Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 99 130
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Който има желание да даде инфо - ще го напарви .......... предлагам да сложим край на този спор............тук сме все пак да си споделяме и помагаме.........
Лек ден на всички!

# 436
  • някъде там и аз незнам
Здравейте момичета,до днес само ви четях, но се осмелих да драсна два ,три реда и да ви попитам,има ли на някоя от вас съпругът  да заминава от 16.10.2010г на мисия в Афганистан(Кабул)????

# 437
радини вълнения зная че никак не ти е леко в момента,но три пъти прочетох датата16.10.2010г но съм сигурна че 2011 г. и малко ми се върна настроението(аз чакам моя към края на месеца да се прибере и това би означавало че това трябва да са хората които ще ги сменят),колкото по малко време остава толкова по тежко ми е,не знам при вас как е но един месец на фона на изминалите 8 месеца подготовка и мисия уж трябва да е малко,но си е толкова много.... Sad

# 438
  • някъде там и аз незнам
радини вълнения зная че никак не ти е леко в момента,но три пъти прочетох датата16.10.2010г но съм сигурна че 2011 г. и малко ми се върна настроението(аз чакам моя към края на месеца да се прибере и това би означавало че това трябва да са хората които ще ги сменят),колкото по малко време остава толкова по тежко ми е,не знам при вас как е но един месец на фона на изминалите 8 месеца подготовка и мисия уж трябва да е малко,но си е толкова много.... Sad
извинявам се за грешката 16.10.2011г заминава,явно вече започвам наистина да се притеснявам дори  и два пъти да го прочета преди да го публикувам пак съм объркала  Cry

# 439
  • Сливен
Вълшебна, е точно за това става дума. Но само този професор можело да се наеме да направи разбиване с лазер. Камъка е голям и се препоръчва оперативно премахване.
Въпроса е да се доберем до него.
здравей от доста време вече ви чета и все не намирам смелост и аз да пиша тук,но днеска вече прочетох това за съпругът ти и събрах смелост
Моят баща доста дълго време го лекуваха в Сливен естествено безуспешно  и преди две години ходи при един проф във ВМА,но пак нищо.Тази година реши да отиде при друг ,който му обърна внимание изследваха камъните отново засега е доволен назначи му тримесечен курс  и ще чакаме да видим какво ще стане.

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 10:49 от disidi

# 440
Все пак да се похваля, че този месец най-накрая успяхме да запишем час за голямото светило. ) След 3месечни опити.
Естествено сега ще отиде да си плати за прегледа, нищо че въпросният преглежда във ВМА, но такъв бил "реда". )

# 441
Мирама, честито! Дано най-после прегледат мъжа ти и се предприеме успешно лечение Hug

# 442
Момичета, знаете ли по кой закон имаме право на 1 година неплатен отпуск ако придружаваме съпругът си при негово командироване в чужбина?

# 443
  • Sofia
Аз доколкото зная неплатен отпуск за една година можеш да поискаш независимо от причината. Важното е работодателя да го разреши.

# 444
Здравейте и от мен,

И ние се завърнахме от Хармония в петък.  Седем дни страхотно време - обиколки и почивка.
Vili_Dimitrova - ероятно сме били заедно за няколко дни. Прекарахме чудесно, но не съм доволна от храната.
Всяка сутрин и вечер - едно и също меню. За сравнение - предният месец бяхме на Картела и
веднъж не повториха храната.
Лек и успешен ден на всички!

малко снимки:http://s94.photobucket.com/albums/l84/eforina/PAMPOROVO%202011/

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 11:36 от eforina

# 445
 eforina, много хубави снимки.Всички ли са от Хармония?Разкажи повече.Ние ще сме там от 6.11, ако има някой за там ще се радвам да се видим.Каква беше храната, басейна работи ли?

# 446
Момичета, може ли някой да ми даде номера на факса на агенцията за да си пратя платежното за платената карта  Praynig по телефона все ми дават някакви проблемни номера  #Cussing out

# 447
Момичета, може ли някой да ми даде номера на факса на агенцията за да си пратя платежното за платената карта  Praynig по телефона все ми дават някакви проблемни номера  #Cussing out

02/9522174 - факс
0892 606 722 -  /служителка в стаята с факса/ - Аз й звъннах на телефона за да проверя
дали факса е пристигнал успешно

# 448
Който има желание да даде инфо - ще го напарви .......... предлагам да сложим край на този спор............тук сме все пак да си споделяме и помагаме.........
Лек ден на всички!

Напълно съм съгласна с теб "добрия тон" в тази тема преди време ме отказа да я посещавам.
Но ето  сега научих ,че на Картела било хубаво. Peace

# 449
Напоследък от банката подават бързо информацията към агенцията. Приятели така имаха проблем с факса, но когато се обадили да попитам каво става, им казали, че платежното е при тях вече.

Black Diamant, не си спомням да съм те засичала в темата, че чак "добрият тон" да те е отказал. Макар тук тона никога да не е бил лош, или поне аз не съм заварвала подобно нещо.
Но всеки с претенциите си...

Общи условия

Активация на акаунт