Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 99 085
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
  • Някъде в Европа...
Дени, въобще не съобразих, че 6 ти е неделя...Да, в неделя ще тръгвам наобратно. Предполагам , че ще тръгнем сутринта, че ще сме голяма група и да се събираме по пътищата Wink Явно ще се разминем някъде между Пампорово и Пловдив....
Мирама, заповедта е от миналата седмица...За 2 - ки е 10 лв, за 3-ки -15 лв...
Аз влизам в групата на 15=те лева bowuu. Малко са да, но си е голямо морално удовлетворение, когато си единствения в поделението, който ще ги взема  Wink

# 481
  • Варна
Тъкмо насолих мъжа ми, че има една 1-ца на СТАНАГ-а /от 100 години го юркам да сяда да учи да се яви пак/ и няма да има добавки, а то каква добавка било - направо подигравка. Това правителство вече съвсем започна да се подиграва с военните #2gunfire.

# 482
Здравейте дами,

позамря нещо нашата темичка.
Публикувам няколко маршрута за тези, които решат догодина да почиват на Картела или да си направят разходка в околностите.

http://www.siva-dionis.org/index.php?option=com_content&view … id=68&lang=en

http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=371095

http://www.rudopia.org/bg/beglika/turism

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 15:14 от eforina

# 483
Да стискате палци

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 18:29 от Mirama

# 484
Mirama, най-после! Дано всичко мине безпроблемно Hug

Иначе, да се похваля и аз - от 1-ви ноември мъжът ми ще става майор, длъжността му вече ще е майорска и колкото и да не го показва, си личи, че се радва на тази стъпка нагоре Wink Сега за мен започва голямото чудене какво да му подаря по този повод Heart Eyes

# 485
Шехина, еее, честито. )
Тук в Плевен хич не се радват при повишение....няколко приятели ги повишиха и доста им трепери на д..то при всеки подбор.

# 486
Мерси Hug

А иначе, знам ли, мъж ми хич не обича да говори за работата си, та не съм в течение дали го грози опасност от съкращение - знам, че наскоро и в тяхното поделение съкращаваха зверски, но вече са останали толкова малко офицери, че май няма накъде да съкращават. Дано няма неприятни сюрпризи по-нататък Wink

# 487
Мирама, лека операция  Praynig

Шехина, честито   bouquet

# 488
  • Варна и...духом на Босфора
Mirama, най-после! Дано всичко мине безпроблемно Hug

Иначе, да се похваля и аз - от 1-ви ноември мъжът ми ще става майор, длъжността му вече ще е майорска и колкото и да не го показва, си личи, че се радва на тази стъпка нагоре Wink Сега за мен започва голямото чудене какво да му подаря по този повод Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Laughing Hug Как какво бе Шехинчето? Истанбул агейн!  Crazy Party Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

# 489
Simpatiuh4e, благодаря Hug

А за Истанбул - уф, мъж ми наред с хубавите си качества проявява един типичен рачешки прагматизъм и пестеливост, а така искам да го заразя с моята пътешественическа страст Wink Опитите продължават обаче Laughing

# 490
 Е, и аз съм Рак ама дай ми да пътувам...А моя Овен грам не обича  Crossing Arms

# 491
Малко отплеснахме темата, ще ни извините Wink Странно наистина, Симпатюхче, по принцип раците сте по-големи домошари от овните, но все пак трябва да се види цялата натална карта Wink Опитай се да го превъзпиташ този твой Овен Wink

# 492
Охххххххххх, ако някой ми каже как се възпитава Овен ще го позлатя. Ние Раците сме инати, ама Овнитееееееее....

Сори за спама bouquet    

# 493
# 494
  • софия
simpatiuh4e и ние сме така- аз рак, но си имам 2 овена. На мен само ми дай да пътувам... hahahaА за пестеливост у раците и дума да не става Crazy

Общи условия

Активация на акаунт