иначе други симптоми няма да е настинала нещо, може пък да е от зъбчето знам ли 

Тези топчета имах предвид и аз онзи ден като разказвах за билярдната маса. 

Толкова страшно свисти тоя вятър, имам чувството, че чак прозорците ще се потрошат от него, толкова е силен.
Моите и двете деца са вкъщи с мен, Ани все още си кашля, а Саши сутринта го заболя ушенце.
и "Няма!". Изчетох доста статии по повод такова държание, но ... нещо не ми се получава. Може би аз нямам нужното търпение

,бях им взела едни каучокови малко по големи и след като едвам го извадих от на Мади устата торбалан ги взе 

Това си е една спечелена битка
. Педиатърът на Прес вчера го нямаше, погледна го личната и каза, че не било налепи това по гърлото, ами някакви гънки..не знам си какво. А на мен ми е много съмнителна тая работа, понеже и дъхът му се промени, това беше и причината да го карам да зяпа, за да видя дали е от гърлото. Добрата новина е, че каза да давам само Нурофен и капки за нос (които аз избягвам, а продължавам с физиологичен р-р). Дано да му мине от това.
Майка ми е отпуска тази седмица и сигурно ще го засилим при баба и дядо тези дни. 
Макар да ми бъде тъжничко, че няма да ви засичам...

/помня едно време майка ми все се ядосваше, че дрешките ми седяли, като на закачалка.... е, сега вече не може да се оплаче/.

Пропускам драсканиците за фон....

- момата си е твърдо 15 кг, а за см - някъде около 93 (тука нямам точни измервания, но след 10 дена сме на ДК, та ще видим точно). Все се надявам, че с израстването ще позадържи кг и ще се изфини и тя 

, защото не са ми толкова послушнички децата
- резултат - много разхвърляна стая 
на всички
Дреб си ги събира...това му е част от играта. Не че винаги е успешно, но като цяло имаме правилото преди да се започне с нова игра предните играчки да се съберат.Понякога се тръшка и недоволства,но като знае че ако не си ги събере няма да позволя да играе с друго с големи въздишки на недоволство,пъшкания,охкания и обяснения че не можел да ги пИбеле бавно и славно ги събира.
Кожени или гумени с пухено отвътре, много се чудя. Тук като гледам какъв потоп е не цога да взема решение. Времето е повече от отврат
Такива реки се леят,не е истина. Вчера 4км ги минах за около 2 часа...трафика е удивителен. Колата ми потъна в едно пътно езеро и водата влезе през затворените врати...очаквах и там да си остана,но този път го преплувах...предполагам че следващият няма да успея...Не мога да разбера от къде дойде това чудо 
Принцеске,на теб ти се струваше забавно,та затова реших да споделя 
че да изтървем сутрешния график и съм мн доволна от умността си
и никакви болести!!!

Лошото бързо да свършва, както бързо е дошло.

Моите ги практикуват същите заниманийца. В т.ч. и свадите за чужда играчка и дразненето. Да не си мислите, че са ангелчета в 100% от времето.
Ние такъв сме го харесали.
СнАата е също финяга - едва ли е над 12-13 кг, яде си всичко, пу пу, но е класически правочервец и тя.
А иначе много добре съзнават какво и къде вършат.

) заСтоо там с*а??? ТцТцТЦ. Леле мАнее... НЬе там тАбашеее МАА!!
А*а се на патетатаа!!!