Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 99 016
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
  • Велико Търново
Не знам, още не се е видяла. Но, най-вероятно паричките ще са ню-ню.

# 556
Е, няма да е за сефте.....

# 557
Кофти Confused Направо да се радвам тогава, че в поделението на мъж ми са получили и разпределили вече парите. Дано и в други поделения да е станало така Peace

# 558
  • София
Пари няма да има, дами!

# 559
Кофти Confused Направо да се радвам тогава, че в поделението на мъж ми са получили и разпределили вече парите. Дано и в други поделения да е станало така Peace

Сигурна ли си в това?Взели ли са някаква сума?

# 560
Ще питам за детайли Wink

Така - да не хвърлям напразно бомбата аз с неточния си пост по-горе - значи днес са се събирали 3 души от началниците (сред които мъж ми) и са разпределили бонусите според това, което им е съобщено като сума. Т.е. до момента не са получили инфо за отмяна на бонусите. А вече какво оттук нататък ще се реши, той естествено няма представа. Аз явно се изразих прекалено неточно по-горе, няма как да са получили парите, по-скоро са получили заповед да ги разпределят и досега нямат такава за отмяна на тези бонуси. Ако наистина са ги отменили междувременно е голяма гавра, защо беше нужно изобщо да ги оповестяват, че и да ги разпределят, хората психически са се подготвили, че ще получат нещо. Идиотия, мда.

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 18:22 от Шехина

# 561
Шехина, за София и за големите началници няма да ме учуди, че ще намерят пари и ще си разпределят нещо.
В доста поделения вече са казали, че пари няма да има.

simpatiuh4e, тя една заповед винаги може да се отмени. )
А за старите кадри, те се пенсионират, за да могат да си вземат 20те заплати сега, нали се готвят промени и там. Но пък после нищо не им пречи да се върнат като граждански лица. ) и хем пари в джоба, хем пенсия, хем заплата. Пей сърце. )

# 562
  • софия
Mirama , е недей така, все срещу софиянци...Ами елате  да видите пък дали е толкова лесен живота в София. Hug Нищо лично  Peace

# 563
Шехина, за София и за големите началници няма да ме учуди, че ще намерят пари и ще си разпределят нещо.
В доста поделения вече са казали, че пари няма да има.

A, не знам, мъжът ми каза, че най-вероятно утре ще ги зарадват с нова заповед за отмяна на бонусите - няма как да го отмине това тяхното поделение. Иначе наистина големите началници сигурно са се подсигурили, ама те кога не са били добре Wink

# 564
  • Някъде в Европа...
Ще питам за детайли Wink

Така - да не хвърлям напразно бомбата аз с неточния си пост по-горе - значи днес са се събирали 3 души от началниците (сред които мъж ми) и са разпределили бонусите според това, което им е съобщено като сума. Т.е. до момента не са получили инфо за отмяна на бонусите. А вече какво оттук нататък ще се реши, той естествено няма представа. Аз явно се изразих прекалено неточно по-горе, няма как да са получили парите, по-скоро са получили заповед да ги разпределят и досега нямат такава за отмяна на тези бонуси. Ако наистина са ги отменили междувременно е голяма гавра, защо беше нужно изобщо да ги оповестяват, че и да ги разпределят, хората психически са се подготвили, че ще получат нещо. Идиотия, мда.

Във всички поделения е така...при нас тоже... Simple Smile До днес сутринта трябваше да са разпределени парите, които доидоха със заповедта вчера....от днес от 10 ч. горе=долу всичко се стопира...т.е. парите разпределени, хората също, а новина , че няма да има пари...няма писмен официален документ още, но се очаква в най=скоро време. Личния състав е официално уведомен на строя...
На нас ни обявиха причина = общественото недоволство срещу военните #Cussing out....
Иначе всички плюят, но нека да дойдат да служат , де....

Mirama , е недей така, все срещу софиянци...Ами елате  да видите пък дали е толкова лесен живота в София. Hug Нищо лично  Peace
Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 565
iniici, нищо лично за София, аз говорех за големите началници, за които пари винаги има. ) Да не мислите, че тях ги интересува дали ще вземат по 200лв, или не (тоест ще вземат много повече, независимо какви заповеди има).
А иначе, да не мислите пък че извън София е много лесно.
И в крайна сметка като се казва, че ще са дава нещо за военните, то ще се дава за всички.

AIR, нас що трябва да ни интересува общественото недоволство. Обществото наясно ли е с работата, която вършат тези хора. Но тази отвратителна БГ черта да се гледа все в канчето на другите.
И от кога заповедите се определят въз основа н обществено мнение?

# 566
  • Някъде в Европа...

AIR, нас що трябва да ни интересува общественото недоволство. Обществото наясно ли е с работата, която вършат тези хора. Но тази отвратителна БГ черта да се гледа все в канчето на другите.
И от кога заповедите се определят въз основа н обществено мнение?

Повярвай ми днес цял ден размишлявахме над това...Къде е общественото мнение, когато благодарение на военните се потушават пожари, спасяват се хора????????? Когато получаваш заповед и трябва да я изпълниш, независимо какво ти струва.... Ама не, общественото мнение се взема под внимание, когато се обявят някакви стимули #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А последния ти въпрос да има как да се зададе на министъра....

# 567
  • Варна
"Радостната" новина е минала днес и през поделението на мъжа ми /ВМС/. В добавка към спирането на плащането на дежурни кораби от известно време, картинката става още по-розова. Да не казвам кои мисли у него стават все по-сериозни  Tired

# 568
AIR, точно преди малко прочетох и мнение как на МО и МВР не им трябвали тези пари, да ги дадем на бедните бабички по селата, дето постоянно ги ограбвали.
Вместо да мислим как да има за всички, хората недоволстват.

# 569
  • Някъде в Европа...
AIR, точно преди малко прочетох и мнение как на МО и МВР не им трябвали тези пари, да ги дадем на бедните бабички по селата, дето постоянно ги ограбвали.
Вместо да мислим как да има за всички, хората недоволстват.

Аз пък миналата вечер прочетох мнение, че на бъдещите майки, ще гледат вече 2 г назад преди раждане за определяне на майчинството, защото на военните щели да дават премии и виждаш ли заради това намалявали парите в държавата и за да се компенсира, орязвали майките #Cussing out #2gunfire
Цялото общество е настроено против нас...
Ама сега министъра да излезе и да каже - няма да има за военните, защото.....А не само да се тръби, когато се очаква да има #Cussing out...Защото ако попиташ след 1 м някой незапознат веднага ще ти отговори, че военните са получили допълнително пари...това е всеобщото мнение, независимо от истината #Cussing out

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 21:27 от AIR

Общи условия

Активация на акаунт