Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 99 109
  • 724
  •   1
Отговори
# 450

02/9522174 - факс
0892 606 722 -  /служителка в стаята с факса/ - Аз й звъннах на телефона за да проверя
дали факса е пристигнал успешно

Благодаря, в края на деня успях да изпратя информацията  Peace

# 451
Вчера и нашата карта бе платена дано всичко в понеделник да е ок и при нас с факса  Praynig

# 452
Малко да пораздрижим темата, че много замряла.
Ние платихме картата и пуснахме платежното по факса от 2-рия път, да не повярваш направо  Laughing та ще се радваме на малко почивка в началото на ноември.Дали ще е почивка много не знам с децата, но няма как да сме без тях, а така си мечтая за усамотение с мъжо  Blush
Има ли някой, чийто мъж е в академия в момента?

# 453
 Моя мъж кара сержантска школа в Търново в момента.

Даже в момента са на оцеляване, голям кеф в тоя дъжд.

# 454
На мъжът ми колеги са в момента там,до май месец.По не желание са там,но ги заплашиха със съкращение.Не им осигуряват храна,нито пари за храна,пълна мизерия.Разходите са доста,според мен не си заслужава.

# 455
  • Някъде в Европа...

Има, имаааа....., но да се включат главните действащи лица...

Относно факса, аз тези дни много разговарях с агенцията по сименс, че и факсове им пуксах и всичко ми се получава от първия път...Даже едни дълги, дълги разговори водя и много мили са жените...дори случайно си поговорих и с колега от сектор Международни почивки Wink

Дени, откога ви е картата?

# 456
  • Някъде в Европа...
Моя мъж кара сержантска школа в Търново в момента.

Даже в момента са на оцеляване, голям кеф в тоя дъжд.

Ако ще те поуспокой- днес до следобед беше хубаво времето в Търново Wink. В момента вали обаче, не много силно, но си вали...

# 457
mama na niki, навсякъде където се провеждат обучения е така, не се осигуряват вече пари за храна и т.н. Евентуално командировъчни.

Мъжа ми в понеделник е на преглед при професора. Стискайте палци да го запишат възможно най-рано за операция. Че положението е сериозно.
А като гледам как 2месеца не успявахме час да запишем...дано да не е същото с планирането за операция.

# 458
Mirama,стискам палци всичко при вас да се уреди.И операцията мине  бързо и без  проблеми.

# 459
Ако ще те поуспокой- днес до следобед беше хубаво времето в Търново Wink. В момента вали обаче, не много силно, но си вали...

E, ние се чуваме вечер за малко и горе- долу знам как вървят нещата. Благодаря все пак  Hug

Разходите са доста,според мен не си заслужава.

Да, разходите са доста, но и тук да е- пак харчим горе- долу същото....Но дали си заслужава- зависи от ситуацията.За моя мъж това е единствения шанс да се пенсионира като военен след около 12 год. Тоест за нас си заслужава.  Peace

Мирама, Успех  Hug

# 460
simpatiuh4e, при тези подбори, които се правят всяка година, едва ли има човек, на когото да се гарантира, че след Х бр. години, ще се пенсионира.
Понякога повишаването в звание е нож с две остриета.
Колкото по-висок чин, толкова по-голяма вероятност (не навсякъде) да те изгонят на следващият подбор.

# 461
Да права си,всеки преценя сам за себе си.Но 12г.са доста време и не знаеш какво ще ти предложи живота.Мъжът ми ги закриват другата година.Жилището ни е в Пловдив,ако го разпределят другаде аз ще съм без работа и по квартири.Просто няма да се справим.А и въпроса с детските градини е доста сложен.Той е в армията,заради мисиите,това е неговото мнение.Въпреки,че аз съм против и се поболявам от притеснение.

# 462
mama na niki много си права,и моя мъж така ако не са мисиите,нямаше и жилище да имаме.Аз също дълго време бях без работа,защото се местихме няколко пъти,след първото майчинство,нямаше ясла за детето,след това се преместихме имаше ясла ,но нямаше работа,в един момент довършиха апартамента ни и сега сме си във свой дом,но отново е на дневен ред търсене на ясла и работа ooooh! да видим какво ще стане, че то с една заплата е тежко.

# 463
 Така е, всеки случай се и за него си. В нашия е за добро  Peace

И моя иска на мисии ама няма....От това поделение не излизат или ако излизат е срещу 5 хилки...

# 464

Има, имаааа....., но да се включат главните действащи лица...

Относно факса, аз тези дни много разговарях с агенцията по сименс, че и факсове им пуксах и всичко ми се получава от първия път...Даже едни дълги, дълги разговори водя и много мили са жените...дори случайно си поговорих и с колега от сектор Международни почивки Wink

Дени, откога ви е картата?

Картата ни е от 06.11
Значи догодина да не те питам как си се уредила с карта от международните  Wink

Общи условия

Активация на акаунт