Навън е вече лято, а в коремчето ми - НОЕМВРИйско злато

• 30 352
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Много ви благодаря за съветите!!!  Hug

# 106
Привет, мамчета!  wavey

Добре дошли на новите ноемврийски попълнения!  Hug

snezhito мажи си зърната с лансинох или ето с този крем леко без да масажираш.

crazy baby на мен лично камизолките ми бяха супер удобни особено през първия месец. Не се налагаше да обличам нищо през главата на бебето, а и от болницата искаха камизолки, които там нацапаха с калиев перманганат за дезинфекция и които после изхвърлих. Имах по 6-7 с къс и дълъг ръкав. Ританки също отиват доста, че се случва памперса да пропусне.

Може ли някой да ми пише ЛС за да станем приятели и после да ме добави във ФБ? И паролка за албума още нямам  newsm78

# 107
Момичета, благодаря ви за съветите.

Днес направо се разтреперах цялата от следната случка - идвайки на работа с колата, излизам от нашето каре на бул. България. Пътят, по който идват колите от булеварда, прави завой и трябва да се изнеса напред, за да виждам какво става. Съответно се изнасям, спирам и изчаквам. В това време от дясно чувам крясъци и виждам една велосипедистка, която ми крещи. Очевидно съм й минала път, но със абсолютна сигурност не я бях и докоснала. Не знам какъв й беше проблема, но девойката не се ограничичи с това това да ми крещи ами си заби си нарочно гумата на колелото във вратата на колата ми!  Shocked Shocked Shocked След което с приятеля си си продължи по пътя... За щастие само лайсната го е отнесла, но направо не съм на себе си цял ден. Просто не знам какви са тия хора, какво искат и изобщо не къде върви тоя свят!

# 108
Здравейте, ноемвриски бъдещи майчета!

Благодаря ви от сърце за честитките за нашата розова радост!  Hug

Crazy_baby, с Алекса си бях купила предврително по 3-4 бодита с дълъг ръкав, ританки и камизолки, но ританките и камизолките изобщо не ги ползвах. Подариха ми комплект от 7 боденца с дълго ръкавче, обличах тях и отгоре гащеризончета- бяха ми най-удобни. Обличат се много по-лесно от костюмчетата в 2 части. За зимата бодита с къс ръкав не ползвах. Първоначално и пижамки не купувах, спеше си Дребосъчка с гащеризончетата. Естествено, бройката на дрешките ще зависи от това колко ги цапа бебчето- има дечица, които много повръщат отначало и мамите често им сменят дрешките. И Аля повръщаше, но аз си решавах проблема с лигавничета и сменях само тях. Наистина не се презапасявай, защото ще ти подарят много неща. Аз дори си правех списък и си поръчвах кой точно какво да ми купи, за да не се окажа с ненужни джунджурии и необличани изобщо парцалки.
Относно кремчето за зърна- Лансинох определено!

# 109
Момичета, благодаря ви за съветите.

Днес направо се разтреперах цялата от следната случка - идвайки на работа с колата, излизам от нашето каре на бул. България. Пътят, по който идват колите от булеварда, прави завой и трябва да се изнеса напред, за да виждам какво става. Съответно се изнасям, спирам и изчаквам. В това време от дясно чувам крясъци и виждам една велосипедистка, която ми крещи. Очевидно съм й минала път, но със абсолютна сигурност не я бях и докоснала. Не знам какъв й беше проблема, но девойката не се ограничичи с това това да ми крещи ами си заби си нарочно гумата на колелото във вратата на колата ми!  Shocked Shocked Shocked След което с приятеля си си продължи по пътя... За щастие само лайсната го е отнесла, но направо не съм на себе си цял ден. Просто не знам какви са тия хора, какво искат и изобщо не къде върви тоя свят!

Snezhito, много неприятна история ooooh!. Аз затова се въздържам от шофиране /когато мога/, много се напрягам, има всякакви хора, отнемат предимство, скандалджии, разсеяни, злобни, нахални, не дават мигачи, навират се да минат пред тебе, все едно с една кола ще се реши проблема със задръстването... Днес направо трябва да обърна нещо, от нас до зоопарка и обратно никой не ме засече, никой не ми отне предимство, културна работа направо  Laughing. Просто не си го слагай много, доколкото е възможно.

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 20:53 от Clioniki

# 110
от днес вече съм болнични Party край с работата до  след мнооооого време. Party
като ходих при докторката и казах за контракциите тя веднага ме погледна на ехографа и каза че всичко е повече от нормално и да си пия магнезия и да не се притеснявам.бебо е към 450 гр.и пикочното му мехурче беше пълно-като ми го показа умрях от смях Joy

# 111
Аз пък да ви се оплача, че малко съм се притеснила тези дни. В резултат на предишното секцио имам участък от стената на матката, който е много изтънял. С напредване на брменноста ще изтънее още повече и ме предупредиха, че от края на септември трябва постоянно (всяка седмица) да ме следят и ако се наложи да вадят бебо по-рано. Sad

# 112
crazy_baby: и аз като теб си нямам идеа все още какво трябва да се купува, но мисля след месец два да се замисля по сериозно...

И на мен карането ми става малко трудно , свикнала съм да се навеждам напред да гледам в страничните огледала като се престроявам , но сега от тоз голям корем не мога да се наведа ..... слава богу тука трафика не е толкова натоварен , но пък всеки ден на магистрала карам до работа и обратно което е малко страшничко тъй като се кара бързо , но аз гледам да съм в най бавната лента с бабичките хехе

# 113
  • Австрия
snezhito, не те виждам на първата страница?

Стискам палци, matie, за най-доброто развитие на нещата!  Flowers Four Leaf Clover

crazy_baby: и аз като теб си нямам идеа все още какво трябва да се купува, но мисля след месец два да се замисля по сериозно...

И аз така.. а до тогава - живот и здраве да е!  Praynig

..свикнала съм да се навеждам напред да гледам в страничните огледала като се престроявам , но сега от тоз голям корем не мога да се наведа ..

Точно заради това вече преустановявам с шофирането. Но и не ми е наложително, де  Laughing

Лека вечер, мамчета  Simple Smile

# 114
Момичета, към кого да се обърна, за да ме впишат и мен в списъка с мамите,които чакат бебетата си и съптветно терминът им:))

# 115
Мами гледам,че сте обсъждали темата за дрешките.
Мислех си да си имаме 5-6 боденца с дълъг ръкав,гащризончета,ританки,но се чудя необходими ли ще са ми боденца с къс ръкав? newsm78 Някои ми казват не...други да.И въобще се чудя от кога бих могла да започна с покупките?! Blush

# 116
Момичета, разкажете по-подробно как го правите това с болничния още от сега! Могат ли да ти дадат толкова болнични без да влизаш и в болница? newsm78
matie- ти ме притесни -как ти видяха този изтънял участък на матката, на ФМ ли?

# 117
Момичета, разкажете по-подробно как го правите това с болничния още от сега! Могат ли да ти дадат толкова болнични без да влизаш и в болница? newsm78
matie- ти ме притесни -как ти видяха този изтънял участък на матката, на ФМ ли?
Да, при преглед с УЗ. Аз подхванах темата за раждането-дали секцио или нормално, предвид факта, че миналата година претърпях една операция и доктора реши да поогледа стената на матката. На видеозона ясно се вижда, че в един участък е изтъняла. Като го измери се оказа, че тази част е около 5 мм, а останалата 13,5 мм. Обясни ми, че с нарастването може още да изтънее. Вчера даже отидох в Токуда, където съм решила да раждам, на консултация с Димитров, който потвърди същото, за съжаление.

# 118
gerganna ,към Бубчето трябва да се обърнеш,но в момента тя е на море.Пиши и на лични

kiki11 ,аз съм от първия ден на бременноста в болничен,защото изобщо не бях добре.Минава се ЛКК.А това става там където ти водят ЖК

# 119
Здравейте!
И аз като някои от вас си нямам идея какво да купувам. Запазих си два списъка от гугъл - единият на английски, другият на български. На някои неща дори не знам как се казва на английски и ще трябва да се образовам. Но тези списъци са толкова подробни, толкова неща трябва да се купуват, аз вече ги поскъсих малко, ще гледам да купувам само най-необходимото. А то не само дрешки трябват - креватче, чаршафи, колички и какво ли още не, направо съм в лек ужас, за всичките неща, които трябва да се накупят и за парите, които ще идат.
Хубавото нещо, е че имаме доста време да си направим проучването и де решим кое ще е нужно и кое не.
Аз съм късметлийка, че не ми се налага да ползвам кола и градски транспорт и ходя пеш на работа, защото съм близко. Иначе не знам как щях да понасям и този стрес!

Поздрави на всички!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт