Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 99 052
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
Ааа, аха, значи и двете сме прави, само дето говорим за различни неща Wink Това за регистрацията в ЕСГРАОН-а не го знаех, между другото Wink

# 106
Шехина, така де, разбрахме се. )
Нали наскоро направиха промени и вече могат и тези, които съжителстват да се регистрират. ) който иска разбира се. )
Но пък за подобни почивки и др. от сорта това е едно улеснение.

# 107
Момичета,някоя случайно да знае каква е цената на нощувката без карта във Флагман?
Или ако имате телефона на хотела,може ли да ми го дадете,за да звънна да попитам  Wink

# 108
Момичета,някоя случайно да знае каква е цената на нощувката без карта във Флагман?
Или ако имате телефона на хотела,може ли да ми го дадете,за да звънна да попитам  Wink

Мисля, че някой в темата го имаше, но не съм сигурна.
Иначе...вероятно 30тина лв. на човек, може и повече да е.
Но не мисля, че приемат по този начин там, особено в сезона.

# 109
  • Розовата долина
Алекс,в понеделник сме там,ако искаш мога да попитам на място?

# 110
Ние преди малко се завърнахме от Пампорово и мога да кажа само положителни неща. Стаите са страхотни, банята беше около 10тина квадрата с голяма ъглова вана, тоалетна, мивка и биде, вратата на банята от двете страни е с огледала. Антретата също са супер големи квадратни долу горе около 10квадрата. Ние бяхме в две стаи с плъзгаща врата помежду им. И в двете стаи имаше телевизори, матраците са нови и удобни, също и възглавниците и олекотените завивки. Чаршафите също са нови в приятни цветни десени. Общо взето човек се чувства уютно и приятно. Имаше страшно много огледала на където да се обърнеш в стаите и коридорите, все се оглеждаш. Терасата е огромна, но е остъклена, имаше и стаи без тераси, така че ако някой прави резервации ако държи на терасата да спомене, че иска такава. Зад хотела има беседка с барбекю, където се събирахме вечер. Басейна е вътрешен с температура на водата 30градуса, а на въздуха 31градуса, чувстваш се все едно си в сауна. Има шезлонзи, дават и пояси и бански за децата. За децата е безплатен, а за възрастни е по 5лв. по принцип на час, но човекът ни оставяше колкото искаме да се къпем. Има зала за боулинг и кафе към нея. Една игра струва 4лв. Детският кът представлява една стая с масички и столчета, нещо като в детските градини. Има и фитнес, но него не го посетихме.
Закуската винаги беше еднотипна, масло, сирене, сладко, мед, кашкавал, яйце, шунка и винаги даваха допълнително и по една закуска - кифла, пица и т.н. Обяда - супа, ядене и десерт + плод. Вечерята по същия начин. Храната не е кой знае какво, можеше и по-добре. Обслуждането беше добро и всички бяха мили.
Ако някой има допълнителни въпроси да пита, снимала съм и стайте ако някой иска може да му изпратя снимки.

# 111
Киди, току-що седнах да чета и за късмет си писала за Пампорово. Как беше времето? Мъжът ми направи резервация през хотела и от 08.08. сме там. Ние също ще сме в две стаи с врата помежду им с тераса, защото нямало свободни апартаменти. От това, което пишеш, че е широко - точно на малкия това му трябва - пространство. А и баткото ще е доволен, че ще може да гледа каквото иска на другия телевизор.
Пиши за резарвацията - как точо стана. Ние получихме от хотела  по и-мейла банковата сметка на Агенцията. Пращането на парите по сметката достатъчно ли е? Ще носим естествено платежното и мъжът ми ще е със служебна карта. Можеш да пратиш и малко снимки, че от сайта на агенцията нищо не се виждаше.  Hug

# 112
Инка,мерси мила  Hug
Една приятелка от Карлово и те заминават в понеделник и ще пита   bouquet

# 113
galinkacat, пиши ми на лични имейла си и ще ти пратя снимки. При нас времето беше хладно около 16-20гр., семейството, което беше в апартамента дори ползва духалка понеже, апартамента е краен и е доста студен. Не съжалявай, че не е бил свободен, когато сте резервирали, според мен той си е набутка, понеже е с малка баня, а в едната стая е много малка към 7квадрата и е само с едно легло, и няма телевизор, хола му е много малък /има камина, но за летния сезон не ви трябва/.
Хотелът беше препълнен, навсякъде бягат деца и атмосферата е много свежа.
Макар че ние много малко се задържахме в хотела, сме доволни от престоя си.
Ето и местата, който успяхме да посетим за 5дни обикаляйки и любувайки се на Родопите:
вр. Снежанка /качихме се с лифта/, Чудните мостове, Кръстова гора, Асенова крепост, Ягодинската пещера, Дяволското гърло, Чепеларе, Смолян, Бачковския манастир, Широка лъка, Триградското ждрело.

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 22:54 от Киди

# 114
  • Sofia
На мен също много ми харесва в Родопите. Скоро бяхме в Чепеларе и посетихме почти същите дестинации, които вие сте посетили.

# 115
Момичета и по-специално Киди - много полезно и интересно инфо за Пампорово Flutter

Иначе ние утре сутрин заминаваме, голям кеф, особено тези дни като се усети с пълна сила жегата в София (макар че е нищо в сравнение с жегите в Плевен, с които съм свикнала Mr. Green) и направо нямам търпение утре да пристигнем благополучно в Несебър и да подишаме малко свеж морски въздух Heart Eyes Ще се отчета по някое време, ако намеря нет из ВПД-то или евентуално от телефона, да ви дам отчет за условията в момента там Wink

# 116
  • Някъде в Европа...
Привет, момичета

Първо обещания телефон на Флагман - 052/361051

На почиващите - хубаво време и много забавни емоции!

Аз ще се пробвам евентуално за август на Пампорово...детето е на 5 г., за него плаща ли се? А за възрастните колко е нощувка и храноден?

# 117
  • Някъде в Европа...
Успявате ли да отворите сайта на агенцията?  newsm78

# 118
AIR,благодаря за телефончето   bouquet
Казаха,че нямат свободни места за свободна настаняване за летния сезон,но иначе цената на нощувка + закуска е 38,74лв.

# 119
AIR,благодаря за телефончето   bouquet
Казаха,че нямат свободни места за свободна настаняване за летния сезон,но иначе цената на нощувка + закуска е 38,74лв.

а защо на мъжа ми са казали по 20,00 лв. на ден  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт