Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 99 206
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
Ох, ние другия петък, но напоследък имаме кофти серия от невървежи и не мога да се зарадвам  Tired

# 286
Ох, ние другия петък, но напоследък имаме кофти серия от невървежи и не мога да се зарадвам  Tired

Оооо, и при нас така. ) Ама...сложила съм си усмивката и каквото е. )
Вие къде ще сте?

# 287
Ами, благодарение на моя мъж , който се сети юни месец, че му се хидо на море нямаме карта и мислим на Шкорпиловци ( имаме роднини в околността ) да си търсим квартира на място  Tired

# 288
Чакам с нетърпение края на работния ден,  защото излизам в отпуск newsm68 и после - моренце   grinning039 help  sport027

# 289
Момичета, най-хубавото море досега ви пожелавам на тези, които имат карти и заминават скоро Wink А и да нямате карта - все ще се намери вариант на място и с добро настроение, ще се получи хубава почивка Hug Пък и като си помисли човек само, че е на морето, настроението се оправя мигновено, какво не бих дала още да съм там, обаче няма Blush

# 290
Уффф, аз започвам великото събиране на багажи, последни покупки за неща, дето съм се пресетила, че ми трябват. )
Силно се надявам да поогранича влаченето на дрехи, защото миналата година върнах половината мои и на щерката. )
Освен куфарите се започва и влаченето на торби, торбички, в които има какво ли не. )

# 291
Уффф, аз започвам великото събиране на багажи, последни покупки за неща, дето съм се пресетила, че ми трябват. )
Силно се надявам да поогранича влаченето на дрехи, защото миналата година върнах половината мои и на щерката. )
Освен куфарите се започва и влаченето на торби, торбички, в които има какво ли не. )

и аз така, всяка година се заричам да вземам по-малко дрехи  и после.... помъквам цели гардероби  hahaha

# 292
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Здравейте момичета, включвам се едва сега на 6-тия ден от Фрегата, днес е валежно, не бяхме на плаж и остана малко време да кача малко снимки.
Фрегатата си е супер - тази година сме с гривни-червени.На мен ми харесва хотела като цяло, има някои подробности с които свикнахме.Храната не е като на Несебър (мн. година), малко по оскъдна е, но пак си има разнообразие на различни ястия, салати и десерти.
Няма смени за храненето и часовете са много удобни: з. 8,00-9,30; о. 12,30-14,30; в.18,00-20,00;
Персонала в ресторанта е по-малко, малко са дръпнати - като си искаш допълнително да ти сипят малко се троскат, но това хич не ни притеснява, няма да ми развалят почивката.Като свърши дадено ястие се изисква малко време да изкарат, чакаме си.
За шума от главния път - доста е шумно, но като си затворите вратата (дограмата е много плътна и стабилна) почти нищо не се чува и се спи спокойно, вечер не е много топло и спим без климатика.
За стълбите до плажа - на отиване 5-7 мин. на връщане 15 мин., приятно е, сенчесто, няма никакво съприкосновение до пътя и колите - от ресторанта се слиза до подлеза.
Ето и малко снимки - http://pettesa.snimka.bg/sea/fregata.611636.24502206
Интернет има  покрай рецепцията, удобно е да седнеш с лаптопа, има мека мебел на две - три места в фоайето.
Една подробност за влизането в хотела - не слизате към Дружба а хващате пътя за Златните, има мантинели, табелата ще я видите, но няма да можете да се включите от мантинелите, спокойно - на 4 км. (горе долу) има обръщало.
Момичета това е от мен, не знам дали ще мога пак да се включа, приятно пътуване и почивка на всички на които им предстои.

# 293
pettesa, е, чудесно, мерси много за инфото. ))))

# 294
  • Някъде в Европа...
Весела почивка на всички, на които им предстои!

Има ли някои почивал на Созопол и основно питането ми е за вила Сирена...Иначе съм била в базата в Созопол и съм запозната с условията, но когато бях там, въпросната вила я нямаше (2005) и нямам впечатления, а в нета съм гледала оскъдно малко снимки...
Много ще се радвам ако някоя ми даде по-подробно описание...

# 295
Pettesa, мерси за снимките и инфото, може и да ми е полезно за другата година, макар че ние ще се мъчим да вземем карта за Созопол, ама кой знае - и на някоя от базите в Дружба няма да се разсърдим Laughing Прави ми впечатление, обаче, че сградата на Фрегата и площадката отпред стоят някак неподдържани, малко като останки от соца, не че очаквам 5-звезден хотел, но ми изглежда някак неприветливо, ако направят малко освежаване няма да е зле. Иначе стаите ми изглеждат чудесни, а за разстоянието до плажа да не говорим, след нашите ежедневни мини-екскурзии до плажа в Слънчев бряг Mr. Green

# 296
И аз разгледах снимките. )
Сградата определено изглежда кофти и стълбището едно....)
Ама хайде, все пак това се води ВПД, а не хотел като Флагман. Пък и няма да го купувам. ))))

# 297
  • Някъде в Европа...
Весела почивка на всички, на които им предстои!

Има ли някои почивал на Созопол и основно питането ми е за вила Сирена...Иначе съм била в базата в Созопол и съм запозната с условията, но когато бях там, въпросната вила я нямаше (2005) и нямам впечатления, а в нета съм гледала оскъдно малко снимки...
Много ще се радвам ако някоя ми даде по-подробно описание...

Май аз ще съм първата, която ще направи подробни снимки на вила Сирена Simple Smile

п.с. поправям се....изнамерих малко снимки http://galinak.snimka.bg/sea/sozopol-bg.176838.4094963

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 10:24 от AIR

# 298
pettesa с тези снимки ме върна 2009 г.когато ние ходихме точно там и за първи път с малчо  Wink

Относно събирането на багажи и мен ме чака това и относно заричането за малко дрехи също,но какво пък да не ги мъкна на ръце ...

dani.m73 предложи как да се открием  във ВПД-то ?

# 299
  • Някъде в Европа...
Mомичета номерът на впд СОзопол, даден на 1 стр., НЕ Е ВЕРЕН. Току що звъннах = казаха ми, че постоянно им звънят...но това е номер в Сарафово и ми дадоха номер на рецепцията в Сарафово, откъдето евентуално да ми дадат номер на Созопол. Да, ама и там го нямат и ми обещаха да ми го намерят до следобед и пак да им звъня по-късно....
Получа ли актуална инфо, ще пиша....

Общи условия

Активация на акаунт