АПРИЛската дружина, с бодра крачка тръгва на градина!

• 41 022
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Jiema, Олче успяхте да ме развеселите с прекрасните малки Априлчета и техните умни диалози Heart Eyes Благодаря ви!
Точно такива неща исках да прочета за да се откъсна от една много неприятна житейска история, която за съжаление завършва с край Sad Моят пра-дядо почина днес точно на 90тия си рожден ден Sad Мир на душата му Praynig

Съжалявам за този пост но трябваше да споделя Hug

# 541
  • София
Мименце, много съжалявам мила. Sad Да почива в мир, милият ти дядо.
Сега е на по - добро и светло място. Прегръщам те. Hug

# 542
  • София
Мимето, прегръщам те. Съболезнования за дядо ти. Прегърни сладкото Диди и си мисли за бебчо и се откъсни до колкото можеш от тъгата.  Hug

# 543
Мимето*Hug

# 544
  • София
Забравих да ви покажа един щЪрбчО  Heart Eyes:
И една "Амина". Joy

И двамата с муцуни - омазани с кисело мляко. Blush

# 545
Цитат на: Oлче
Като свърши Голямата работа, следва едно тюхкане и цъкане с език, падаме от смях с нея, съвсем като бабичка е..: "Ееее АМИНО, АМИНООО (това е нейната собствена интерпретация на името и - Eлина...   ) заСтоо там с*а??? ТцТцТЦ. Леле мАнее... НЬе там тАбашеее МАА!!    А*а се на патетатаа!!!   
No comment.

Ще ме умориш с това "Аминооо"!   Laughing Как можа така да се кръсти таз Елинка - буболинка... Joy
Между другото и ние сме с патета, ма претенци всеки път:" Не на патетата, на гърнето, не не, ще пишкам прав, като Дани, ама в канчето... #Crazy/има си едно мобилно за спешни нужди/

Аз май моичкия малко го скъсих откъм ръст /поне наскоро беше 87см./, но и на него 92см панталонки са му точни. Толкова пък да е дръпнал за 1-2 месеца... newsm78 Няма да се даваме на сна*ата, я!  bowuu

Олче, от самосебе си ли му падна на Вели зъбчето, в смисъл, че му е време за смяна? Питам, защото Дани на скоро си издърпа същото долно зъбче с един чорап, но може и да е било тръгнало да се клати вече. Крепихме го 2 дни и накрая падна, а знам, че не е добре да седи дълго време мястото без зъбче.

Аз съм ЗА колажче, ЗА среща, без идеи.

Цитат на: Jiema
В.: Каква беше супата? - О.: Бежова. В.: А манджата ? О.: Кафява 

Laughing Laughing Laughing

Very nice, желая ви най- вече здраве и спокойни предстоящи дни! Hug

Миме, да почива в мир дядо ти! Hug

# 546
Добър вечер! Hug
И аз се включвам по настоящите теми:  Laughing
 Ния е около 94см а може би повече, тежи около 14-15кг.Обувките не знам точно кой номер са й, защото отдавна не й купувам от тук, но май е около 26-ти номер.Много порастна на височина и тя.До скоро си и ставаха някои от панталоните, а сега като застудя трябваше по спешност да купувам нови.Иначе не си играе с почти нищо.По- точно може с всичко да си играе, но за не повече от 5мин.Най- много обича да играе с една торба малки животинки, които ги пъха в една пластмасова къщичка.Също много обича да чете книжки.Но за съжаление най-много време прекарва в гледане на филмче!Не знам как успяхме да я пристрастим така! ConfusedТя не че толкова го гледа, но задължително трябва да й е фон докато си играе, яде и т.н.В резултат вече знае много думички на английски, а и някои на немски, защото има едно любимо филмче по superRTL- Cailluo.Преди няколко дни ме застреля с едно "come on".
Сега и двете сме болни и си стоим вкъщи.Така се надявах малко повече време да ходи на ясла.Да ви кажа вече 2години и половина по майчинство са ми се отразили доста зле на психическото, а и на физическото здраве!
Нощем и тя се буди често.Понякога иска да я взимам при нас на голямото легло, но после като и мине мерака сама си иска обратно в нейното креватче.Но все още спим всички в една стая, едва ли скоро ще поиска да спи сама в отделна стая.На мен това не ми пречи, даже ми е по-добре, че е в нашата стая.
Олче, разби ме тази твойта сладурана!С глас се смях! Joy
За коледната среща съм за, но предпочитам само да е все пак близо до самия празник,  в края на ноември или началото на декември някак още не ми е коледно.
Миме, съжалявам за дядо ти! Sad Hug
Вери найсHug Hug Hug!

# 547
Миме, приеми моите съболезнования за дядо ти.
След като видях снимката ви с него, си мисля че си е отишъл със щастие в сърцето човекът.
Олче, честит ти щърбалюн.  Heart Eyes  Mr. Green И тази смешолия Енииии ...  hahaha
ola, ей на това му се казва бомбастично включване. Браво на твоя юнак! Но все пак и око да пипне, ако може.  Wink
Поемче, ти нали не си се морила да разопаковаш?  Laughing Явно измисляш нов спорт.
Дано скоро ви се оправи времето и по вашите вилаети, че изглежда много бедствено.
Вери, много либерална ясла имате. Дано Вики да ти оздравее бързичко. И на татко й бързо възстановяване.   bouquet
Жабче, и от мен поздрав за новия дом! Със здраве и щактие да си го населявате.   bouquet Да не вземете сега да натъпкате много мебели, че да пречите на децата да си играят спокойно и на просторно.  Wink
 no_name, дано наистина да не са налепи нещата в гърлото на Преси. Бързо да му минава.  Hug
Jiema, детето освен вкусни, яде и цветни неща.  Joy
Цитат
Гергана я е обхванала от няколко дни любвеобилна вълна - като я вземем от ясла и започва: Мамо, много те обичкам, много си ми добричка... и все в този дух изброява се цялото семейство

Laughing Laughing Laughing
В неделя пазаруваме в Метро и за целта сме с две колички (аз да возя Мария в едната). Минаваме на касите и вече излязлата от возилото си мадмоазел ме застрелва. "Мила моя мамООО, ти си най-добричка.  Heart Eyes Излизай с количката навън!!!"  #Crazy Вечерта се повтаря любовта ни. Мила моя мамо, най-добричка! ЗАГАСВАЙ ТЕЛЕВИЗОЛЯ!!!"  bowuu

# 548
Първо кафенце с тортичка че ставаме на 2г и 7м

По този случай днес много реваха като ги оставяхме в яслата  Tired
Миме приеми и мойте съболезнования със сигурност е на по добро място  Hug
Вери и на теб много ти се насъбра дано нещата вече се подобряват  Praynig
Олче след като прочетох постати бях така  rotfImbo Joy Да нацелуваш сладка говореща Ени и батко й
Ола радвам се че се поразписа
Жабче как сте в новия апартамент бандитките свикнаха ли
Ако може да ни стиснете по едно палче днес Мади не ми е много добре и ще ходя да ги взема в 15ч да я водя на лекар много се е подула в лицето сигурно ще стигнем до орбазон  Tired
Приятен ден слънчицето вече се показа  Mr. Green

# 549
Някак сърце не ми даде да не се разпиша.
Дани , благодаря за тематичното кафе - тъкмо така се чувствам в момента, само клавиатурата е черна.  Hug Стискаме палчета за Мади!  fingerscrossed
Рони, адашката е опасна (не, че не си знаем), ама изцепките й са много сладки! Hug
Пресиян беше изпратен вчера вечерта с баба си и дядо си. През деня му обяснявах,ч е ще отиде с тях, а той мъдро заключи "а мамо, тати на '(р)абота".
princessa raia, аз също си мисля, че по-дългото майчинство кара доста майки да се чувстват като теб. Аз на година и половина вкъщи ми се струваше, че съм затъпяла страшно много. В същото време исках да си гледам детето още...абе, няма угодия!  ooooh!
Jiema, като прочетох за манджата, прихнах да се смея!  hahaha
very nice, пожелаваме на тати бързо възстановяване! А на мама да е по-ведра и усмихната!   Wink Flowers Four Leaf Clover

# 550
  • София
Very nice, бързо оздравяване на всичките ти любими хора желая и да си отдъхнеш малко  Hug
Дани, стискаме палци за Мади да няма нищо обезпокоително. Честита ви месечинка.
Принцеске, браво на Ния за чуждоезиковото обучение! Бързо да оздравявате!
Олче, твоята бърборива хубостница ни разсмя всички с нейните лафове. Да я нацелуваш.  Heart Eyes И как си и е интерпретирала името само.
Гергана така преди повече от половин година беше известно време "Нака".  Grinning Което дойде от Нанка, което пък явно беше съкратено от Герганка, както в началото й казваха в яслата. Но Нака се задържа поне 5-6 месеца и където се видеше на снимка, огледало - се сочеше и така си се наричаше. Голям смях падаше Simple Smile. После премина на още по-смешното Гъгана, а от няколко дни вече усъвършенства до Гельгана.  bowuu
Рони, Мария е измислила страхотен начин как меко и обичливо да ти поднесе заповедите си  Laughing

Олче, от самосебе си ли му падна на Вели зъбчето, в смисъл, че му е време за смяна? Питам, защото Дани на скоро си издърпа същото долно зъбче с един чорап, но може и да е било тръгнало да се клати вече. Крепихме го 2 дни и накрая падна, а знам, че не е добре да седи дълго време мястото без зъбче.
Нани, за успокоение да ти кажа, че нашия батко се роди с една подутинка на долния венец, която на 15ия ден се показа като зъбче - беше по-кривичко в смисъл полегнало на венеца, но в последствие като почнаха да излизат и другите зъби се намести в редицата и се поизправи, но не беше съвсем като другите зъби. На 2 години и половина почна да му се клати и в последствие падна (нямаше и 3 г.). Все още не му е израснал постоянния зъб на това място, но няма някакъв проблем заради това. Правили сме снимка и се вижда, че има зародиш за постоянен, дори е по-нагоре от другите, но ето, че вече е почти на 6 и половина, но не излиза. Други зъби още не е сменял. Предполагам, че при вас обаче си му е било време на зъбчето. На много деца от 5 год. нагоре почват да им падат млечните зъбки - поне в групата на Емо имаше доста мин. година. Мисля, че е съвсем нормално.

Може ли да помоля за по-невежите като мен за линк към албумчето за колажа, Олче  Blush

# 551
Цитат на: Jiema
Нани, за успокоение да ти кажа, че нашия батко се роди с една подутинка на долния венец, която на 15ия ден се показа като зъбче - беше по-кривичко в смисъл полегнало на венеца, но в последствие като почнаха да излизат и другите зъби се намести в редицата и се поизправи, но не беше съвсем като другите зъби. На 2 години и половина почна да му се клати и в последствие падна (нямаше и 3 г.). Все още не му е израснал постоянния зъб на това място, но няма някакъв проблем заради това. Правили сме снимка и се вижда, че има зародиш за постоянен, дори е по-нагоре от другите, но ето, че вече е почти на 6 и половина, но не излиза. Други зъби още не е сменял. Предполагам, че при вас обаче си му е било време на зъбчето. На много деца от 5 год. нагоре почват да им падат млечните зъбки - поне в групата на Емо имаше доста мин. година. Мисля, че е съвсем нормално.

Tвърде вероятно е във вашия случай да изостане това зъбче с пробиването, тък като там венецът вече е много по -твърд от обичайния при смяна. Т.е. липсва вече тази дупчица, която падналото зъбче оставя след себе си. Но щом се вижда зародиш на снимка, наистина няма проблем.
Бях чувала за разни местопазители, но това в случаи на повече паднали или извадени зъби. В противен случай наистина постоянните не излизат добре подредени.

Ние имаме още едно проблемно, горно, клатещо /пак от недоглеждане и спъване/ зъбче. Освен да направим и на двете снимка, да се видят зародишчетата дали са наред. Thinking

Герганка и Марийка голееми душевадки/в добрия смисъл/. ОТ малки знаят как да гааалят душичката на мама с памук. Flutter Whistling Laughing

Излизаме, навън стана за хора.... Sunglasses

# 552
  • Лудогорието
Днес пратих Ванката на ясла, в къщи явно му е скучно. "Все за нещо ще намери да се начумери!"-беше в пълна сила тези дни. От филмчета за коли преминахме на Майстор Мани  Peace Обаче интереса му е 15 мин. максимум, после гледа реклами по телевизора, бръмчи с колите си и не дава да спрем филмчето  Twisted Evil Направо пуска в действие сълзите и сополите. То не са обяснения, не са увещания.... Съответно аз се скофтвам от всякъде  Tired
Миме съболезнования  Hug
Дани Нетева честит мини рожден ден на малките госпожици!
Сложих една снимка за колажа  Wink

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 12:29 от maimunka07

# 553
  • Някъде там...
Миме, да почива в мир дядо ти. Лека му пръст!  Flowers Rose И моята баба почина миналата година, на 99 г.

Благодаря ви за пожеланията! Още сме на походни условия, но лека полека ще се обзаведем. Децата тичат на воля сега и се пързалят по паркета.

Вери найс, бързо оздравяване на вашия тати. И никакви последствия!  Praynig

Гледам за паднали зъбчета говорите.  Grinning На племенницата ми наскоро й падна първото зъбче - долно. На 4 г. и половина е. И на мен ми се вижда рано, но са им казали, че е нормално. На кръщелника ми пък му падна зъбче на 5 г. и малко, пак долно.

Дани, стискам палци!

И ние имаме проблем с филмчетата, пристрастиха се. Яна особено по цял ден може да гледа филмчета. И само мрънка да й пуснем "детско". Дори и да не гледа, не можем да го спрем, защото не дава. Не дава и на стола пред компютъра да седнем, превзеха ни го вкъщи и това е. Лошото е, че аз сега покрай ремонта и местенето съм толкова заета, че им пускам винаги филмчета, само и само да ме оставят да свърша нещо, иначе само ме дърпат за щяло и не щяло.

Аз утре ще водя Яна на специалист и май пак ще пием Сингулер зимата.

# 554
 Целувки от слънчева Варна  newsm08
 Сами и той сред любителите на филмовите фонове. Става драма като го спрем, но той си има лично "давиди" както ме казва и не ми пречи. Понякога изнаглява и заисква и тв-то да върви на детски...но тогава аз  Twisted Evil и ... той с чупки във веждите се съгласява. На вълна Макуин и Бамби е ...гледа вечер около 20-30минути тихо и спокойно и след това само е като допълнително озвучаване. Не мисля,че е чак такъв проБлем...даже изобщо не ми се вижда такъв. Те в яслата изобщо не гледат такива неща, половин час в къщи какво да му навреди.
 Дани, дано се включиш с добри новини  Hug
 Вери, вярно е че когато се налага човек се мобилизира, дано след като мине трудното ти се отдаде възможност за поне два дена релакс за да възвърнеш сили   Hug
 Рони, разопаковах частично, но се оказва че това е интересен спорт и тъй като смятампда се професионализирам напълно си мисля, че мога да направя скромна хамалска фирмичка с един служител - АЗ , барем направя лев с новите си умения  Mr. Green
 Хубав ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт