АПРИЛската дружина, с бодра крачка тръгва на градина!

• 41 020
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря ви мацки   bouquet
Наистина вече съм по-добре, благодарение на мама с която си поговорихме доста за дядо ни, и на вашата подкрепа тук и във фейс-а Hug
Моя брат ден преди да почине дядо ходил да поръчва торта с надпис ЧРД Методи 90г, на другия ден отишъл да я вземе и казал на продавачката да изтрият ЧРД-то, жената се притеснила и замалко да изпусне тортата, та раздали му я както и подаръка за рождения ден Rolling Eyes
Вчера Диди пък ми пя и танцува цял ден, като че ли усешташе че мама е тъжна и все се опитваше да ме развесели, маминото момиченце  Heart Eyes беше ми много добричка Hug

# 556
Миме*, поднасям и моите съболезнования. Flowers Rose  Прегръдки за всички ви. Hug

# 557
Миме, приеми и моите най-искрени съболезнования за твоя дядо. Мир на праха му.

Дани, имаш имаш стиснати палци. Пиши как сте.

Ние преборихме вирусите. Пу-пу.

# 558
Добро утро

Жабле дано прегледа на Яна мине добре и вземете най доброто решение fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Олче страхотни муцунки  Hug
Поемче изгря слънце най накрая, много либерална ДГ аз ако заведа мойте в 11 ще ме върнат   Mr. Green
Маймунка да яслата е най добре за игри а се и социализират децата , мойчките и днес си помрънкаха ама хванаха леля Раче за ръчичка и влезнаха. Тя от своя страна си затвори очите че Ники внася контрабанда герданче  Mr. Green
За Мади какво да кажа аз я заведох защото се подува около очите а тя нали е пухкава може и на други места ама майка й не вижда  Embarassed Изписаха и друг противоалергичен препарат че ериос 20 дни стигат уж по добър а дано  Praynig
Мойте тайфунки като стигнат до консенсус кое филмче ще гледат сядат и са единствените минути на тишина в къщи обикновенно обичат преди да заспят  Rolling Eyesили по точно заспиват докато го гледат в момента са на вълна Малката русалка и В търсене на Немо
Не правя компромис с пуснато филмче а те да се занимават с друго  те знаят филмче или игра и не се сърдят като спра филмчето.
Ма лоло браво на вас и повече да не ви спохождат  Hug
Приятен ден
ПП Ще гледам и аз да кача тайфунките днес в албума

# 559
Качих снимки в албума за колажа
Ето да видите какво се казва тормоз над родителско тяло  Mr. Green
Така е като не ме извеждаш навън че е студено и на главата ти ще се кача

Я да се разменим  Joy

Кой ли е зад пердето ,я познайте

Последните слънчеви дни на площадката

С любимеца Пинко нищо че е без очи Embarassed

# 560
  • София
Кой ли е зад пердето ,я познайте

Мади!!! Laughing
Я да видим, дали за пореден път ще се изложа. Blush
Иначе и двете куклички са много сладки. Heart Eyes Heart Eyes

Нани, самО му падна зъбчето, докато спи. Може и да го е глътнал, не успях да го открия. Това до него също се клати и е въпрос на време..Чичко Гугъл каза, че от 4г и пол натам е нормално да почнат да се сменят. И аз мислех, че му е рано, но кой ме пита. Grinning

Дес, защо така набързо прелетя? Rolling Eyes

При нас нищо ново и интересно, Ени сутринта се събуди в ранни зори с батко си (него трябва за градина с топ да го вдигаш! ooooh!), защото "АмИна боИ пУпата".. чакам вкл от дом. терен дали е свършила голямата работа, поне нея да не мисля. Rolling Eyes
Нещо аз се опитвам да се разболявам, но съм решила да не се давам без бой. Довечера прилагам крути мерки.  Wine Glass

# 561
Браво на Калинчето, че вече е безвирусно.
На Амина не й е разрешено да я боли пупата.  Heart Eyes
Големи сладурки са Мади (скришоната) и Ники.  Grinning
Мен нещо ме мързи да слагам снимки за колаж. С оглед на това, че не повече от 10 човека сякаш чатим тук, има ли въобще смисъл?!  newsm78
Принцеске, предложените от мен последни дни на ноември и начални на декември са, защото тази година няма да има особено много почивни дни около празниците. Другото е, че едва ли ще намерим клубче точно около Коледа без да е включен сериозно капаро-елементът. Повечето от нас (всъщност всички) имат достатъчно ангажименти, за да организират сбирка. А и даже на 1-ви юни някой да ми предложи коледна сбирка, аз пак ще съм навита.  Laughing
Та като споменах Коледа - Хиполенд има/ще има много добри намаления. 55% отстъпка за част от популярните играчки.  Wink
Вече знам кой е измислил реването - Мария. Онзи ден рева, че баткото на телевизора е нацапан, а после, че не го дават вече по телевизора. Взе, че се загледа в нашия фон - Х-фактор. Та баткото с многото грим много я ядоса. Снощи пък почти не го видя, но какичката (без значение коя) пък се беше нацапала.  smile3544 Всъщност ревът е основния фон или поне в мое присъствие. Днес загубих бройката на причините защо може да се реве.  ooooh!

# 562
  • София
Мен нещо ме мързи да слагам снимки за колаж. С оглед на това, че не повече от 10 човека сякаш чатим тук, има ли въобще смисъл?!  newsm78

За да го предложа и да ми се занимава, явно за мен има смисъл (точно поради това, че списваме 10 човека на кръст, на които също ни се занимава...).
Ако обаче смисъл намираме само аз, Дани Н. и маймунка, това е друг въпрос. Peace

# 563
Рони, по въпроса кой е измислил реването може да поспорим! LaughingНа Ния и е любимо да реве, защото не може да завие куклата, както тя иска.В повечето случаи никой не може да разбере точно как иска да бъде завита куклата и се дере до посиняване.Сега например се разрева, защото не я гушнах на точно два метра от входа на блока ни с 20 торби в ръката и раница на гърба. ooooh!
За коледната среща съм съгласна на каквото кажете.Имаш право, че може би ще е по-трудно точно около празниците.Важното е да се видим все пак. Peace
За колажа също съм за, но на мен ми се иска все пак да е по-голям от сегашния и да се виждат снимките добре.Аз не знам как да го направя, затова и не настоявам да се прави каквото и да е.В момента нямам подходяща снимка, а не искам да я снимам сега Ния, защото е подпухнала от сополите и кашлицата, които за съжаление вече 1 седмица не минават! Tired

# 564
Добро утро
Рони ,Олче не се изложи  Mr. Green то с тая буйна коса , така е майка й като я преследва с фотоапарата  Joy
Рони с по малко дечица колажа ще и по хубав, снимките ще са по големи и ще се види кой си пише тук  Peace така че смисъл има  Hug
Принцеске да гушнеш Ния от нас и бързо да и минава  Hug
Ние днес отидохме с с****ите на градина и ми е много кофти дано е от новия препарат и да ми се изчисти детето от тази гадост в нослето  Tired Сестрите знаят положението и ако не се прибави още нещо ще запишем своеобразен рекорд цяла седмица посещение на ясла
Днес имам поръчка от шефовете за руло стефани  Mr. Green Добре че вече пораснаха и почнаха да ме командорат какво да готвя
Аз си мисля че на тази възраст 2-3 г реването е на почит , но пък и са толкова сладки и такива изказвания имат че ще го преживеем  Wink
Пия си кафенцето и отивам да изпълнявам поръчката на децата  Mr. Green

# 565
 Морнинг банда  Hug
 Дани, какви рула ще въртиш в тези ранни зори  Mr. Green
 Самчи още спи, а аз кафепия и макароноправя , че обикновено отиваме на ясла след закуска  Blush
 Гледам за ревовете сте се заговорили...и ние в кюпа...Не съм очарована, но си е част от веселбата и гледам да се наслаждавам. Понякога за такива абсурдни неща се напъва, че не мога да си сдържа смеха и както реве и той си разхилва ... Та чак се иядосва че му е смешно  Joy
 За колажчето тези дни ще опитам да подкарам компа, за да кача някоя снимчица, че нещо сдаде багажа и пиша и чета все оттелефона.
 Хубав и безболестен ден пожелавам на всички !

# 566
  • Някъде там...
Ама много са ви либерални яслите.  Laughing В нашата трябва да са там до 8.30, инак има опасност да останат без ядене. Ходене със сополи, вируси и т.н. също не се толерира и аз съм много съгласна с това. Едно болно да има и всички прихващат, особено моите. А Яна редовно прави и усложнения, така че и аз самата съм правила забележки за болно дете, което виждам да водят за пореден ден на ясла, а аз тъкмо съм пуснала трепереща моите след 2-3 седмично крепене вкъщи заради Янините изпълнения с пристъпите. Не говоря естествено за алергична хрема, тя е друг въпрос, а за заразни болести.

Нямам нищо против колажа, но нямам нет вкъщи за да кача снимки. Ако ни го пуснат този уикенд може и да се отчета.

Рони, кога ще са тези намаления в Хипото?  smile3508

# 567
Цитат
Рони, кога ще са тези намаления в Хипото?
До 3-ти ноември сякаш.
В сайта им има брошура и там пишеше, но кой да запомни.  Embarassed

# 568
  • Някъде там...
Бре, аз гледах уж там, но не видях нищо и затова попитах.  newsm78
Редактирам се, намерих го - на последната страница на брошурата с месечната има акция. До 21.11.2011 важи за определени артикули.

Ние вчера бяхме на пулмолог и Яна пак ще пие Сингулар за 6-8 месеца. Засега положението е овладяно, астмата продължава да е в лека начална форма и дано не се влошава, а подобрява. Важното е, че сме взели мерки навреме.

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 10:20 от Жабче

# 569
  • София

И аз сега погледнах  - брошурата е на заглавната страница централно след буквичките. (ама как го обясних  Blush) Като кликнеш на нея се отваря 8 страници и на последната пише за тези 55 %, които важат за много играчки, но не са показани всички. Иначе на по-предните страници има намалени стоки, но не с толкова %- примерно кучето на Фишер прайс е 59.99 вместо 69.99 както е обикновено навсякъде. А и промоцията важи от днес до 3.11. както е казала Рони Simple Smile. Аз май ще намина днес оттам, че имаме една 2-годишна рожденничка днес да поздравим.

Жабче, радвам се, че сте намерили правилното решение за Яна. Дано израсте скоро този проблем.  Hug
Рони, да й минават на Мария бързо настроенията ревящи и да се забавлява скоро пак на ясла, че ако разбирам правилно от писанията ти още сте домашни.
И Ния да е по-спокойна в игрите с любимата кукла Simple Smile

Целунете децата и имайте слънчев ден всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт