АПРИЛската дружина, с бодра крачка тръгва на градина!

• 41 003
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добро утро, момичета.

За мен не е от най - добрите, майка ми влиза отново в някой от кръговете адски, но така ще е ... идните 6 месеца. Sad

Благодаря за подсказките за подаръци, много ми е приятна и интересна темата. Hug

При нас вариантите са няколко - за Вели мисля маймунката на Плей до, че хем любим добитък - маймунски, хем не му омръзва да размазва пластелин из цялата къща - http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.1711.
Или някоя от безбройните вариации на Томас-ите, (те няма как да му омръзнат Simple Smile), или тъй като сме ги събрали повечето, някакви допълнителни джаджи - депа, релсички и т.н. Crazy, радва се на всякакви пъзели, и чаркове за майсторене, ако може да са истински.  Mr. Green
Напоследък любимите му играчки са всякакъв род музикални, с батерии, без оглед точно какви, врътката е да сменя батериите по 1000 пъти, да отвива и завива с една малка отверка капачето и да поставя батериите до безкрай. Така може часове да откара. Laughing

За Елина мисля нещо от сорта - http://www.dizainbaby.com/images/more_pr/m13.jpg, тя има дървено (само люлка), но ми се иска да е по - голямо и функционално.
Голям фурор в момента жъне Мики Наш (Мики Маус Laughing), гледах че вариациите за играчки на тази тема са безчет. Thinking Хареса ми много Мини, средно голяма, с варинта за преобличане, не мога да намеря в нета да покажа. Рокли, поли, шапки и обувки, от пластмаса, които лесно се поставят върху тялото, точно са за възраст 2+. В Джъмбо ги гледах.
Друг вариант за кипри - тоалетка (миналата година така и не купихме Laughing), или повече ми се иска, и за двамата нещо такова - http://www.disbg.com/catalog/images/arditex-1907.gif
Иначе, най - лесно и полезно, ще е да им купим някакво обзавеждане за детската стая, че там само играчки, на детски клуб сме го превърнали Embarassed.

БебетЕ, кукли и кухни имаме 1000, не я впечатляват много - много Елината.

Докторски комплект им купиха баба и дядо наскоро, да видим ще пожъне ли интерес. Вели ни преслуша по няколко пъти, най - вече любимите МАМУНИ Mr. Green, Ени хич, ама хич не знае какво се прави със съответните джаджи, което ме радва безкрайно. Дано никога няма досег с лекари и все така да не знае. Whistling

Хубав ден на всички ви! Hug

# 631
Морнинг и от нас  Simple Smile
Олче  Hug дано неусетно минат тези 6 месеца и майчето ти бързо се възстанови  Hug
Нани, батито ви да се оправя и никакви Т вече  Hug
Дани, миличката тайфунка, толкова е гадно да те болят ушенца...дано бързичко се оправи и да нямат и двечките никакви поводи за посещение при лекари  Hug
Много ме замислихте с тези коледни подаръци  Thinking Покрай преместването не съм разопаковала 3- 4 чувала с играчки, а къщата е зарината с такива  ooooh! Изобщо не мога да се сетя с какво бих могла да го зарадвам. Има всичко и то по много. Единствен хит са колите, но при наличието на такива количества е смешно да купя още. Дрехи също има. Имам време да умувам, но едва ли ще измисля нещо интересно. Може би ще взема месечна карти за някой детски клуб и ще имаме един весел януари почивните дни. Играчки дори да открия каквито си няма не знам къде ще ги съхраняваме...явно последните 2 години сме попрекалили  Blush

# 632
  • София
Добро утро и от мен !
Олче, мерси за кафенцето - определено имам нужда днес. Все така си стискаме палци за майчето ти - всичко лошо да минава и да ви забравя  Hug

На патеричка да честитя на всички именници от вчера - все със здраве да си носят името и от щастие да не се оттърват!
Малко ви изпуснах тези дни, а вие сте пописали Simple Smile Моята кокона също е в отбора на якото тръшкане отново... Тази сутрин едва стигнахме в 9:20 в яслата - разбира се яде по пътя, но драмата за това какво да се облече и после какво и по колко да се яде беше голяма. Чакам с нетърпение да сменим времето тази събота и дано става с малко по-голямо желание, че е голяма мъка... Деня ми започва с почти два часа преговори, увещания и накрая караници  Embarassed
А в яслата тези дни само я хвалят - как почнала да слуша повече, пеела песнички, все са доволни. Явно наваксва с белите вкъщи  Mr. Green. Иначе преди два дена бяхме на ДК и си потвърдихме теглото - 15,100 кг, но за моя изненада се оказа, че много пораснало това момиче - докторката я изкара 98 см с обувките и я записа 97, но по-скоро е 96 някъде.

Жабче, благодаря за полезната инфо за Комсед и за уточнението за болничните. Аз явно се бъркам, защото ползвах от комисия. Дано все на по-малко майчета им се налага да се вълнуват от този проблем  Praynig (въпреки че виждам, че пак има болнички - да оздравяват бързо всички)
Мимето, страхотни снимки си ни показала от РД-то. Много сте хубави цялото фемили пу-пу и сладко Диди все с чаровната си усмивка  Heart Eyes
Върнах се и назад, че бях пропуснала и на Мария и семейство хубавата професионална серия снимки - пу,пу, Красота  Heart Eyes Hug
и на Олчето обичайната понеделнишка серия Красота по две  Grinning  Heart Eyes

Много са ни хубави всички дечица и гледам, че тези, които слушкат ще бъдат зарадвани с много хубави подаръци по Коледа, защото мамите им се трудят по въпроса  Laughing
Аз си признавам, че още не съм на такава вълна, но ми е много приятно да чета идеите ви. Ще почерпя опит и тия дни май ще почна и аз полека-лека пазаруването поне за приятелските дечица.
За моите ще е по една играчка, че и ние сме от заринатите, даже на скоро правихме поредното разчистване. Нещо напоследък съм на вълна дървени играчки и може би ще преслушам едно любимо такова магазинче, ако не се спра и аз на идеята на Олчето за масичката с две столчета, че имахме на времето един комплект от Комо купен (маса, две столчета и пейка), но остана здрава само пейката.

# 633
С извинение за закъснението - да са живи и здрави вчерашните ни именяци бъдещият бати Дими и най-смешният тати Митко!   bouquet
Миме, много приятна гледка си.  Heart Eyes Особено в такова усмихнато обкръжение.  Grinning
Нали ви казах, че за всичко трябва да се рИве. Затова, че се купили нови чоЛяпки, тЛябва да се въЛьнат, не искаш нова блузка мама да ти купи, Малия не иска нови игЛячки. Но пък у дома няма проблем. Даже на против. Много обича да бъде с нещо ново, просто й мина този странен период на отричането. Откри, че си има предимства да бъдеш мацка и да си носиш "туЛьбо якото яке".
Така де, отнякъде в речника й се взеха яко, и такаааа. Всяко половин-километрово изречение завършва и "и така".  #Crazy Crazy
За играчки не съм сигурна, че има нужда просто защото вече сме заринати. Последното страхотно попадение беше тунелът от Икеа. А, и комплекта вилички, лъжички, ножове и чаши за шампанско  Wink. Много голяма игра пада с него цяла седмица. Всички домашни плюшени и пластмасови любимци участват в играта. Когато мине окото, пак ще го извади.
И така.  Mr. Green

# 634
рони, като каза окото, как е красивата Мия? Възстанови ли се?

Вики пък има стресница от няколко дни, която тъкмо да зарасне и тя я хапе и пак разранява. Ама ще мине, няма де да иде, това да й е зора.

Ето и от мен една нова снимка на двечките: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=305347679490735&set=a … ype=1&theater

Качих едни снимки в албума за колажа, ама срамота, от толкова много снимки на Вики няма една хубава, все гледа някъде другаде. Олче, избери си някоя от тези, която прецениш.

Напоследък въобще не ги снимам, но вече се взимам в ръце, изтърсвам навън всички лоши мисли и болести и само напред.

# 635
  • Някъде там...
И ние сме в отбора на инатливите и с претенции към облеклото. Направо вече ми е омръзнало от постоянни претенции, а те май тепърва започват.  Laughing Особено Йоана се преоблича по 5 пъти, все нещо не харесва, не иска. Ако пък сестра й има нещо, което тя няма, настава драма.
Карат се за дрешки. Особено ако на тях има картинка с добитък или анимационен герой. Тези с Мини и Мики Маус се котират най-много. Дреха без картинка не се уважава. Виж ако е с Мини Маус не искат да я свалят и за през нощта. Като искам да сваля нещо такова за пране, трябва да намеря подобно, инак има рев 3 дни.

Мики Маус и компания е любим добитък. Вече имаме цяла колекция плюшки, пластмасови фигурки, дрешки, пантофки,  дори... гащи.  Crazy

Бейби борн и аз гледах, както и бейби Анабел, но реших, че са малки още за такива сложни кукли.  Thinking За рожденния им ден може и да им взема, ще видим. Че с обикновените бебета не играят особено, искат само да са съблечени и да им дават вода. Чат пат ги слагат и да спят в кукленските легла. Виж, с коли голяма игра пада.  Laughing

И ние сме заринати с играчки, вече ще ме изселят от вкъщи, имам ултиматум. Не че се спирам де... Просто поразчиствам от време на време за да освободя място за нови и така. Онзи ден занесох и в градината една торба, че ни искаха.

# 636
Малко на патеричка Честито на всички вчерашни именници  Hugкато забравих вчера  Embarassed
Като сте писали за претенциите за облекло аз скоро се справих с този проблем като забраних да се отварят шкафовете с дрехите / омръзна ми през ден да ги оправям  Embarassed/ в яслата ги научиха на нещо много хубаво спи се с пижама и сами си я търсят като им се приспи  Mr. Green А аз си улеснявам живота като ог вечерта си приготвам 2 комплекта дрехи те като станат Ники си избира а Мади няма претенции слава богу  Simple Smile
Вчера ходихме на лекар УНГ Ники вече е добре, а на Мади изписа един куп хомеопатични лекарства но аз съм доволна че спряхме вече тез сиропи и АБ
Олче мерси за кафенцето аз сега ще си пийна едно за следобед
Жабче много хубави подаръци аз кухня съм харесала за РД а що се отнася до Бейби Борн ние имаме един много боли като те ударят с него  Twisted Evil и сега е скрит поне до 5 години мисля да им купувам само меки кукли  Mr. Green
Вери прекрасни са ти дечицата на мен лично и 3-те снимки ми харесват

# 637
http://mishevae.snimka.bg/family/my-princess-room.629998.25437804 ето я нашата стая на принцеси готова Mr. Green
ВериНайс много хубава снимка и двете куклички са много лъчезарни Heart Eyes
Рони забравих и аз да спомена за страхотната фотосесия тук Peace Прекрасни сте с хубавото Миме и тати Hug
Бройте и нас в отбора с претенциите, по-скоро не иска да се преоблича да излиза  Crossing Arms
Олче стискам палци всичко да се оправи с майчето ти  Praynig

Жабче вярно все едно беше вчера Whistling леле как лети времето Mr. Green гогава показвахме бебешки легла, а сега вече приготвяме стаи с маси и столчета за рисуване и игра Heart Eyes

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 15:50 от Мимето*

# 638
  • Някъде там...
Миме, разкошна е.  Peace Спомних си изведнъж как ни показваше приготвеното за Диди креватче, докато бяхме бременни. Все едно беше вчера.  Laughing

Вери найс, много са ти хубави момичетата. Как е вашия татко?

# 639
  • Бургас
Честито на патеричка на всички именници!  bouquet От здраве да не се оттървете  Wink
Нагледах се на хубави снимчици, след ремонт на новия ми мобилен телефон, може би ще успея да направя и аз няколко, най-вече, за да сложа в албумчето за колажа.  Hug
Jiema, благодаря ти, че си се сетила за Далинка. Вкъщи си е вече почти месец и половина. Като се има напредвид че почти месец беше болна, не изглежда толкова много... Честно казано страх ме е да я пусна  Rolling Eyes
След скандалите от баба й, която ме заплаши след като й отказах да си изхвърля нещата, че няма да я гледа, продължи да идва и се гледат двечките... Ще ми се да я пусна ама...
Да ви разкажа за новите преживявания на дечко (междудругото за тръшканията и увещаванията сме като всички, но това не е от скоро  Wink Mr. Green инат и това си е  Heart Eyes
Бяхме канени на рожден ден на една кака втори клас, която си го празнува в тукашния Караоке бар, той е доста популярен (недетски) в града. След първоначалното й изумление всред силна музика и светлини, тя се впусна в танци като не слизаше от сцената и все дърпаше микрофона  Mr. Green Майка й обаче не е в час с модерната музика и детенце не знаеше текста  Joy
На следващата вечер пък бяхме на едно тържество от работата ми с раздаване на сертификати на сцена, в момента, в който се качих на сцената, дЯтето и то трябваше да е там... много ясно  Mr. Green и се почна едно блещене срещу светлините, сиреч публиката едно скачане и викане Laughing Голям зор, хареса й на момата звездния живот  Laughing Sunglasses Wink Mr. Green Няма лошо  Crazy
На болничките бързо оздравяване!  Hug Hug
Следя ви редовно и се радвам че едва успявам да ви изчитам  Heart Eyes
Под секрет мама (аз  Wink ) най-накрая взе да вдява какво приказва щерката, изтърпя ме значи и аз да започна да й разбирам  Mr. Green Party Flutter Hug
Спокойна вечер на всички  Hug

# 640
  • Бургас

Дани, като каза чичо доктор комплект, наскоро взехме на Дани за градината един много хубав. Не от най  - боклучавите, но не и скъп. В куфарче, слушалките, като се допрат до телцето и издават ТУП -ТУП звук, термометъра писка, инструмента за гърло свети, спринцофката е с пружина, сама се прибира и всичкото това за 12 лв.

Нани, заинтересуваме с това, от къде го взехте?  Blush
Решила съм да й взема масичка със столче, но то това си е отделно Коледата. Конкретно за тогава нищо не съм измислила, наскоро й взимах доста нови играчки като се застоя вкъщи и да не виси само пред телевизора.

Извинявам се за поредните постове.  Embarassed

# 641
  • София
Вмъкнах анкета, за датите за Коледната сбирка, ако ще се състои такава. Hug

За колажа няма срок, ще чакам да се съберат повече снимки. Мислех да е готов за Коледа, но както дойде.

# 642
  • София
  Малко страни от разискваните темички, но нямам търпение да се похваля и съм много радостна  Simple Smile
  Вече съм официално  IBCLC - Сертифициран от международен борд консултант по лактация (кърмене)
  Три месеца след изпита, най-накрая излязоха резултатите.  Heart Eyes

# 643
Честито, Айла! Много хубаво заслужено петобуквие са ти връчили! С радост да си го практикуваш.  Grinning
Бен, браво на Дали.  Heart Eyes
Гласувах.

И пак за темата с коледните подаръци - питах шефа какво иска и все, че си каза. Патенце. Не какво и да е. Живо.  Laughing

# 644
Честито, Айлаbouquet

Рони,  Joy Joy Joy

Бен, браво на Дали super-star! Laughing Heart Eyes

Вери, само така! Hug Положителната нагласа наистина предизвиква положителни събития и емоции! Heart Eyes
Много са сладки коконките ти! Flutter

Общи условия

Активация на акаунт