Януарчета 2009...лятна тема...

• 31 379
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Ай стига с тия инструменти, бе... Laughing

Един интересен фотоалбум, на който попаднах днес  Wink: http://www.flickr.com/photos/stirianowa/page1/

# 76
  • Варна.....
Ай стига с тия инструменти, бе... Laughing

К`во пък имаш против инструментите  Crossing Arms

Това албума на нашето Мини ли е?

# 77
Не че имам против инструмрнтите нещо, ама  човек шЪ рече, че само "ремонти" и пиьене са ви в главата! Друга работа нямате ли си, деца не гледате ли, това-онова... Sunglasses

Нашто Мини е, да.

# 78
... ама  човек шЪ рече, че само "ремонти" и пиьене са ви в главата!
Пиене, ядене и ... - тия три неща Mr. Green
 Joy Joy Joy
Дай Боже всекиму и по много  Peace

# 79
Не че имам против инструмрнтите нещо, ама  човек шЪ рече, че само "ремонти" и пиьене са ви в главата! Друга работа нямате ли си, деца не гледате ли, това-онова... Sunglasses

Аз си признавам без бой- основно това ми е в главата Mr. Green  Само че покрай гледане на деца и други работи, рядко ме огрява Heart Eyes

# 80
  • София
хахахах даа по-добре е да не подхващаме темата за нашата скъпа и мила държавица, че само ще си развалим настроението Rolling Eyes
предлагам всеки да разкаже по един виц Simple Smile
ето един дето го разказа една колежка днес в офиса:
Какво казва Лили Иванова след с....с на гаджето си?
- Кажи баба тенк ю! Simple Smile
Joy
Защо циганите не играят шах? Страх ги е да не им вземат коня.

# 81
 Joy
Защо циганите не играят шах? Страх ги е да не им вземат коня.
[/quote]

хахаха Laughing
Обаче усещам как темата съвсем лекичко се измести и става все по гореща Simple Smile
Всичко ще си кажете......мисля че това е от времето, стопли се малко и всички ги удраи хормона  luvbed

# 82
  • Варна.....
Е, не се е изместила темата.
Просто идва в изначалната си идея за създаването на децата ни!
Ето, Радостчо си го каза.
То и при мен така, ама след работен ден и ревовете на Пъсунди, мразя себе си и света около мен.
Някой друг??
Айде слънчев ви уикенд.
Дано и на мен ми такъв, че смятам да си попека... децата на плажа  Mr. Green
Пък после, ако съм благоразположена може и да ви разправям, за размерите на спасителя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 83
  • Варна
То и при мен така, ама след работен ден и ревовете на Пъсунди, мразя себе си и света около мен.
Някой друг??
Аз...да са живи и здрави и ние с яки нерви....

Мммм...аз ще последвам примера на Тайс...

# 84
Някой друг??
Аз...да са живи и здрави и ние с яки нерви....

Мммм...аз ще последвам примера на Тайс...

Ако има оцелели след приспиването на Йоана(което е след 00.30 задължително),може и да извадим триножника Mr. Green

# 85
Ха.
Мойто дете е от една седмица при баба си - държал се повече от чудесно и прилично, бил щастлив и весел, правел всичко както трябва - при мен детето се тръшка, реве, не ще да прави нищо като хората изнервям се аз, изнервям и него, и става "мармалад".
Много ми липсва обаче  Sad.............

# 86
  • София
Дзааак Rolling Eyes
Ма голими сте мръсТници, ей ooooh! Едното дете зарязахме при едната баба, другото при другата и мъжО каза щял да вади триножника (ние имаме  Rolling Eyes ) че беше подложен на сух режим от наследниците...
Ланг, Матей надали ще стъпи на малкия пръст на мойто Келеме. Пу такова тръшкане няма. И бой не помага - 3 часа рев чукна онзи ден в Приморско... Едва на -5я ден от почивката разбра, че всъщност няма да си ходим още и спря да ме води към вратата. Беше кротък само във водата - денем, нощем...15 градуса в неделя - той у басейна, 11 вечерта - той у басейна Rolling Eyes На плажа беше по-кротък и от агънце и само там имах мира...Айде и Ягодка да не се чувства пренебрегната от Сурат тефтеря
Честито на Ланг и Копривата, на която не видях каква и е колата newsm78 Лека и безаварийна Simple Smile
Имам и нИнада за вас - кака ви с къса коса, ма нямам снимка - вчера получих факс и се подстригах Crazy

# 87
мъжО каза щял да вади триножника (ние имаме  Rolling Eyes ) ...

Тук много хора се оплакваха, че нямат... Да ти дам идейка за нов бизнес: може да го даваш под наем.  Sunglasses
Добре сте се завърнали, морски! Мерси за снимките!  Heart Eyes

Тайс и Мим да топнат днес по едно или повече дупета и за нас!  Hug

# 88
  • София

Тук много хора се оплакваха, че нямат... Да ти дам идейка за нов бизнес: може да го даваш под наем.  Sunglasses

Виж това е идея  Thinking

# 89

Виж това е идея  Thinking

Ми то става и без триножник. Подпираш апарата на холската маса и готово Heart Eyes Тя Лорини, хубаво го каза- важното е въображение да има!

Дони, много весели снимки! Незнам как го правиш с две деца, но май сте си изкарали супер, а?

Общи условия

Активация на акаунт