Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 99 046
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
 Абе да ти кажа доста съм стисната...от време на време...

# 496

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 14:02 от eforina

# 497
Mirama,радвам се че при вас нещата са се уредили.Дано всичко мине успешно.
Шехина,честито.
Ние сме аз дева,мъжът ми и малкият водолей.Обичаме да пътуваме много.Обичаме екскурзионните летувания.Само парички да има.

# 498
На мен път ми дай и екскурзии. ) Ако имаше достатъчно пари, хич и нямаше да се прибирам а само щях да обикалям. )

Мерси момичета, като наближи ще стискате палци всичко да мине ок. ))))))

# 499
Ох, и ние така и екскурзиите обичаме,само пари да има. Няма и да се прибираме.

# 500
Mama na Niki, мерси за честитката Wink

По повод пътуванията, при нас се забелязва вече известна промяна - снощи мъж ми се нави да ходим след месец до Малта Mr. Green, съвсем спонтанно, защото на майтап му казах, че има евтини самолетни билети. Оказа се, че и престоят там не е никак скъп, спокойно могат двама души да си намерят настаняване за 5 нощувки за под 100 евро. Обща сметка - около 500 лв за 6 дни с включени самолетни билети и престой, според мен е повече от приемливо Wink Иначе специално за това пътуване аз пък започнах да се разколебавам, предвид приятното като температури, но доста влажно време през ноември в Малта Thinking Може да го оставим за пролетта и без това тогава ще навъртя 30 лазарника и ще имаме по-голям повод за празнуване Heart Eyes Мнооого се отплеснах, извинете ме, искаше ми се да покажа, че варианти за пътуване винаги има и противно на масовото схващане, че в чужбина задължително излиза скъпо, поне моят опит показва обратното. Даже май в България е по-скъпо. Изобщо хубаво е човек да мечтае за пътувания и да ги сбъдва, пожелавам го на всички Hug

# 501
Не съм ходила в Малта,но съм очарована от Прага и Лисабон.Как ми се иска пак да отида,но няма да е скоро.Дори мога да кажа,че ми харесват повече от Париж.Но това си е мое мнение.

# 502
Не съм ходила в Малта,но съм очарована от Прага и Лисабон.Как ми се иска пак да отида,но няма да е скоро.Дори мога да кажа,че ми харесват повече от Париж.Но това си е мое мнение.

Да, аз също се влюбих в Лисабон (Прага нещо все я пропускам, а знам, че ще ме очарова) - меланхоличен по свой начин град, особено старият град. Но и в Париж се влюбих Wink Но аз съм от породата хора, които могат да се влюбят във всяко посетено място заради някой дребен дори детайл Heart Eyes

Извинявам се отново многократно, че допълнително отклонявам темата Blush

# 503
  • софия
Шехина нощувки за 100 евро за двама, за 5 дни? Shocked
То самолетните билети-ок, а какви са цените на летищните такси, обикновено те вдигат доста цената? Може ли линк към някой хотел?

# 504
  • Някъде в Европа...
Шехина нощувки за 100 евро за двама, за 5 дни? Shocked
То самолетните билети-ок, а какви са цените на летищните такси, обикновено те вдигат доста цената? Може ли линк към някой хотел?

Ами трансферите хотел=летище? Кола под наем ли смятате на място да наемете?
Успяхте да намерите  евтини билети за самолет за отиване и връщане ли? Ако е така браво Peace, защото е много трудно да се намерят евтини такива, които да отговарят по дати точно на престоя в хотела.
България още не е достигнала това ниво, за жалост...Аз лично съм летяла от Мюнхен до Лондон и обратно с Райанер, за 37 евро, с всичко включено в цената, но без да съм платила за багаж, т.е бях само с ръчен...
Затова, наистина те поздравявам ако си успяла да намериш евтини двупосочни билети....

Иниици, има сайт за хотели по света, избираш си къде и горе=долу цени...потърси, че не ми се търси на мен Wink. Ниски са цените, когато вече свободните места са понамалели....обикновено обаче почивката се планира отрано и не се получава да се възползваш от ниските цени...Получава се разминаване там със самолетните билети, защото пък те, както знаеш, са доста по-скъпи ако е за близка дата...
п.с ето ти го http://www.booking.com/

В чужбина е хубаво и лесно, защото всичко им е много организирано, като за малоумни....и на летища, и самия транспорт = било то различните влакове, метро, автобуси....споделям опит от Франция, Англия, Германия, Испания и отчасти Гърция ....
Не смятам обаче , че е много евтино, когато става въпрос да се сравняват еднакви условия...

От близките държави, смятам, че не е за изпускане Прага и Будапеща, лично аз съм очарована от Будапеща, никога не съм очаквала да е толкова хубав, а го посетих още през 1995г, т.е. в годините, когато нямаше такова развитие още. А най-екзотичното местенце, на което съм била е о. Родос...
Моя следваща цел е Истанбул. Не съм го посещавала, а имам огромно желание, просто все не мога да се наканя, и пари не се искат кой знае колко за там, ама..... Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 20:43 от AIR

# 505
Момичета, ние май ще пропуснем Малта сега. В полза на колата, която решихме, че е приоритет в момента Wink, а живот и здраве напролет планираме малък круиз по случай кръглия ми рожден ден Heart Eyes

Иначе, ето офертата за полетите:

Есенна приказка в Малта - за 80 евро!

Летищни такси няма отделно, има обаче такси за обработка на плащането и такси за багажа, но по мои сметки пак излизат изгодно билетите - 4 билета за двама за около 390 лв. За сравнение - полет с традиционна компания до Малта (например Air Malta) е неколкократно по-скъп и освен това пак не е директен, явно заради малкия брой пътуващи от България.

Хотелът, който аз набелязах, не е нищо особено, три звезди, ето го:

Bayview Malta ***

Цената за двойна стая е повече от приемлива (макар и да е малко над 200 лв всъщност), ниска е, защото сега не е висок сезон, а и през този сайт (www.booking.com) обикновено е по-евтино, отколкото през сайта на хотела. Хубавото на booking.com е, че при резервация не се плаща нищо (плаща се директно при настаняване) и може да се анулира резервацията до 3 дни (или 4, не съм сигурна) преди датата. Аз съм ползвала сайта за резервации на хотели в Лондон и Лисабон - останах доволна.

Та така. А, стана дума за трансфера летище-хотел-летище. Доколкото видях, разстоянията в Малта са кратки и този хотел например е на 9 км от летището, съответно вариантите за трансфер са такси (около 20 евро за 2 души) или трансфер организиран от хотела - приблизително на същата цена. Ами това е в общи линии Wink Ако успея да помогна на някой да си организира една хубава екскурзия, ще се радвам Hug

Между другото, видях оферта за екскурзия през туристическа агенция, горе-долу за същия период (ноември) и за същия хотел (само че една нощувка повече, т.е. 6). Полетът беше с Air Malta през Атина, а цената на цялата екскурзия беше от порядъка на 1700 лв за двама Shocked Цената на нощувките беше космическа, полетът също беше почти златен...

# 506
  • Някъде в Европа...
Момичета, ние май ще пропуснем Малта сега. В полза на колата, която решихме, че е приоритет в момента Wink, а живот и здраве напролет планираме малък круиз по случай кръглия ми рожден ден Heart Eyes

Иначе, ето офертата за полетите:

Есенна приказка в Малта - за 80 евро!

Летищни такси няма отделно, има обаче такси за обработка на плащането и такси за багажа, но по мои сметки пак излизат изгодно билетите - 4 билета за двама за около 390 лв. За сравнение - полет с традиционна компания до Малта (например Air Malta) е неколкократно по-скъп и освен това пак не е директен, явно заради малкия брой пътуващи от България.

Хотелът, който аз набелязах, не е нищо особено, три звезди, ето го:

Bayview Malta ***

Цената за двойна стая е повече от приемлива (макар и да е малко над 200 лв всъщност), ниска е, защото сега не е висок сезон, а и през този сайт (www.booking.com) обикновено е по-евтино, отколкото през сайта на хотела. Хубавото на booking.com е, че при резервация не се плаща нищо (плаща се директно при настаняване) и може да се анулира резервацията до 3 дни (или 4, не съм сигурна) преди датата. Аз съм ползвала сайта за резервации на хотели в Лондон и Лисабон - останах доволна.

Та така. А, стана дума за трансфера летище-хотел-летище. Доколкото видях, разстоянията в Малта са кратки и този хотел например е на 9 км от летището, съответно вариантите за трансфер са такси (около 20 евро за 2 души) или трансфер организиран от хотела - приблизително на същата цена. Ами това е в общи линии Wink Ако успея да помогна на някой да си организира една хубава екскурзия, ще се радвам Hug

Между другото, видях оферта за екскурзия през туристическа агенция, горе-долу за същия период (ноември) и за същия хотел (само че една нощувка повече, т.е. 6). Полетът беше с Air Malta през Атина, а цената на цялата екскурзия беше от порядъка на 1700 лв за двама Shocked Цената на нощувките беше космическа, полетът също беше почти златен...

Auuuu, Шехина, златна да си за сайта, който си дала...  bouquet  bouquet  bouquet

# 507
Момичета здравейте! Синът ми декември месец ще стане на 11години и нямам идея къде ще празнуваме ............помощ..дайте идея

# 508
Момичета здравейте! Синът ми декември месец ще стане на 11години и нямам идея къде ще празнуваме ............помощ..дайте идея

И мойта дъщеря през юни навърши 11г, празнувахме в боулинг залата на Новотела с дисководещ  Peace

# 509
Auuuu, Шехина, златна да си за сайта, който си дала...  bouquet  bouquet  bouquet

Моля Hug, радвам се, че съм полезна с каквото мога Wink

Общи условия

Активация на акаунт