АПРИЛската дружина, с бодра крачка тръгва на градина!

• 40 999
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • София
  Мерси  Hug
  Ох аз мисля сега в обедната почивка да отскоча до Комсед, макар че било пълна лудница. Незнам дали изобщо нещо ще ми допадне, но все пак ще погледна  Simple Smile

# 646
  • Някъде там...
Ха, Рони, ами сега.  Joy Освен на терасата да си го гледкате. Ама пък и те патенцата растат, не стоят все мънички.  Laughing
Аз ходих до люлинския Комсед в обедната почивка. Заслужава си определено - има Лего, скъпите кукли, Плеймобил, Мега блокс, Плей до, коли, мотори, плюшени играчки на Дисни. За жалост не намерих точно каквото търсех - Дейзи например, аквадудъл, интерактивни животинчета и нещо с Мики Маус и компания, но пък се уредихме с Лего дупло с колите, Бамби и Мари, кола и мотор.  Mr. Green Мисля да отскоча и до младосткия КОмсед уикенда.  Embarassed

# 647
Засега ситуацията е да не казваме на бабите какво иска внучката им, че ще настане фермерска ситуация. Ние утре ще хвърлим едно око на Младосткия магазин и намятах едни идеи, които ще видя как точно ще бъдат посрещнати от другаря.  Laughing

# 648

Бейби борн и аз гледах, както и бейби Анабел, но реших, че са малки още за такива сложни кукли.  Thinking
Жабче, ние подарихме на Габи на 5г. Бейби Анабел, ама е пълна глупост. Почти нищо не прави Rolling Eyes Само дето е толкова скъпо. Вики само го разнася насам натам и не й давам да му използва функциите. Бейби борн (ако й го купим изобщо) също няма да му даваме да яде/ака, пие/пикае, а ще използваме това, че може да се къпе. При Вики игрите са много по-различни от това, което беше при Габи, развиват се много бързо, играе с играчки, с които Габи е играла на 4-5г., ама така е като има кака. Единствената съществена разлика от кака си е, че не обича да гледа детски, което страшно ме радва. Габи е като зомбирана от телевизора-не само детски, ами филми, новини, реклами.
Иначе, таткото ни се възстановява, ама много бавно, все още всичко лежи на моите плещи и гледам 3 деца вкъщи Tired

Някой знае ли дали в Джъмбото има намаления вече? Не съм ходила още във Варненското, а пък реших тази година да не поръчвам коледни подаръци по интернет.

рони, купи й някоя интерактивна играчка-животно. Eto ot tazi firma: http://www.hasbro.com/furreal/en_US/. Не знам дали има патета обаче.
А ето има: http://www.hasbro.com/furreal/en_US/shop/details.cfm?guid=2C55C9 … 92&src=endeca ама дали можеш да го намериш някъде? Thinking Ние имаме маймуната, толкова е истинска, че като я подарихме на Габи (беше на около 5г.) я беше страх да си играе с нея, тя има страх от всякакви живи животни, но пък Вики още на около годинка много обичаше да играе с нея.

Айла, честито! Това е голямо признание наистина

# 649
  • Някъде там...
Айла, честито и от мен!  Hug

Аз гледах днес за подобни интерактивни животинки в Комсед, но нямаше.  Rolling Eyes Иначе и аз съм им хвърлила око.

Вери, аз на промоциите гледах, че не идват толкова скъпи тези кукли - по 40-45 лв идват заедно с доставката до Бг. Ако пък сега се вземат в Комсед, пак идват толкова.  Mr. Green Аз взех Chou Chou, то също не прави почти нищо - издава звуци при цокане от шишето, биберона, залъгалката, смее се. На едното му расте зъбче, другото е болно и трябва да се лекува. Но не могат да се къпят, с меки тела са. Иначе са мекички, удобни за разнасяне, на мен ми харесаха.

Ей тези понита също ми се струват удачен подарък за момиченце. Това специално е скъпо, има и по-евтини, с по-малко функции и аксесоари.

# 650
Вчера ходих и си взех влагалищиният секрет.Няма патологични  фактори,но ми е изолирана /по думите и на лаборантката и на гинеколожката/много рядък вид гъбичка,която се причинчвала от антибиотици.Странно е,защото аз АБ не съм пила от не знам кога.Години.Както и да е аз явно съм си я имала,но не съм знаела.Най-шокиращото в сл.е рецептата,която ми е изписана за лечението.Сега дръжте се да не паднете-103лв трябва да платя за да купя лекарствата #CrazyЗа пръв път имам толкова скъпо лечение гинекологично.Ясно е,че по правило лекарствата за гинекологични лечения са си скъпи,но не очаквах такава цена.30-40,дори 50лв бях се нагласила,че ще е ,но както е казал народа"Не си прави сметките без кръчмаря".Сега остана да чакам резул.от цитонамазката,дано поне там всичко е наред Praynigта да видим как ще се лекува тая раничка.

За Коледни подаръци още нямам настроение и муза.Може би чак средата на ноември ако не и декември.Също съм в голяма чуденка какво да е за това ви следя и  набирам идеи.

Ави е добре за сега е здрава PraynigНастроенията са както обичайно преобладавощо непредвидими.

Айла,честита титла и успех от тук нататък.Ти се чудесен специалист мисля в тази област и си помагала и помагаш много на всяка майка.

Олче,дай Боже милата ти майчица има сили и търпение да минат бързо и  възможно най-леко тези 6месеца Praynig

# 651
  • Някъде там...
Олче, стискам палци майка ти да се пребори с поредното изпитание и да е с вас още дълги години.  Praynig

Силви, при наличие на инфекция цитонамазката може да е с малко по-лош резултат от обичайния.  Peace

# 652
АЙЛА, честита титла. Бъди все така всеотдайна и помагай на майките!
Какъв е този магазин Комсед? Тука си нямаме такъв. Нашето Джъмбо май не е като софийското или варненското. Аз подаръците съм решила тази година по интернет да ги поръчам, за да не ходим по магазините
 в последния момент, когато е лудницата.
Децата все още не знаят какво....
Рони,къде ще го гледате това патенце? А като порасне и стане красив лебед  Wink Wink Wink Wink Ако си имате баба на село може да вземете патенце да го гледа там. Когото бяхме деца със сестра ми една година си взехме пиленце. Тогава струваше си спомням в онези времена пиленцата -10ст. Гледахме си го вкъщи близо месец и после го закархаме на село . Пиленцето се привърза към нас и все след нас вървеше.
Жабче виж и това пони. Може да се рисува върху него. http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.8053.
Олче, стискам палци майка ти да се пребори с всички трудности и да сте заедно още дълги дълги години!

# 653
Айла честито Заслужин сертификат  Hug  bouquet
Рони таз Мария ме разби  hahaha какво ще го правите туй пате , и ние не сме по долу ама искат живо куче обещала съм че като пораснат и слушат  Rolling Eyesне виждам в скоро време да стане може и да ги огрее  Mr. Green
Аз за играчките разчитам главно на интернет време нямам а и в Плевен освен Хиполенд 1 брой и няколко търговиики за играчки друго няма  Twisted Evil А в интернет има и много големи намаления наште кукли са с 10 функции а ги взех за по 20,41 лв на бр. имаха намаление 55% сега дебна и за други изгодни оферти главно за влак  Rolling Eyes
ssillvvi дано всичко е наред  Praynig
Далинка голяма звезда Бен да я нацелуваш
Олче много положителна енергия към твоето майче  Hug
Вери  Hug дано оздравява по бързо мъж ти Praynig
Мадлен от днес е с конюктивит  Twisted Evil писна ми  smile3515 smile3511
В понеделник са на ясла дано и мине вече че не издържам психически, физически и финансово

# 654
Жабче, Пинки пай пони имаме от миналата Коледа, подариха го на Вики, харесва го. Иначе другото любимо й е едно бебе с меко тяло, постоянно е наакано горкото и му крещи и му се кара Embarassed
Абсолютно нямам идея вече какво-а пък за Габи да не говорим, тя уж е голяма, ама все още иска да си играе с играчките, които вече сме дали на Вики Confused

# 655
  • София
  Отскочихме в обедната почивка до Комсед с такси с една колежка  и с такси се върнахме. Лудницата беше пълна, нямах време хубаво да разглеждам и май взех неща само на каките ....
  В комсед имаше и намаление на обувки, без ботуши или боти и на КК и взех два чифта обувки на каките и два чифта пантофи. Елена си има почти неизползвани от каките и просто няма смисъл да и взимам.
  От играчките, взех кукли за трите, нищо особено, но бях обещала. Взех три пъзела за 6 годишни на равенсбургер, от легото нищо не харесах... Взех и едно пумпалче и топка с дръжки, на която да подскачат, както и дъска с бг букви и цифри..  Мисля че е това, може би пак ще отскоча да доразгледам без да бързам толкова, ако нещо е останал, защото наплива беше огромен.

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 16:29 от Aila

# 656
Здравейте- използвам момента да драсна някой ред  Mr. Green
Нас ни тресат ясленски емоции. От 17ти октомври Саши е на ясла.Откакто сме се прибрали от морето да е бил здрав максимално седмица общо. Занизаха се едни хреми, едни вируси(от детски рожден ден)...Та първата седмица изкара три дни и в четвъртък го спрях защото сопола стана видим( в сряда само го заподозрях, че е там) И...цялото семейство изкарахме чудесен вирус. Направо ми се разказа играта. Васко много рядко се разболява, но и него го тръшна. Е оправи се за два дни(не гУ е срам  Crossing Arms ) а аз още подкашлям и подсмърчам. На Мишето май му се размина само (пу-пу)
Никога няма да приема, оправдая нито дори ще се опитвам да "се поставя на мястото" на родителите, които водят децата си болни в детските заведения. Това е абсолютно безотговорно поведение. Това болно дете разболява цялата група, семействата на тези деца, че и персонала също... каква и за кого е файдата?
Винаги има начин, рядко обаче има желание да се намери вариант за гледане в къщи на болното дете. Казвам го от позицията на човек, който сам си гледа и децата и домакинството- нямаме си баби, нито дядовци. Лели, стринки или чичовци не съм ги занимавала, но ако ми се наложи ще го направя без никакво угризение. Все може да се завъртят няколко човека за по някой и друг час...
Бен, ние на море бяхме в един хотел на "Градина" и последните ни дни(за които май предишния път разказах) се наложи да посетим инф. болница в Бургас #Cussing out Мислех че ни препращат за консултация, а там без въпроси или преглед директно искаха да ни приемат т.е. аз със Саши...а Васко вероятно трябваше да кръжи около болницата, че да ми води бебето за кърмене... Crazy луди хора...бая поспорихме преди да ни изпишат гликоза и ентерол. При положение, че "трябва незабавно да го включим на венозен антибиотик, не виждате ли колко е обезводнено детето?"..Уф не искам да си спомням. Дано да се възстановите напълно и повече да не стигате до там.  Hug И аз започвам да поназнайвам гоаулдския на Саши  Mr. Green Вече ясно се разбират Няма(използва се за сега за липсата на нещо), мамоооо, неее, ипо(хипо) и яйо(зайо)
Айла, честит ти сертификат- напълно заслужен.   bouquet
Дадох своя глас в анкетата за среща. Предпочитам края на ноември. Декември очакваме "гости" дето за сега само ни информираха, че пристигат, но не е ясно нищо повече...  Close 
И снимка ще сложа за колажа, само да хвана на едно място младежа, че напоследък все физиономията му е размазана в движение.
Деси, Олче, Рони  Hug
Та така...до следващия път, като се сетя какво исках още да кажа...свърши ми визуалната и всичката друга памет  Crazy

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 17:11 от i√k@

# 657
Здравейте, отдавна не пиша в темата, че се поразведох, а писанията ми в БГ-Мама даже за малко да ги представят пред съда за доказателство колко съм луда. Е, след няколко гадни месеца пак се престраших.

Ангел е с мен и е в чудесно настроение, гледа го баба му и на три годинки ще го запиша на частна градина в Пловдив- определено тук съотношението цена/качество е доста добро за частните градини.

"Гъбички за сто лева" и аз завъдих, още след раждането си завлачих някакви инфекции. Оказва се, че това е нещо от последните години, въди се candida non-albicans, която се лекува с наистина скъпи антибиотици, а и става устойчива. Така че хубаво е и мъжът да глътне едно от хапчетата.

Ангел го отбих на година и девет месеца, точно когато избягах от мъжа си и бях толкова изтощена, и физически, че казах край на кърменето. Той го прие без много протести, само че месеци по-късно някакъв атавистичен спомен го кара да пие млякото само на екс и аз да му държа чашата.

После пак ще разправям. Голям академик се извъдих, на дърти години пиша пейпъри. Ама е кеф.

# 658
Mamacita Bandida,  Hug
Трудно се намират подходящи думи, но ще опитам...една жена, решавайки да стане майка, трябва да е подготвена за всичко. Не знаем какви изпитания ни предстоят.
За решение, като твоето  винаги е нужна смелост и увереност в собствените сили. Понякога това е и инстинкт за самосъхранение. Хората са казали: по-добре сам, отколкото зле придружен.
Чудесно е, че Аче-юначе се чуства добре. В крайна сметка това е най-важното. Сигурна съм, че ти си/ще/ преоткриеш себе си, а в очите на детенце ежедневно ще виждаш най-чистата, безусловна и безгранична обич на земята.
Нещо подобно ми попадна скоро:
"..Когато един мъж е готов на всичко за една жена, значи истински я обича.
Когато една жена е готова на всичко за един мъж, значи го е родила..."

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 20:44 от i√k@

# 659
Здравейте, момичета!
Не съм писала от месец и половина. Не съм ви и изчела какво сте писали за това време. Надявам се, не сте ме забравили  Mr. Green
Почти не съм снимала и децата, но ще се поразровя да пусна 2-3 снимки тия дни.
Децата уж ходят на ясла от 12 септември, а аз от 15ти съм на училище. Два болнични вече съм взимала, а още няколко дни си ги предавахме с мъжа ми по обяд, когато аз отивам на работа, а баща им се прибираше, макар че беше на работа  ooooh! Последните няколко дни момчетата ходиха на ясла без да плачат, но сега Светли кашля...  #Cussing out Откакто съм започнала работа, през седмица съм си в къщи, а трудно се намира кой да ме замества.
Олче, ще се поразровя и ще кача нови снимки за колажа.
Айла, честита титла!

Сега отивам да лягам, че не се знае как и колко ще спим тази нощ  Peace

Общи условия

Активация на акаунт