. Направо съм доста изтощена, всичко мина доста бързо и скорострелно. Бая хора уплаших, бебчо беше в кувиоз първите два дни, че дишаше по-трудно, но сега вече е добре и искат да го наблюдават до понеделник. Аз родих нормално, според лекарите бързо, но доста изтощително според мен. Накрая ме резнаха малко-епизотомия и малко по-трудно сядам, но вече съм в движение. Бебчо се развива супер, аз вече имам кърма и нямам търпение да си прибера бебо Simple Smile)

# 706
Ееее, Теди, браво за добрите новини! Добре дошла!  Hug Почивай си сега и събирай сили за срещата се бебчо следн яколко дни!

# 707
  • Бургас
 Тедиии, smile3501 за сравнително бързото завръщане и дано и бебчо да го изпишат по план Praynig При теб си беше притеснително, но важното е че все пак си се справила добре (поне според докторите Laughing) и че вече се възстановяваш. Чакаме те да докладваш и бебко когато си дойде Hug Почивай си сега и събирай сили за от понеделник нататък Wink

# 708
TEDDY_BEAR  Hug Hug Hug ,много се радвам,че бебчо е добре и че и ти се включи да кажеш как е минало Heart Eyes Радвам се,че и ти си по-добре вече    love001  

# 709
Привет  Hug
Теди радвам се, че сте добре с бебо и пожелавам по-бързо възстановяване Praynig Hug
Емалина- да е жива и здрава каката и само да ви радва  party023  ura Gift

# 710
TEDDY_BEAR Hug    bouquet

# 711
  • София
Теди и тук  Hug
Аз след малко излизам, за малко да забравя че съм на козметик от 5 ч и как не ми се мърдаше от вкъщи в тази жега ooooh!
Отивам да надникна и в спалнята (ОТК  Twisted Evil) че мъжо боядисва с латекс..

# 712
Здравейте бремелинкиии  Hug

TEDDY_BEAR
браво на теб и на бебчо, почини си хубавичко сега за да може да му се радваш на макс от понеделник нататък   smile3541

Emalina да ти е жива и здрава куклата, желая и много щастливо детство   Gift

И аз да си кажа мнението за легълцата. Може би някои си спомнят, че аз още в 4-тия месец си купих цялото обзавеждане за детската стая, което включва трансформиращото се легло, което със стабилни размери. Ще си купим и кошарка, за да може да се използва в началото докато нагодим режим със нощното хранене понеже ще е при нас в спалнята. Така че фен съм и на двете  Grinning

# 713
Теди, браво на теб и на бебчо, ей сега ще дойде понеделник и ще се гушкате вкъщи  Heart Eyes Hug

# 714
  Теди , добре дошла и събирай сили за понеделник  Hug Heart Eyes

# 715
Теди Heart Eyes Hug много се радвам за вас...приятно гушкане в понеделник, усещането е несравнимо и бързо възстановяване.
Честита принцеса на мама Симона М, да е жива и здрава.  Flowers Four Leaf Clover
Емалина- да е жива и здрава каката и да ти помага с бебо.
А за раждането какво да кажа...мина като по учебник(само дето малко по-рано) и се възстановявам много бързо...имам само два шева но то и бебчо не беше голям. Започнаха да ми текат през нощта водите ...а аз не бързах да отидем в болницата, защото не исках да се изнервям допълнително  и да ми слагат системи. Към 5 ме приеха в отделението с 4 см разкритие и ми следяха тоновете и така...
Ставам че ме викат.

# 716
Радвам се за теб Теди Hug А да се похваля окончателно завършихме ремонта всичко е подредено и излъскано само чакаме бебчо newsm75 Купихме и  комплект за изписване 1ironing hang
Утре ще снимам стаята и ще ви я покажа защото сега с бебо отиваме на рожден ден  hbdtu

# 717
Има ли мами които ще раждат нормално, без избор на екип? Към коя болница сте се запътили?
Имам чувството че повечето мами които пишат тук са планово секцио или с избор на екип... а аз..оставила се на съдбата..
 Hug
Ох,и аз се чувствах така до скро Rolling Eyes Обаче го реших. Ще раждам в Окръжна болница-София,без екип и съм убедена,че всичко ще е ОК  Party
И да не забравя да благодаря на всички сладурки тук за мненията за дървените трансформиращи се легла и за платнените кошарки. Много ми беше полезно  Hug За сега решихме да купим платнена кошарка,че напролет ни предстои пак местен и като се установим ще купим и дървена трансформираша се.
 Хубава вечер от мен и леки оставащи седмици,момичета. Hug А на Теди и на Симона М и на Емалина едно огромно ЧЕСТИТО!!! Леко възстановяване и много радост с новите популнения в семействата newsm03

# 718
Честита рожденичка на мама Емалина! Да ти е жива и здрава!
Тези, мила, почивкай си сегичка и в понеделник с пълни сили да нагушкаш бебо и от нас!
Близоо, браво и на теб за раждането!

# 719
Честито на всички вече станали мами.... smile3525

Общи условия

Активация на акаунт