Навън е вече лято, а в коремчето ми - НОЕМВРИйско злато

• 30 317
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте коремчета!
Нашия тати се завърна и откакто е немога нямам време да седна на компа.Тичаме само позадачки,понеже другата седмица живот и здраве ще се подпишем в общината,та оправяхме документи и с приятели и роднини да се видим и е лудница.
Бебо и той си е доста активен,дари тати с няколко ритничета,от който остана адски щастлив.Мислим след подписването да отидем на 4Д,че и тати най-после да види нашия футболист и те така покрай нас!
polamk добре дошла и леко бременеене!  bouquet
Желая ви много прохладна петъчна вечер! Hug

# 601
purplethorn или си объркала на кого да честитиш, или си изяла една буквичка, щото чакам момиченце  Laughing  Ама не се сърдя споко  Wink

Пфу много съм загубена ... то Жужито било ... незнам защо реших да пиша Жълтурче хаха

Може би заради неспирните проблеми с нашата къща ... да ви се оплача тъкмо вчера напълно завършихме банята и видях че от външната страна на къщатата изтича вода точно м/у банята и където ще е на бебето стаята ... после влезнах в стаята и стената беше влажна , може и мухъл да има под боята  Sad .. сега чакам едни да дойдат с някаква апаратура да намерят каде тече и после да викаме водопроводчик ... та matie ако ме питаш мен махай тез апартаменти и давай под наем да не трябва то да се занимаваш като стават белите .... майтап де ... и на мен ми било трудно да се разделя с моето си жилище ... най би ми било трудно пренасянето .

# 602
Mомичета,
и аз съм в отбора, на тези, които се местят, предстои да сменят или ремонтират жилище Wink
Много смеее, силни сме! smile3521

Ние си купихме апартамент  и аз в последствие разбрах, че чакаме бебок. До тук добре, ако не беше топ тайминга- трябва да се местим най-късно на 30.10., а съм с терминче 12.11.
Понеже апартаментът е новопостроен, ми се наложи да разбирам от всичко- то не бяха подови замазки, окачени тавани, санитарни керамики, външни щори.... и понеже всичко е по наше желание, трябва ние да решим например къде и колко контакта или колко ел. изхода да имам, уж по себе си тривиални неща, но трудоемки.
Единствено се надявам да влезем навреме, а да не сме със събран багаж в сегашното ни жилище и с пеленаче на ръце, хаха!

На всички, които имат подобни преживявания -момичета, само си мислете колко по-добре ще е положението!(в смисъл повече място или пък ново и ремонтирано) Аз така се мотивирам.

Обаче като почна да мисля как ще ми се превърти живота на 180 градуса и мотивацията почва да се топи... но това е  друга тема.

Хайде един летен прохладен поздрав от Германия!

# 603
Мами от Пловдив,помагайте!
Изпращат ме при д-р Троянчев за 4D.Какво ще кажете за него?Иначе Докторката каза 80% момче.Бебчо е добре,доки каза че е хубаво бебе(като всички бебчета Simple Smile )Както на всички,така и на мен не ми се отразяват жегите много добре.Имам голям оток на краката , ама какво да се прави.
Хубава вечер на всички и дано да я прекарате на прохладно място!

# 604
Мами от Пловдив,помагайте!
Изпращат ме при д-р Троянчев за 4D.Какво ще кажете за него?Иначе Докторката каза 80% момче.Бебчо е добре,доки каза че е хубаво бебе(като всички бебчета Simple Smile )Както на всички,така и на мен не ми се отразяват жегите много добре.Имам голям оток на краката , ама какво да се прави.
Хубава вечер на всички и дано да я прекарате на прохладно място!
При Троянчев не съм ходила но много мои познати са доволни от него.Знам,че разполага с една от най-добрите апаратури в Пловдив и е невероятен специалист.Ако стане въпрос з 4Д в Пловдив,за първото място се борят Даскалов (Медикус Алфа) и Троянчев (Тримонциум).Мисля,че няма да съжаляваш. Много  Hug Hug Hug на всички.

# 605
Днес бях на видеозон ,всичко  с бебето е наред и Бубче може ли да ми сложиш синьо щъркелче Simple Smile ... Казаха ,че ще е момче Simple Smile
И една идея за нова темичка   "Лятото си е в разгара ,а НОЕМВРИйче в корема на мама шава ли шава "

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 21:47 от vills81

# 606
Да докладвам- реших се! Ще се местим. Много ще ми липсва моя си дом, защото с такъв мерак сме правили всичко и всичко ни е още ново, но пък няма място за бебо. Ние някак си бяхме доста песимистично настроени за възможноста да имаме още едно дете и обзавеждайки и нареждайки направихме всичко като за трима. Новото жилище също е ново. Досега никой не е живял там. Обзаведено е  с нови мебели, е...не по наш вкус, но ще свикнем. Иситнатата е, че има много повече пространство и въздух. Дъщеря ми е вече тинейджър (на 11г.) и си иска и трърси своето лично пространство. Знам, че много семейства с деца живеят в гарсионери по цял живот и сигурно дилемата ми в момента им се струва налудничава лигавщина. Иситната е, че теснотията, липсата на достатъчно място за всекиго и всичко ( 1 година и офиса ми ще е у дома) ще ме влудят. Това неминуемо ще се отрази на отношенията в семейството. Мамите, които има пубери знаят за какво говоря. В крайна сметка с мъжа ми стигнахме до извода, че след 8-10 г, когато каката се изнесе да живее сама и можем да се върнем в старото си наше жилище просто ще му направим ремонт и ще отново ще си е по наш вкус. И да живеем там след 10г. то пак ще е за основен ремонт, така че .......Сега да му мисля с пренасянето. Да е жив и здрав мъжа ми. Много ми помага! Каката и тя се включва макар и с уговорки Wink.  В крайна сметка, ако видя зор ще викам на помощ свекървата  Mr. Green

# 607
Добро утро коремчета   Nature Sun With Face
Ето една калпава виртуална почерпка по случай рождения ми ден   party023
Да се разпиша - нашите и свекърите се запознаха, че даже се и харесаха  newsm44  Беше тежък пиянски ден, а днес се очертава да бъде още по-тежък   smile3538  Drunk
Желая на всички хубав, усмихнат и слънчев ден   bouquet

# 608
жълтурче,4естит рожден ден  bouquet
желая ти много здраве,любов и сладко бебче което да те радва Heart Eyes
супер е че са се запознали вашите хора newsm10 нашите така като гледам май никога няма да се запознаят(не че държа много де)
желая ви хубав и усмихнат ден,момичета Heart Eyes

# 609
Честит Рожден Ден,Jylturchebaloni
Желая ти много здраве,щастие и безброй усмивки!

# 610
Честит рожден ден е от мен! Много здраве, щастие и любов, Jylturche!    bouquet

# 611
Jylturche ,честит рожден ден.Само позитивни емоций.

Бубче,дано не е късно ,но сега видях,че си писала за борсата в Дружба.Аз съм от Варна,но фирмата в която работя е точно там в Дружба1 ул.Илия Бешков 12.На едно кръстовище са .Точно срещу Кауфланд.Доста голяма борса е

# 612
Добре дошла polamk!
Честит рожден ден Жълтурче, бъди жива и здрава.
Голяма горещина е, крийте се в къщи, че е опасно. Simple Smile

# 613
Здравейте на всички!   bouquet

Записвам се и аз да следя темичката. От ВТ съм с термин 25/11/2011, първа бременност. Още не знаем със сигурност пол защото много се крием и въртим, така че ще добавям пол по-късно.

Леко бременеене на всички из тези жеги.

Честит Рожден Ден, Jylturche!   bdbaloni

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 18:29 от plamsy

# 614
Честит рожден ден, Julturche. С пожелания за много здраве, щастие и любов и за финал едно пухкаво и сладко бебче.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт