Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 99 236
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
Шехина имаше ли комари на Несебър,на терасата имаше ли сушилка за дрехи ... питането ми е и  имаше ли щипки или да си нося? На Фрегата и Адмирал където сме почивали имаше,но по 5-6 бр.и ми бяха крайно недостатъчни.Случайно да сте ходили на Аква Парадайз или поне да ми кажеш дали знаеш цени ? Гледах на картата че е относително близо?

# 271
Ами комари не съм забелязала да има, нямахме поражения Wink Иначе щипки нямаше никакви, аз се бях сетила и предвидливо си носих Wink За аквапарка - навивах мъж ми да идем, ама той нещо се опъваше и в крайна сметка го пропуснахме, намерих цените обаче - ето ги Hug

# 272
Още една седмица и заминаваме - на прохлада в планината, не че ми е много гарещо, но ми е задушно. От вчера пак съм на работа, но само за една седмица и после пак една седмичка отпуска.
Миналата събота и неделя бяхме с наши приятели на една военна хижа на хижа Здравец. Хладничко, тихо, въздухът чист, чист ... Управителят каза, че я били обявили на търг  Close, направо не ми се коментира!

# 273
Както са почнали, ще обявят половината станции на търг. (((

И на нас ни остава още седмица до морето, търпение нямам вече. ) Мисля си само какво щое трябва да купим преди да тръгнем. )

Последно тези глупави бележки от поделението трябват ли, или не?
До сега никой от нашите хора, които бяха по базите не е казвал да са им искали. Хич и не мисля да нося обаче този път.
Ако пък решат да се правят на луди, ще вдигна цялата база на крак. )

# 274
И ние броим дните до 10-ти вече с нетърпение  Sunglasses...Относно бележките нямаме намерение да вземаме.Ние сме с еднакви фамилии ,дори копие от акта за граждански брак няма да нося.Имаме доказателство ако е необходимо -билета за отпуск който се подпечатва на място в  х-ла /ВПД-то съответно така,че ....толкоз по този въпрос .Относно покупките не знам и на мен ми е напрегнато да не забравя нещо. EmbarassedШехина благодаря ти за информацията   bouquet

# 275
За служебните бележки - от хотела в Пампорово са казали на мъжа ми, че трябва да носи - затова и изскара бележка. Ще носим само бележката и платежното + служебната карта - нищо друго.
Ако пък при вас се заядат - ще се обадите в поделението и ще ви изпратят по факса. Нали все пак мъжете имат служебна карта и си носите платежното, другото смятам, че е формалност.

# 276
То другото не само че е формалност, ами е и незаконно и напълно безсмислено.
Няма как поделението на съпруга, да издава хвърчаща бележка, че видиш ли на има жена и дете. Това е пълно безумие.
Единствените документи, които имат право да удостоверяват това са Акт за граждански брак и Акт за раждане.
Та въпросните хотели, ВПДта и почивни бази си плачат за яка глоба и санкция.

# 277
Здравейте момичета,

точно преди 6 часа се прибрахме от Несебър( с пътуването де) Grinning Grinning.
Много са добри условията,доволна съм и от базата и от храната.Няма  и как иначе щом сме с  2 кг плюс,хаха от днес сме на диета вече...
Стаите се почистват ежедневно,храната беше разнообразна и имаше по  3-4 ястия и спокойно можеш да си избираш.Дори и да закъснееш в смисъл да идете към 14 часа ,пак ще можеш да си избереш.Само закуската беше еднообразна, варени яйца,бъркани яйца,после пак варени и така.. Laughing LaughingНа басейна имаше достатъчно свободни шезлонги и не се наложи да си запазваме,ама виж за чадърите положението е по -зле.Ние вечно висяхме при детският басейн и така.За плажа ние специално ходихме на южния плаж.да плаща се но ,няма как да си сложа чадъра зад платената зона, защото дечурлигата вечно искаха в морето.Комбинирахме се с едно семейство и си деляхме чадъра,така че дойде поне малко по -евтино.Бяхме винаги на първа линия и имахме поглед върху децата. А относно Равда, да плажа наистина е пълен с водорасли,но иначе е по- спокоен.

За настаняването аз носих акта за раждане на детето и нищо друго,ни бележки ,ни брачни свидетелства.В деня на настаняването имат  толкова много работа ,че не гледат много много .има там една лелка ,пълничка,дето уж ги проверява,ама слаба работа..
Сега ще разгледам снимките си и ако има нещо от базата ще ви пусна.Тази година за първи път не съм снимала базата, голям мързел ме беше хванало..

Ако някой имам въпроси ,питайте Grinning Grinning

# 278
Krasiva, честито завръщане, макар че не е много за честитки, предполагам, че морето вече ти липсва Wink Радвам се, че и вие сте с добри впечатления от Несебър, то няма и какво толкова да не ви хареса всъщност Grinning Освен закуската Mr. Green, която и на мен към края вече ми беше адски омръзнала, ама това е положението - стандарно компле, нищо забележително Simple Smile А по повод Равда - вярно, че имаше по-малко хора, това е ясно, но пък беше пълно с цигани и сравнително мръсно, водата с водорасли и целият този пейзаж на мен поне ми дойде пракалено Wink Но всеки си знае - ние поне не повторихме, ходихме си до края на Слънчев бряг Simple Smile

# 279
Да побутнем темата момичета   Animal Snail С нетърпение чакам smile3558

# 280
Ние утре заминаваме за бунгалата на Обзор.

# 281
Ние утре заминаваме за бунгалата на Обзор.

Как така утре /4 август/...................смяната не започна ли на 1 август........

# 282
Не знам откога е смяната. Ние сме си запазили от утре. Twisted Evil

# 283
  • Розовата долина
Не знам откога е смяната. Ние сме си запазили от утре. Twisted Evil
Приятно изкарване и много да те слушат мъжете!!!

# 284
Как сте момичета?. )))) опустя темичката нещо, явно повечето са на море.- )
Ние заминаваме в понеделник, вече нямам търпение. )

Общи условия

Активация на акаунт