Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тези коремни болки и какви са препоръките за тях?
Какви са препоръките за болка при уриниране и често ли е това по време на бременност?
Какви са причините за коремна болка и какви са препоръките за справяне с нея, както и препоръки за облекчаване на коремната болка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тези коремни болки и какви са препоръките за тях?
-
Какви са препоръките за болка при уриниране и често ли е това по време на бременност?
Болката при уриниране, известна като UTI, е често срещана по време на бременност поради затруднено изпразване на пикочния мехур. В такива случаи е важно да се консултирате с лекар за преглед и лечение. Подкрепата от близки и споделянето на опит във форуми може да помогне за справяне с тези проблеми.
-
Какви са причините за коремна болка и какви са препоръките за справяне с нея, както и препоръки за облекчаване на коремната болка?
Коремната болка може да бъде причинена от различни фактори, като разтягане на сухожилия или промени в тялото по време на бременност. Препоръчително е да се консултирате с лекар за оценка и лечение. Въпреки това, споделените преживявания във форума могат да осигурят комфорт и подкрепа през този период. За облекчаване на коремната болка медицински специалист препоръчва приемане на магнезий и Магнерич. Важно е да следвате лекарското предписание и да се консултирате с медицински специалист, ако болката се влоши.
-
Какви са препоръките за болка при уриниране и какви са възможните причини за тях?
-
Какво е твърд корем по време на бременност?
На каката имаше и близък план, много е горда, че са я давали по телевизията оцветена в синьо като Смърфиета. А бабите още по-радостни и изненадани, защото аз поне като почна репортажа си имах едно на ум, нали знам, че сме били там през деня, а за тях изненадата е била още по-голяма
После гледахме репортажа поне 10 пъти на сайта на бТВ
Като се прибрахме минахме през докторката да ме види. Тя пък взе, че се скара на майка ми защо ме мъчи с толкова много ходене. Прегледа ме за разкритие - нямах, пипна ми корема - той твърд като камък, погледна ме и на ехографа - чочка си беше добре, мърдаше си и си риткаше и даже и стана странно как не съм я усещала, ама то от тая болка как да усетя нещо. Само се издразних на едно изказване на докторката - "ела да те вида на ехографа дали е живо"
Можете да си представите как съм се чувствала, а бях само на 19г! Това, обаче не й пречеше да е добър специалист. Благодарение на нея имам сега малката госпожица. Сегашният ми доктор също е такъв-млад, наперен и адски циничен. Но знам, че е добър в работата си и му се доверявам на 100!%, просто не си слагам на сърце приказките му.
И разни палмички...

важното е днес да си по-добре