Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 99 200
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте ,
vesi_k77 две години поред бяхме там, тази обаче пропуснахме Laughing LaughingАко до сега не си ходила в други ВПД-та ,ще ти хареса,ходила ли си обаче другаде .....нз.Да започна от стаите,апартаментите са добри,широки ,банята също им е доста по- голяма,но стаите ,са малки,по три легла и шкафчетата двама души +дете над 2 години си е тесничко.Самата база е супер,поне беше,ако не е западнала,басейн,джакузи -работещо,заведение,много голяма площ за игри,тенискорт,шах   и най- хубавото е ,че плажа е точно под базата.Той е само за базата,чадъри и шезлонги винаги има.Пясъкът на цвят леко чернее,нямам си представа защо,но и двете години си беше такъв.
Храната -ами какво да кажа,първата година бяхме много доволни от храната,но втората вдигахме скандали,вечно беше студена и не много вкусна.Според мен обаче това си зависи от главният готвач ,който ще е на смяна.
Ако искаш снимки пиши на лични,имам в изобилие Laughing Laughing
[/i]

# 331
Е, завърнахме се от Несебър , нещо много бързо минаха дните:cry:
виждам оплюли сте нас "селяните"  Wink само да кажа , че при нас имаше доста хора от всички краища на страната,
/ пловдивчани бяхме пет-шест семейства само /, но въпреки това храната също свършваше   Laughing

# 332
Здравейте и от мен. )
Завърнахме се днес, за огромно наше неудоволствие. )
Но пък не пропуснахме и днес да си направим плажа и да напуснем стаите в 11.45мин.
За сметка на това чистачките мърмореха колко много мръсно било...нормално, при положение, че изхвърляха само кошчетата за боклук и евентуално минаваха с метла...) страшно ги мързеше.

# 333
  • Някъде в Европа...

За жалост обаче ,манталитета на българина му е в кръвта и никога няма да се избави от него!

Не е и до българина...Била съм в Испания на ОИ, ами испанците са още по-зле...мисленето им е , че щом са на почивка всеки им е длъжен и могат да правят каквото си искат....справка - чужденците в Слънчев бряг...

# 334
  • софия
Потвърждавам!
Тази година бяхме на Синеморец, еми тия чужденци се качваха до хотела си-АИ да си вземат пиене, което консумираха на плажа...а барчето е зад гърба им! Rolling Eyes

# 335

Момичета , някой от вас да е успял да се свърже с агенцията!Искам да почиваме септември на Хармония,но от там ми казаха само  с агенцията ,че мога да говоря,а те естествено не вдигат телефони! Приемам всякакви други идеи !

Септември и октомври в Хармония ще почиват с безплатни карти завърналите се от мисии и ме съмнява да има места, но все пак пробвай

# 336
Здравейте  момичета, и аз се включвам в темата ви, много разочарована от храната във Фрегата. Чета по наред разни коментари на миранда които изобщо не отговарят на истината. Изобщо не са оставяли от храната да се сипва всеки сам. Яденето свършваше действително много бързо защото беше много малко, не видях да остава месо в чиниите по масите. Какво да ви кажа не знам щом стигнаха до там да разрязват пържолите и шницелите на половина представете си какво количество храна е зареждано. А за тези граждани които пише миранда и затова че и е неприятно не знам какво лошо в това има, че всеки по някакъв начин си е намерил  и платил карта, нашата например е с резервация по телефон. Но лично мое мнение след това обслужване догодина много от хората които са били няма да повторят да отидат пак там. В поделенията вече са пуснали картите за сезон Зима 2011-2012 г.

# 337
Viki723, кога си била във Фрегата?
Храна по масите оставаше и то в доста доволни количества.
Пържоли, шницели и каквото и да било месо НЕ е разрязвано в нашата смяна (10-20ти август).
Храна всеки сам си сипваше първите 2дни, и последния ден.
Яденето не мисля, че е било малко, нормално си беше като количество и не много по-различно от миналата година във Флагман.
Сега друг е въпроса кой, колко яде, и колко може да си сипе в чинията, а после да мърмори, че било малко.
Няма как в къщи да ядеш една манджа 1седмица, а като отидеш на почивка да гледаш да си наваксаш с пържолите. )

# 338
  • софия
Mirama все пак човек си плаща за това да не яде една манжда всеки ден.
Чужденците, както писах по- назад мисля, че са по зле и от нас, относно яденето и трупането.
Все пак всеки има избор, като не ти харесва- на море, но не с карти от МО. Peace
Избор на хотели ОИ- много! Peace

# 339
iniici, е аз никъде не съм написала, че се е ядяла една и съща манджа.
Напротив, имаше достатъчно разнообразие.
И въпреки всичко, човек пак основно си яде нещата, които харесва.
На мен примерно на края ми писна от пържоли и такива меса и си вземах някаква манджа, яхния. )
И чак да е свършвало ядене, също не е така. Ние ходехме все към края на обявените часове за хранене и дори и тогава си имаше останало и оставаше.

# 340
Момичета, не се лъжете за храната по станциите, че свършва или че няма достатъчно. Laughing
Мъжът ми е учил точно това във военното, как се изчислява храна.Имат си някакви формули по брой хора, количества храна и разни други дето не ги разбирам, но всичко се изчислява по грамажи и няма начин да не стигне, как мислите, че се изхранва цяла армия  Laughing
Все пак човек може да погълне едно количество храна от там на сетне и да иска повече не става  Crazy
Всичко зависи от персонала, как ги представят нещата, нали и те семейтва хранят и трябва за тях да остане  Mr. Green

# 341
  • Sofia
Момичета, не се лъжете за храната по станциите, че свършва или че няма достатъчно. Laughing
Мъжът ми е учил точно това във военното, как се изчислява храна.Имат си някакви формули по брой хора, количества храна и разни други дето не ги разбирам, но всичко се изчислява по грамажи и няма начин да не стигне, как мислите, че се изхранва цяла армия  Laughing
Все пак човек може да погълне едно количество храна от там на сетне и да иска повече не става  Crazy
Всичко зависи от персонала, как ги представят нещата, нали и те семейтва хранят и трябва за тях да остане  Mr. Green
Peace Съгласна съм и аз, че персонала понякога злоупотребява. Храна винаги трябва да остава. Няма такъв филм пържолите свършиха, но в крайна сметка, който не харесва това, което предлагат ВПД по морето да си плати ОИ и да спре да мърмори. Аз лично до сега съм била доволна.
Тази година почивахме в Обзор. Там е нещо съвсем различно, нищо общо с ВПД, но на мен лично ми хареса. Най- доволна беше дъщеря ми.

# 342
Ами аз няколко пъти казах, че храна винаги оставаше.
Дори последните 2дни оставаха пълни канти с пържени картофи, имаше си и шницели, пържоли.
За ОИ по 4-5звездни хотели...има теми в На път за няколко хотела, за които хората са си платили луди пари...а храната като за прасетата.
Така че не винаги скъпото, означава по-добро.
Отделно, че ВПДта (храната) са подложени на строг контрол. И човек може да е сигурен за себе си и децата, че ядат свястна храна.

# 343
Момичета,кажете нещо за хотела в Пампорово?Какви са условията,храната?Има ли басейн-заплаща ли се?Ако някой има и снимки ще е още по-добре  Hug

# 344
Момичета,кажете нещо за хотела в Пампорово?Какви са условията,храната?Има ли басейн-заплаща ли се?Ако някой има и снимки ще е още по-добре  Hug

Имаше някъде назад и снимки и мнение за условия, храна и т.н.
На мен страшно много ми хареса, ноември, декември надявам се да сме там. )

Общи условия

Активация на акаунт