Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 329
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Бояна, и аз ще кажа като теб - не става въпрос за мен, а за общия случай, да кажем достатъчно често срещания, че да е значим. В България каква финансова независимост очакваш, хората едва свързват двата края, едва успяват едно жилище да изплатят и да си отгледат децата, ти за финансова неависимост говориш! Това да не ти е богатата Европа или Америка? Когато си на етап физическо и финансово оцеляване, все ще ти е тая дали гори любов помежду ви. Ще я бутате, че иначе по-лошо - делби, харчове, простотии...

# 916
  • София
Бояна, и аз ще кажа като теб - не става въпрос за мен, а за общия случай, да кажем достатъчно често срещания, че да е значим. В България каква финансова независимост очакваш, хората едва свързват двата края, едва успяват едно жилище да изплатят и да си отгледат децата, ти за финансова неависимост говориш! Това да не ти е богатата Европа или Америка? Когато си на етап физическо и финансово оцеляване, все ще ти е тая дали гори любов помежду ви. Ще я бутате, че иначе по-лошо - делби, харчове, простотии...
Е, какъв е смисълът в една такава трагедия да обсъждаме каквото и да е.

# 917
  • София
Каква трагедия? Такъв е животът за много хора - важно  е да изградят дом, да отгледат деца, да доживеят внуци. В края на краищата, защо живее човек, какво друго оставя след себе си?

# 918
  • София
Каква трагедия? Такъв е животът за много хора - важно  е да изградят дом, да отгледат деца, да доживеят внуци. В края на краищата, защо живее човек, какво друго оставя след себе си?
Не знам, за какво живее човек? Да пуснем тема?

# 919
  • София
хайде ти пусни, че аз имам да гладя! И от комшиите отдолу мирише на риба и е крайно време да затворя форума.  Hug

# 920
  • София
хайде ти пусни, че аз имам да гладя! И от комшиите отдолу мирише на риба и е крайно време да затворя форума.  Hug
Приятно гладене!  bouquet

# 921
Аз докато се наканя да изчета и пиша в някоя тема те я заключват. Тук за 62 страници се мина през 62 казуса и излязоха някои добри идеи за теми. Значи ще следя  Grinning

# 922
Бо-за.

Бояна, няма смисъл. Преди немного време имаше статистика колко процента от българите декларират, че са нещастни в брака/съжителството си. Близо 80% бяха. Извинения винаги си намират хората, животът си е техен. Който иска да е щастлив пък намира начин. Без да се оправдава с децата си, което е безкрайно евтино. И оцелява, и си плаща сметките. Примери бол и във форума в това число, за което шапка свалям на жените, защото са болшинството жени.

Да стоиш във връзка, в която липсва любов е обидно както за стоящия, така и за партньора му. Това е една голяма лъжа, без изобщо никакво увъртане. А децата израсли в дом, в който не виждат разменени милувки, прегръдки и т.н. са доказано увредени емоционално, и по този въпрос има много за четене за желаещите. Така че, това измиване на ръцете с децата е безкрайно грозно. Не, не е по-добре за тях, насажда им вредни модели на поведение.  Stop

# 923
# 924
Може да сме флиртаджийки, но пък сме пичове.  Mr. Green

# 925
С леката корекция, че понякога се чувстваш нещастен въпреки, а не заради брака и партньора си .
Но последните страници ги четох по вентилаторната система, та може и да не съм в час с изказването си.

# 926
Ми не, защото мъжът ми е от типа "очакавай неочакваното" и тъкмо, когато си мислиш, че монотонността те превзема и хоп  имаме сюрприз. Mr. Green Общо взето тръпка не ми липсва, все още, ако ми залипсва вероятно ще си я потърся ... човещинка си е. Sunglasses

# 927
ми не -да си призная мен и така ме следят и се вкарват във всякакви филми без никаква причина.....Просто да намразиш мъжкия род, камо ли да се оглеждаш наоколо Tired

# 928
Какво стана с желанието за кривване newsm78 Темата се изопачи тотално.....
Не,че нещо.Сериозни неща се обсъждат,ама все пак....

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 12:32 от *Мира*

# 929
Какво стана с желанието за кривване newsm78 Темата се изопачи тотално.....
Не,че нещо.Сериозни неща се обсъждат,ама все пак....

Оооо, ама тя много отдавна тръгна в съвсем друга посока, после пак рязко смени. Самото кривване се обсъждаше има-няма 10 страници  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт