Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 99 098
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Момичета,дори с две заплати е трудно да се кара.Лишаваме се от доста неща.А с една и зимата,когато разходите за ток са доста големи е доста трудно.Но да сме живи и здрави е най-важното.Не може да е все хубаво или все лошо нещата се подреждат някакси.Важно е да не се предаваме и да се борим в този труден живот.
JMM и аз съм била доста време без работа.А след майчинството като взех да търся,първият въпрос на интервюто беше имате ли малко дете.Имали кой да го гледа.Дори някъде ,като чуеха и интервю не се провеждаше.Сега с бабата работим на смени,и ако се наложи нагласяме смените,когато детето е болно.Смахната работа,искат раждаемост,а като търсиш работа не ти дават равен шанс с др.кандидати.Защото имаш малко дете.Нима те не са минали по този път.Извинете ,но се ядосах.

# 466
Да и ние работехме и двамата ( мъжа ми пътуваше по 100 км всеки ден) ,но родителите ми ни помагаха за детето,сега обаче сме в друг град и съм сама с двете деца,очакваме таткото да се завърне в края на месеца.Да и на мен това ми беше първия зададен въпрос деца имате ли,а сега с две съм в още по неизгодна позиция,но здраве  да е ,ще се оправим някак си.

# 467
  • Някъде в Европа...

Картата ни е от 06.11
Значи догодина да не те питам как си се уредила с карта от международните  Wink

Joy Joy Joy Joy

Коментар в същия дух - ами, това е то - жена в армията Wink Wink Wink СЕризоно - успея ли, ще се възползвам Wink Wink Wink

Пампорово = отиваме всички колеги там за 4 и 5.11 на банкетче...Ще се разминем за малко...

# 468
  • софия
deni_den картата от академията ли е? или е взета още мъжа ти преди да започне там? Или е задочно той?

# 469

Картата ни е от 06.11
Значи догодина да не те питам как си се уредила с карта от международните  Wink

Joy Joy Joy Joy

Коментар в същия дух - ами, това е то - жена в армията Wink Wink Wink СЕризоно - успея ли, ще се възползвам Wink Wink Wink

Пампорово = отиваме всички колеги там за 4 и 5.11 на банкетче...Ще се разминем за малко...
Еееее за малко да се засечем.Няма ли да останеш и на 6ти?
 iniici задочно е.Картата е от поделението.

# 470
  • Някъде в Европа...

Картата ни е от 06.11
Значи догодина да не те питам как си се уредила с карта от международните  Wink

Joy Joy Joy Joy

Еееее за малко да се засечем.Няма ли да останеш и на 6ти?
 iniici задочно е.Картата е от поделението.

Няма, мацко, на 6-ти на работа.....

Хайде малко инфо, което сигурно знаете де = ще има добавки към заплатите, за тези които имат по-високи оценки от 2 на Станаг...Ще ме огрее и мен Wink

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 09:43 от AIR

# 471
AIR, и какво общо има Станаг със заплатите?
Те орязаха всички добавки до сега, сега се сетиха...

# 472
6-ти е неделя, каква работа?Те тия добавки са си подигравки  Laughing

# 473
deni_den, те добавките преди време не бяха подигравки, но решиха да ги премахнат.
А за работата в неделя, ако е на дежурства, няма значение събота ли е, неделя ли, празник, или не.

# 474
  • софия
Mirama , мацките си коментират, че може би ще се засекат на Пампорово. Peace
Ау, моят мъж има двойки по 2 езика...Даже и ниско, пак си е нещо.Хайде сега, офицерските заплати не са ниски...

# 475
deni_den, те добавките преди време не бяха подигравки, но решиха да ги премахнат.
А за работата в неделя, ако е на дежурства, няма значение събота ли е, неделя ли, празник, или не.
Извини ме, но говоря за сегашните добавки за които се спомена във връзка със станаг-а, никой не говори за предишните  Naughty
А за работата и дежурствата, мислиш ли, че нямам понятие, че реши да ми обясниш?

# 476
Ей, момичета, все ще намерите за какво да се захапете Mr. Green Едва ли има някоя от пишещите в темата, която да не е наясно какви са условията на работа в армията... Но това е положението, какво можем да направим? Относно добавките за Станаг, ми стана любопитно и питах мъж ми - той се разсмя и каза, че са точно 10 лв, голяма добавка наистина Wink Но здраве да е, все пак е нещо, на фона на цялата несигурност и безработица в страната, е пак добре, че се получават сравнително добри заплати, при това относително редовно Peace

# 477
deni_den, и аз за това попитах какво точно представляват въпросните добавки за Станаг. Защото тук не се е чувало да дават такива.
А за работата и дали си имаш понятие от нея, не всички жени на военни си имат понятие и изобщо се интересуват. А ти като си запозната, просто ми подмини поста, не виждам къде точно е проблема.

Много докачлив станал тона в тази тема...

# 478
 Mirama по принцип не съм докачлива  Hug не го разбирай така.
С  AIR  се познаваме лично /не от тук/ и разменихме няколко реплики помежду си.Изненадана бях от коментара ти сякаш се опитваш да ми обясниш нещо което ти сама не си разбрала.
Както и да е, няма проблем.

# 479
Вижте какви аватари си сложих, ето ако искате и вие: http://photobucket.com/images/army%20wife/#!cpZZ1QQtppZZ16

Общи условия

Активация на акаунт