Януарчета 2009...лятна тема...

• 31 352
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Радост, да не дойде водопроводчика, че какви инструменти имаааа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тц, никой не дойде Crossing Arms

Ноо, и мъжът ми си има водопроводни инструменти Wink Blush Mr. Green

# 61
Само дето нямаме триножник hahaha Joy

# 62
Само дето нямаме триножник hahaha Joy

e сега триножник...  Mr. Green важното е въображение да имате

# 63
Всичко ясно, само не разбрах водопроводчик или фотограф чакате  Rolling Eyes Или все едно стига да е с големи инструменти  Joy Joy Joy Както се казва - дай Боже всекиму  Flutter
И понеже е ракиено време - една статийка по темата http://www.dnes.bg/health/2011/07/04/vmesto-nabliagane-na-fitnes … -chashkata.123020
Какво друго освен наздраве да ви кажа след това?!?
 Wine Glass

# 64
  • Варна
Браво сватя!!! Това му се казва статия... Дзън-дзън!!!

# 65
Винаги съм се чудила защо учените като открият някакво полезно в-во в гроздето и никой не казва "яжте грозде", а тръбят "пийте червено вино".

Ми тука има бременни, и за нас какво- нито фитнес, нито червено вино........само кисело грозде Mr. Green

# 66
  • Варна.....
Винаги съм се чудила защо учените като открият някакво полезно в-во в гроздето и никой не казва "яжте грозде", а тръбят "пийте червено вино".

Ми тука има бременни, и за нас какво- нито фитнес, нито червено вино........само кисело грозде Mr. Green
На бременните к`вото има у дома- фотограф, водопроводчик, собственият мъж...
Бубс, обичам Мечо Пух- "Колкото повече, толкова повече".

# 67
Брей това трябва да го прочета на мъжа ми, нали уж между другото ми намеква , че трябва да усиля фитнеса! Най-добре е да купи една бутилка червено вино и да вади триножника за снимки - чвно ще е по ефикасно  1dating newsm74

# 68
  • София

На бременните к`вото има у дома- фотограф, водопроводчик, собственият мъж...
Бубс, обичам Мечо Пух- "Колкото повече, толкова повече".
Joy Joy Joy
Брей това трябва да го прочета на мъжа ми, нали уж между другото ми намеква , че трябва да усиля фитнеса! Най-добре е да купи една бутилка червено вино и да вади триножника за снимки - чвно ще е по ефикасно  1dating newsm74
Joy Joy
ааааааа аз повече триножник не ща - две ми стигат Embarassed Embarassed

# 69
  • София
Може би знаете, ама аз наскоро разбрах, че за да отидеш с направление на мамолог, трябва първо да си вземеш направление от ЛЛ за АГ, който да ти даде направление, с което да отидеш при мамолога Rolling Eyes Rolling EyesЕ не е ли безумно newsm78 Но при всичко това, АГ имат ограничен брой направления, поради което трябва да се обадиш 1 месец по-рано, за да заявиш, че искаш такова ooooh! ooooh!С други думи, най-вероятно е да си платиш 40-50 лв. и да си отидеш на редовен преглед Rolling Eyes

# 70
  • Варна.....
Може би знаете, ама аз наскоро разбрах, че за да отидеш с направление на мамолог, трябва първо да си вземеш направление от ЛЛ за АГ, който да ти даде направление, с което да отидеш при мамолога Rolling Eyes Rolling EyesЕ не е ли безумно newsm78 Но при всичко това, АГ имат ограничен брой направления, поради което трябва да се обадиш 1 месец по-рано, за да заявиш, че искаш такова ooooh! ooooh!С други думи, най-вероятно е да си платиш 40-50 лв. и да си отидеш на редовен преглед Rolling Eyes
Моник, кое точно те учудва? Все пак това е нашата  действителност. Сис?

# 71
Monik, аз миналия месец ходих на мамолог и е точно така...първо отидох на гинеколог и тя ми даде направление за мамолога!Голяма си е разправия, но като погледнеш от друга страна така и така си е хубаво да се ходи на гинеколог през 6 месеца......Та исках да ти кажа, че най-добре е тази схема - двойно спокойствие, а и най-евтиното!:)

# 72
Хич и не я подхващайте тази тема, че много се ядосвам. Ей тия дребните неща могат направо да изкарат човек извън нерви. Не стига че хората няма какво да ядат ами ги разкарват по няколко кабинета да си плащат потребителските такси.....и това било безплатно здравеопазване. Че в коя цивилизована д-ва деца до 18, бременни, пенсионери и социално слаби групи плащат?? В никоя........даже и лекарствата са безплатни, че и им помощи дават!

# 73
Хич и не я подхващайте тази тема, че много се ядосвам.
Та, какво казвате?!? Да чакаме ли днес фотографи  Mr. Green

# 74
хахахах даа по-добре е да не подхващаме темата за нашата скъпа и мила държавица, че само ще си развалим настроението Rolling Eyes
предлагам всеки да разкаже по един виц Simple Smile
ето един дето го разказа една колежка днес в офиса:
Какво казва Лили Иванова след с....с на гаджето си?
- Кажи баба тенк ю! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт