Еха, имам вече фенове - благодаря, много мило!

Така, така... Никола е предучилищна в училище и от 20 деца, нито едно не е записано на занималня и едва 3-4 деца ги взимат по-възрастни роднини по серебрена линия. За всички други в 11.20 !!! и само 1 ден седмично в 12 са се строили родителите им!
Някои са били на детска, всъщност май повечето и всички тези хора съвсем съзнателно и с желание са записали децата си в училище. Как до вчера е нямало кой да ги взима и в 17 ч са били последни, а как от 15 септември никой не желае да запише детето си на занималня до 17 ч. и се намери за всеки кой да го взима? Идеи? Аз имам две. Или нивото на безработица толкова трагично се е повишило или се преиграва на тема обгрижване на деца в градинска възраст. Има хора, които НАИСТИНА нямат помощ и им се налага дечицата да са в детска до 17, 18, когато успеят да ги вземат, но какъв е процентът на хората в това положение според вас? Вероятно е доста нисък, както бях ШОКИРАНА и от статистиката за % на кърмените деца в България. 20% от децата биват кърмени при излизане от родилния дом и в първите месеци. Не става дума дори за статистика на ниво 6-ти месец. В потрес съм. Статистиката е на НАПК.Та, така - кой кум, кой сват, кой с обувки и кой без... За любителите на източните порядки - "Листопад" с покъртително умилителните редици от обувки и пантофи, строени до входната врата, както и дървената врата с матирано стъкло на банята, за да се вижда дали е свободно.
Приятни почивни дни. Аз днес повозих дребните на метро, успях да мина приемливо през атакционите в Борисовата и сега отивам да правя кьопоолу - какво по-прекрасно начало на есента!

П.П. Голямата работа категорично и задължително в гащите и само аз съм одостоена с честта да го почистя. Така че точка първа от инструкциите за експлоатация на моя син Матей ще бъде: "Снахо, не купувай гащи, а памперси на промоция от Кауфланд. Любяща твоя свекърва."

Няма да е зле да се вясваш по-често :hug
Аз съм на ВиК...днес нервите ми са изострени в повече...Куца ми това възпитание и това си е
Викат, бият се, реват, крещят...и едвам се стърпявам да не ги отупам 
Скоро не беше...
. После трябва и сметки, и гориво, и не знам си кво си. И то накрая излиза, че единият от нас изцяло работи за банките. Вече много сериозно се замислям да се позасиля към някоя банка, че поне и преференции хубави имат за кредити 

Днес цял ден чистя след вчерашния майстор...