Навън е вече лято, а в коремчето ми - НОЕМВРИйско злато

• 30 336
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Привет!
За раждането говорите - предния път тръгнах за нормално ,с предизвикано с таблетка ,след 5 дни преносване, поради разни здравословни проблеми преди забременяване; за 5-6 часа не получих нито една контракция, нито разкритие, и понеже имах един аборт зад гърба си и водите ми бяха намалели, плацентата презряла и ми предложиха секцио ; съгласих се / може и да съм сгрешила /, защото се притесних за бебето; казаха ми, че дори да ми сложат система пак не е сигурно дали ще получа разкритие или сле колко време;
сега пък док на ЖК ми вика, че щом съм секцио първия път, щяло и втория, защото за нормално разждане имало рискове, но пък не съм го обсъждала частната док, при която съм раждала и мисля да раждам пак

Иначе искам да ви почерпя за рождения ден на нашия тати  party023
А той милият нещо е под напрежение - работата, роднините му - където и да избягаме, просто все ще ни забъркат в проблеми Confused и преди малко ми се обади, че е ударил друга кола, но той и др шофьор са добре, малко огънати тенекии
Напоследък само гадории Sad

Извинявайте, че ви натоварих

# 526
  • София
Сникърс, аз ще ти кажа как действах в края на бременността с Ина, извинявам се ако стане по-картинно от необходимото Twisted Evil Сядаш на земята, в душ кабината или ваната в поза жабка, т.е. допряни стъпала, обърнати едно към друго. Между стъпалата си слагаш огледалото и така го държиш с крака, имаш пряка видимост и са ти свободни и двете ръце Mr. Green
Анелето, дано всичко да е свършило с тази случка и оттук нататък да ви чакат само приятни случки. Жив и здрав и много щастлив да е.

# 527
aneleto, жив и здрав да ти е рожденника, да му минава бързо напрежението, да не го ядосва никой и много да те слуша  Hug
bubcheto15, мерси за идеята. Ще я пробвам, дано стане Simple Smile

# 528
aneleto, аз също имам едно секцио, моето е от преди малко повече от 3 години и на мен си ми казаха, че мога да си родя нормално. Аз се консултирах с този, при когото ще раждам и на ЖК поотделно. И честит рожденик   party023

# 529
Здравейте,
аз минавам набързо само да се отбележа, че си имаме ново жилище , вече съм и магистър  Wink   Drunk, един месец направо се побърках, продажба на старото и купуване на новото една камара кредити и банки.... местене ,ремонти , и в това време учех за защита на дипломната...  #2gunfire лудница, хубавото е че свърши  newsm44   , сега вече съм всеки ден на линия .
относно раждането , това ми е голям страх, всички ме плашат  Confused  нямам представа какво ме чака, но съм твърдо решена да не чета гадории из нета !!!
а за обезкосмяването - действам с епилатора, тъй като години наред само това ползвам ,нищо не усещам  вече
много целувки на всички и внимавайте в жегите!!!!!  Hug

# 530
  • Пловдив
aneleto, аз също имам едно секцио, моето е от преди малко повече от 3 години и на мен си ми казаха, че мога да си родя нормално. Аз се консултирах с този, при когото ще раждам и на ЖК поотделно. И честит рожденик   party023

Преди време с док, при която ражда, също ми каза, че трябва да минат поне 2 години и мога да опитам нормално, а при мен ще са почти шест, но каквото дойде, важното финалът даде успешен Simple Smile

slimss , честит ви нов дом- само прекрасни неща нека ви се случват:) Честито ти дипломиране  bouquet

Да повдигна пак въпрос за суеверията Wink - какво ви е мнението за плетенето по време на бременност, мен е е обхванало дно такова желание, макар че е жега Thinking

# 531
aneleto, аз също имам едно секцио, моето е от преди малко повече от 3 години и на мен си ми казаха, че мога да си родя нормално. Аз се консултирах с този, при когото ще раждам и на ЖК поотделно. И честит рожденик   party023

Преди време с док, при която ражда, също ми каза, че трябва да минат поне 2 години и мога да опитам нормално, а при мен ще са почти шест, но каквото дойде, важното финалът даде успешен Simple Smile

slimss , честит ви нов дом- само прекрасни неща нека ви се случват:) Честито ти дипломиране  bouquet

Да повдигна пак въпрос за суеверията Wink - какво ви е мнението за плетенето по време на бременност, мен е е обхванало дно такова желание, макар че е жега Thinking
аз да си кажа съм против всякакви суеверия.един път ми се скъса копчето на панталона и аз си го заших така върху мен-леле като ме видя шефката пощуря Joy не трябвало така защото......и аз не разбрах точно защо hahaha и за подстригването ми е тъпо това дето не трябвало...
честито на нашата магистърка-новодомка  bouquet
аз днес малко чуканх колата и утре съм при застраховател и после тенекиджия.не е нищо страшно,но адски много ме изнервя свекър ми който беше с мен и до сега 8000 пъти ми повтори че съм невнимателна #Cussing out иде ми да го гръмна #2gunfire

# 532
aneleto, честит ти рожденик.
simss, честито ти дипломиране и нов дом.
А по въпроса със суеверията аз не им вярвам, колкото и да се опитват някой хора да ме убедят в противното. Повярваш ли им, всичко ще свързваш с тях и ще намираш връзка. Животът ни предлага толкова много проблеми, защо и на суеверия да обръщаме внимание Simple Smile. Относно плетенето аз по време на предишната си бременност изплетох сума ти и неща за дъщеря ми - сигурно около 20 костюма и терлички, сега нямам време , пък и не ми се захваща.

# 533
Привет,минавам набързо да се запиша,ние сме добре,бебо расте,момченце е пак,рита много и е голям смешник,вчера го видяхме на ФМ,само маймунджалъци прави и този път прилича на татко си Simple Smile Поздрави и хубаво лято на всички мамита.

# 534

далиафрина, много ценна информация- благодаря. Аз другата седмица съм на ФМ при Томова, би ли разказала малко по-подробно за обстановката и за прегледа, ако не ти е досадно, разбира се.

Grinning, Честно казано, не знам какво още да пиша. Аз също преди да отида се чудех за много неща, включително дали ще пуснат детето ми вътре в стаята...

Ами, какво да ти кажа, има малка чакалня пред врата, но е тесничко. Самия кабинет също не е голям. Има монитор на стената и като си легнала наблюдаваш ( обстановката е много спокойна и самата лекарка много предразполага Simple Smile ) , както и придружителите. В началото оглежда и мери всичко на 2 Д и обяснява или  казва примерно нещо, което не разбирам - "това е добър признак", " това показва, че няма хромозомни аномалии" и т.н. . Има си "набор" от неща, които оглежда и мери, а сестрата отбелязва и записва. Пуска и доплер за сърцето и мери ритъма... Накрая , след като приключи с измерванията, пуска 4 Д за да видим и се порадваме на бебчето. Аз честно казано в началото не различих нищо, та тя стана и ми показа на монитора Simple Smile ... Интересно и вълнуващо беше. И за теб ще е така. Поздрави ! Grinning Peace

# 535
Dalia-Frina, mama_widow, честити момченца!

Сисинка, Тониша, Снежито, честити девойки!

purplethorn, точно си мислех за теб, че сигурно няма да имаш избор как да раждаш, но реших, че не е подходящия момент за такива въпроси   Hug

Анелето, жив и здрав да ти е рожденника и дано това е края на неприятностите  Hug

Слимс, голямо честито   bouquet

Маги, да оздравява бързо баткото  Hug

T_e_A, завидях  Crossing Arms  Wink Искам и аз да раждам в Англия.
Може и в ЮАР, или Белгия, или която и да е друга нормална държава, където да родиш нормално не е повод за коментари от сорта ”ама защо ще се мъчиш”. И доктора не се чуди каква причина за секцио да си измисли още в 10-та седмица  Tired
Ох, много ми е болна тази тема, моля се само и второто ми раждане да мине като първото. Аз от всички „хубости” на бг болниците се сдобих само с епизиотомия, за друго просто нямаха време  Mr. Green, не че щяха да ме пожалят иначе  Tired ooooh!

Ние с Михаил утре тръгваме към Шумен и ще се върнем чак в понеделник.
Дотогава ви желая много усмивки и добро настроение  Hug

# 536
  • Пловдив
Благодаря за поздравленията!

Една позната, която живяла известно време в Италия ми разказа, че там секциото било за предпочитане и от жените , и от лекарите Shocked

# 537
Далиа-Фрина дай координати, телефон и име на центъра, в който работи тази лекарка - Томова.

# 538
  • Добрич
Сникърс, аз ще ти кажа как действах в края на бременността с Ина, извинявам се ако стане по-картинно от необходимото Twisted Evil Сядаш на земята, в душ кабината или ваната в поза жабка, т.е. допряни стъпала, обърнати едно към друго. Между стъпалата си слагаш огледалото и така го държиш с крака, имаш пряка видимост и са ти свободни и двете ръце Mr. Green

Благодаря за разясненията,сега ми стана ясно! Чудех се преди това къде може да го сложа това огледало в душ кабината  Tired

# 539
  • на Дъждовен остров
Аз доста имах за четене, но да честитя на празнуващите. 

fio, аз като чета в БГ как се ходи почти всеки ден на лекар и можеш да се обаздаш и питаш за най малкото нещо коеот те притеснява не знам дали не е за предпочитане.  Тук каквото и да ги попиташ е нормално за бремените и до там.  Магнезии, витамини и разни от сорта не изписват защото трябва д аги плаща касата и общо взето те оставят на самооцеляване  Grinning  Та сигурно и тук си правят тънките сметки, но на нас ние трудно да ги разберем.

Общи условия

Активация на акаунт